o şans hiçbir zaman verilmeyecek

hareket dökümünde birşey bulamadım hiçbirşey yapılmamış

kesinlikle doğru karar! yol yakınken bitmesi daha iyi inşallah hayat daha güzel bir aşk sunacaktır sana..

bence her ilişki böyle buhran dönemlerinden geçiyor. ben inanılmaz kıskanç biriyim, ve sonra sonra bunun kendime zarar vermeye basladıgını hissettim her gece kafamda kurdugum seylerden kabuslar görüyordum sabah aglayarak uyandıgımı bile bilirim. ama bunu farkettikten sonra daha makul olmam gerektiğini anladım ve kıskanclık seytanlarım dürttüğünde kendi kendime benim düşündüğüm gibi şeyler olmadığını söyleyip kendimi ferahlatmaya calisiyorum artık. bizim 2.5 yıl bitti, bir kez ayrılığın eşiğine geldik, kimi zaman birbirimizi cok üzecek laflar da ettik ama geçti, ortada sevgi varsa geçiyor bir şekilde. özellikle uzun süreli lişkilerde iki tarafın da aşkı ilgisi hep top noktada olmayabiliyor belki siz de böyle bir süreçten geçiyorsunuz...

tabi yukarıda yazdıgıma ek olarak, iki tarafın da büyük hatalar yapmamıs olması gerekir bu kadar fedakarlıkta bulunmak icin.
bir de erkekler cok dırdır yapan kadını sevmiyor bu bir gerçek. e sen de kafanda kurguladıgın seylere inanıp ona sorgular, mutsuz ve memnuniyetsiz davranmaya baslıyosun ve adam otomatikman senden soguyup fiuyt kacıyor. kendi kendini doğrulayan kehanet deniyordu sanırım buna.

hareket dökümünde birşey bulamadım hiçbirşey yapılmamış

hımmm şunuda söylemekte fayda var oradaki bilgileride silebiliyorsun.eğer faceyle ilgiliyse bunu bilir zaten.silmiştir.ama emin ol o facede bişeyler yapıldı ve senden saklandı.ya aslında bu face olayıda bi fayda etmiyor.adam başka isimle başka bi heaspta face açar ordan yer ne halt yicekse.güven çokkkk önemli.ama sen bu adama güvenmeye çelışırsan hata yapabilirsin.bilmiyorum üzülürmüsün ama benden söylemesi bi süre sonra barışmamakta karar verirsen onun yanında başkasını göreceksin.yani emin ol hazırda görüştüğü vardır.erkekler böyle canım maalesef.yedekte vardır hep

aynen yapacak olduktan sonra ne yapar ne eder yine yapar dediğiniz gibi..

Doğru kararı vermişsiniz bence. Barışmak isteyip daha önce söylenmemiş iki edebi laf edince olmuyormuş demekki. Belli bir yaşa gelmiş insanların değişmesi imkansıza yakın. Artık bu adam için üzmeyin kendinizi. Daha önceki ilişkilerinde güveni yakalayamamış bir insandan size tamamiyle güvenmesini beklemeyin, ömrünüz boyunca güven sağlamaya çalışmak ne kadar zor olur bir düşünsenize elde kalan yıpranmış sinirler olacak. Zaten ortada çok önemli bir problem var ilişkinin temel taşı "iletişim" bu sizin aranızda yok malesef... Önünüze bakın derim şu saatten sonra şansını fazla zorlayana hadi git ötede oyna demek en güzeli

canım ben dedimki kafam karışık olsa da sevgi ve özlemim ağır basıyor dedim
bende öyle olmuyor dedi...
biz daha önce de ayrıldık ama tekrar barıştık şimdi çok zor bir dönemden geçiyoruz
ortada deli gibi bir aşk ama birbirini yiyip bitiren iki kişi var

kafamla ilgili sorunları hiç söylemedim ona zaten çok konuşan biri değilim
hata olmadı sadece sürekli kafamızda kuruyoruz
birbirimizi aldatmadık hakaret etmedik hiç
sadece uzun vadede ne yapabiliriz bilmiyoruz

hayır anlamıyor şifre değiştirmek için on saat arayan biri zaten
yanında birini görebilirim sorun değil
nasılsa onunla da yapamayacak

canım yüzyüze konuşmamız gerektiğini ama sinirlenmeden lütfen dedim
çünkü o kdar öfkeli biri ki çözüm bulamıyoruz
hata şu biraz içimiz dinleyecektik
hemen geri geldi yanlış yaptı ayrılığı gibi dönüşü de anlıktı

İletişim o kadar önemli bir şey ki benim için. Benim babam çok sinirli ve tahammülsüz bir insan. Mümkün değil dinlemez seni klasik lafları "sus, kapat konuyu" az daha konuşmaya devam edersen kalbini kıracak sözler ve kaçarak uzaklaşmak... Asla konuşamazsın fikrini çok zor beyan edersin etsen de çözüme kavuşturamazsın. Hasırlatı eder içine atarsın. Annem bu sorunu yıllardır çekiyor bense kendimi bildim bileli. Canım iyi düşün aşk o kadar da önemli bir şey değil kendini yiyip bitirerek ömür geçmez.

bugüne kadar herşeyi konuşarakçözen ben bu adam karşısında çaresizim
çünkü dinlemiyor
bir süre sonra susuyorsun ve o haklıyım sanıyor
yarın yine ayrılırız
sonra o tekrar arar
bu kısır döngü devam eder böyle
ben konuşup nokta koymak istedikçe
konuşamadığımız için başa dönüyoruz sürekli

Ben şu anlattıklarında babamı görüyorum malesef Bence benim annem de zamanında senin gibiydi ama zamanla babam sindirmiş kadını. Dinlemediği için laf anlatmaya çalışmıyor bile artık kendini savunmuyor. Kaderine razı olmuş. Mutlu mu dersen biz varız diye mutlu o kadar. Babam 2 ay kadar evde yoktu gelmesine yakın sordum özledin mi diye ben sizle mutluyum o olmasa da olur böyle huzurluyum özlemedim dedi. Geldiğinde bir daha sordum özlememişim dedi. İlerde ne yaşayacağını Allah bilir ama değmez güzelim konuşamadığın adamla olmuyor. Ve en acısı ne biliyo musun? O senin tek laf edemediğin adam dışarıda ya da başka biri geldiğinde nasıl güzel konuşuyor insanlarla nasıl kahkahalar atıyor Biz de evde bir gün gülümserse mutlu oluyoruz bir şey için es kaza fikrimizi sorarsa konuşabildik diye seviniyoruz. Hayat zor sen böyle olmasına izin verme...

çok zor evet küs olduğu zamanlar böyle susuyor
barışmak için geldiğinde ne güzel konuşuyordu ama şiir gibi
sonra yine aynı sessizlik,
çok zor canım
umarım kafama göre birini bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…