- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Paranı istemekte haklısın. Oncekı konularında bılıyorum senin arkadas ihtiyacın var aslında keske aynı sehırlerde olsaydık.6 aydır özel psikoloğa gidiyordum. En başlarda çok faksını görsem de son iki aydım tekrara düştüğü be kendimi iyi hissetmediğim için bırakmak istedim bi gayret devam ettim. Son ayın ödemesini toplu yapmıştım ama son seans artık gitmek istemedim ve seans ücretini geri istedim
Toplu ödemelerde geri alınmayacağını seans hakkımın saklı olduğunu istediğim zaman kullanabileceğimi söyledi bende cayma hakkımın olduğunu söyledim atıştık.
Bana Yardımcısı olma çalışan insana bile böyle konuşabiliyormuşum insanlık yapmış benim çirkinliğimmiş
Şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Ben mi hata yaptım. Almadığım seans parasını istemek hata mıydı
İki gündür çok üzgünüm çok yalnız olduğum için gittiğim psikolog insanlara olan gram inancımı da bitirdi :/
Yanliz cayma hakki isin basinda olurİnsanlık mı yapmış? İnsanlık ne zamandır paraylaymış? Tüketici haklarına başvur hemen..Vermediği hizmetin parasını alamaz. Cayma hakkı denen bişey var, sözleşme mi yaptınız ki vermiyor allah allah..
Yanliz cayma hakki isin basinda olur
Bir paket cubuk kraker alip , icinden 10 tane yiyip ben bunu begenmedim cayma hakkimi kullaniyorum diyemez kimse
Konu sahibi tum seanslari almis son seans yapmayi istemiyor
Buyuk ihrimalle psikolog zaten toolu odeme aldigi icin indirim yapti , dogal olarak da geri odemek zorunlulugu yok paranin
Toplu ödenen seans ücretleri geri verilmez profesyonel yerlerde bu hep böyledir . Psikolog diyetisyen hepsi icin geçerli. Tabi inisiyatife bağlıdır ama böyledir genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?