O Ses Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
O ses Türkiye ile Ekim ayından itibaren Show TV ekranlarından Türkiye'nin en iyi sesini arayacağız. Türkiye'nin en iyi seslerinden 4 ünlü sanatçının koçluk yapacağı yarışmada başarı için göz önünde bulundurulan tek unsur sesiniz olacak.

Seçilirsen müzik dünyasının starları sana koçluk yapacak ve her hafta juri üyeleri önünde yarışacaksın. Ama önce sesinle sana sırtı dönük koçları etkilemelisin. Eğer koçlardan biri sesinden etkilenirse sana koçluk yapmak isteyecek. Birden fazla koçu etkilersen seçme hakkı sende olacak! Hangi sesin büyük ödüle layık olduğuna Türkiye karar verecek!

Ekim ayından itibaren Show TV'de ekrana gelecek olan yarışma Türkiye'nin en iyi sesini arayacak.

Hollanda ve Amerika?da reyting rekorları kıran ?The Voice? isimli yarışmanın Türkiye versiyonu olan programda, Hadise'yle birlikte 3 ünlü isim daha hem jüri üyeliği yapacak.

Türkiye?ye yeni sesler kazandırmayı amaçlayan programda dört ünlü koçtan biri olması teklifine "evet" diyen Hadise, geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı?yla anlaşma imzaladı.

Ilıcalı, anlaşma sonrası şu açıklamayı yaptı:"?Bu yarışmanın jürisinin önde gelen isimlerden oluşması şarttı. Hadise'nin konumu da tartışılmaz. Onunla çalışacağım için çok mutluyum."

Acun Medya yeni projesi ile Ekim ayından itibaren Show TV ekranlarından Türkiye’nin en iyi sesini arayacak. Yayınlandığı ilk ülke olan Hollanda’da izlenme rekorları kıran ‘Voice of’, Amerika’da da yayına başladığı ilk günden itibaren büyük başarı elde etti.

Türkiye’nin en iyi seslerinden 4 ünlü sanatçının koçluk yapacağı yarışmada başarı için göz önünde bulundurulan tek unsur sesiniz.

Eğer Türkiye’nin en iyi sesi ben olabilirim diyorsanız; hemen başvurabilirsiniz.

O Ses Başvuru formu

Hiç güleceğim yoktu
Jürilere bak
Kendi sesleri güzel olsaydı da yarışmacılara bişey demeye yüzleri olsaydı
Acun bigün düzgün bi yapım yapıp şaşırtsa ya beni

çok beğendim,zevkle izliyorum..
:92::92::92:
koçların kendi aralarında atışmaları da hoş oluyo doğrusu

Son düzenleme:
Çok eglenceliler ya,hülya avsarı secen o 2 kişi cok iyiydi sesi harikaydı kızın bayıldımmmmmmm

Pazartesi dvd izliyordum ,artık bunu izleyebilirim.
Eğlendim,acun yine 12'den vurmuş,adam tv dehası,ne diyelim..
Hadise çok şeker,Murat haddini aşacak şekilde havalı,Mustafa kıvamında sempatik,Hülya bildiğimiz Hülya..
Acun orada ne iş yapıyor anlamadım ?
Acuna gerek yokmuş,arada çıkıp gerekçeni söyle demek için mal gibi duruyor orada.

Çok güzeldi gerçekten çok beğendim.Özellikle jürilerin tatlı tatlı atışmaları falan çok hoştu

Dün Yer Gök Ask başlayana kadar bakayım dedim bırakamadım, cok beğendim ben eğlenceliydi. Hadiseyi zaten severdim, Murat cok fazla havalı, Mustafa da tam tersi beyefendi imajı cizdi bende, Hülya ya gelince kendisi sevmiyorum ama oraya yakışmış...

Sahneye 2 tane arkadas cıkmıstı Hülya yı seçtiler onları ve gene Hülyanın sectiği kıvırcık saçlı şirin kızın sesini cok beğendim.

gerçekten çok güzel sesler çıktı yaa.bütün jürinin bastığı bi çocuk vardı yani olmuyor u söyledi çok güzeldi,sonra özcan denizin nasip değilmişi söylenin sesi de çok güzeldi.kimsi heyecandan sesi titredi ondan kaybetti yada zor şarkı seçmişlerdi bence.

Bende eşimden fırsat buldukça izlemeye çalıştım.

Genel manada beğendim,eğlenceli bir program.

Acuna bencede gerek yoktu orda,ne işi varsa artık...

jüriyi beğenmedim,hülya sıktı artık hem yetenek sizsiniz de hem bunda,murat boz zaten tam fiyasko olmuş,mustafa sandal da uzun zamandır ortalarda gözükmüyodu,ne biliyim daha iyi olabilirdi..praogram başlamadan yazın acun bi kaç programda bomba gibi jüri hazırlıyorum 10 numara falan diyodu beklentimi mi yükseltti ne hayal kırıklığına uğradım bunları görünce

hülya avşarı sevmiyorum neden bilmiyorum çok itici ve basit geliyor bana.

mustafa sandal sempatik ama onun arabası var dedi kaldı yıllardır kalıcı eserleri yok bi parlıyor sonra unutuluyor şarkıları.

ben hadiseyide yetersiz buluyorum jüri için. murat bozda yeterli değil ama diğerlerine göre o koltuğu doldurmuş.

ayrıca murat bozda hiperaktiflikmi var. akiam en efendi kişi mustiydi. hadiseden ve hülyadan bayağılık, murattan ise şımarıklık akıyordu.

sadece pazartesı günümü ki bende begendım murat boz bıraz sımarıklık yapıyor gibi geldı bana ama iyi idare eder..

nerde 'o ses' ciler
çok beğenerek izliyorum çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…