- Konu Sahibi AnkaraGelini
-
canım çok geçmiş olsun bende senle aynı rhatsızlığı yaşarken hamile kaldım mucize oldu herşey çok güzel gidiyodu bebeğim bbüyüyüyodu 9-10 haftalıkken sadece kalp atışlarını dnlemeye gittik meleğimin kabi atmıyodu iananmadık başaka doktora gittik yok ......... o benim mucizemdi kim kanaman falanda olmadı
seni okadar iyi anlıyorum ki aynı şartlarda hamile kalmışız kürtajdan sonra yaşadımız korkunç olaylarda cabası amam umudu kesmek yok allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip bizide zyırmasın sevgilerle
olsun...bu dünyada o karnına düşene kavuşamadın ama onunla ahrette karşılacaksın canım ....onun yerinide bu dünyada başka bir bebek doldurur inşallah
Arkadaşlar, yazdıklarınızı gözyaşları içinde okudum. Çünkü benim acımda çok yeni. Bende ilk bebeğime 6 haftalık hamileydim. Geçen salı günü kanamam başladı. Gece acile gittik. Düşük tanısı koydu doktor. İlk bebeğim olacak diye öyle mutlu olmuştukki, iki hafta kalabildi pıtırcığım benimle, annesini bıraktı gitti malesef. Kısmetten öte bişey yok. Sizlerin durumunu okuyunca burda, ben de paylaşmak istedim. Hepimiz birbirimize dualar edelim. Allah hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize. Geçmiş olsun.
ben 4 kere kürtaj olmak zorunda kaldım canım ilki geçen ekim kürtajı yapan doktor parça unutmuş 2kere de çaktırmadan kontrelede parça aldı ama bize söylemiyo ölüyodum o çatalda az kaldı sonra bi profa gitti bebek parçası var dedi düşmesini bekledik aşırılı ağrılı kanamayla rahatsızlandım bi akşam tekrardan acil küretaj yapıldı ve o ilk dortorun kabul etmediği şey bebek parçası çıktı pataloji sonucuna göre.. mayıstan beri korunmuyoz bakalım allah nasip eder inşallah
Arkadaşlar, yazdıklarınızı gözyaşları içinde okudum. Çünkü benim acımda çok yeni. Bende ilk bebeğime 6 haftalık hamileydim. Geçen salı günü kanamam başladı. Gece acile gittik. Düşük tanısı koydu doktor. İlk bebeğim olacak diye öyle mutlu olmuştukki, iki hafta kalabildi pıtırcığım benimle, annesini bıraktı gitti malesef. Kısmetten öte bişey yok. Sizlerin durumunu okuyunca burda, ben de paylaşmak istedim. Hepimiz birbirimize dualar edelim. Allah hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize. Geçmiş olsun.
canım ben hep teseliyi söyle buldum benim dularım kabul oldu dedim çünkü sağlıklı hayırlı ömürlü evlat diledim allahtan ve doktorum sağlıksız bebeklerin kalbi durur dedi yani herişte bir hayır vardır çok üzüldüm çok ağladım boşluğu hiç dolmadı ama umudu kesip pes etmek isyan etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?