O yapmaz diye bişey yokmuş

Aynen öyle, kimseye güvenmem bundan sonra istesemde

cidden öyle, bidaha yüzünü bile görmek istemiyorum salak yerine koyuldum resmen

Yanlış anlamayın da sizin konuları hatırlıyorum ben adam o zaman bana bile bu sinyali vermişken sizin anlamamanızı sevmenize bağlıyorum.Hem ayrılıp hem başka amaç için takılmak isteyen sonra aklında bikini giydirmemek olan adamdan ne bekliyordunuz anlamadım? Görmeniz sizin hayrınıza olmuş daha çok kandırılırdınız yoksa...

Allah iyilerle karşılaştırsın.
Bi de neden senin yüzündenmiş? Terbiyesiz ya. Uydurduğu kılıfa bak. Ucuz herif.
Nasıl anladın kendisi mi itiraf etti?
Chek in yapılan uygulama bende yoktu, bi arkadaşım bi kızla bi mekanda olduklarını söyledi, bana evdeyim dedi, zorlayıncada savunmaya geçti sen getirdin beni bu hale bilmem ne diye..

Hayat "O yapmaz.", "Bu gitmez." gibi keskin ifadeleri kaldırmıyor maalesef.

Tabiki. Ne kadar ortam oluşturcak şeyleri engellesek bile yapan her şekilde yapıyo yine. Kimseye tamamen güvenip kendini açmamak gerekiyo kırılmamak için

En iyisini yapmışsınız. Ne kadar kısıtlasada güven problemine bağladım, sahipleniyo dedim ihtimal veremedim başka bişiye.. Vermek gerekiyomuş demekki

neysekı ınsan ogrenıyor ıste düşe kalka kımın nasıl bırı oldugunu zamanla....
gecmıs olsun..

Senin telefonunu kurcalayip seni sacma sapan seylerden kiskaniyorsa bir adam zaten kafasinda ikinizden birinin aldatma potansiyeli oldugunu dusundugunden kiskaniyordur. Seven sadik adam eften puften seyleri dert edip rezillik cikarmaz. Adam kendini belli etmis sen gorememissin sadece. Ne demisler dervisin fikri neyse zikride o olurmus.
Beni olur olmadik seylerden kiskanan bende suphe duyan adamdan asil ben iskillenirim , demekki kendi aklindan boyle seyler yapmayi geciriyorki senide bunlarla sucluyor... Bilmem anlatabildim mi ?

o yapmaz diye bir şey ne yazıkki olmuyor ya.
peki nasıl öğrendin, ne yaptı ne tepki verdi?
aradı mı sonra?

aldatılmak aslında o kadar kötü değil. en azından nokta olduğunu görüyorsun yoluna bakabiliyorsun

O na bakarsan sen de yapmazsın, bu da yapmaz, ben de yapmam gibi bir garanti de yok..
Mesele ham insan, çiğ insan olmakla yada olmamakla alakalı.. (Yani kadını erkeği yok bunun)

Sakın kendinizi bırakmayın.
Senin yüzünden yaptım temalı bir son sadece adamın karaktersizliğinin uydurulmuş kıılıfıdır.
Şu hayatta hiç kimseye % 100 güvenilmez. Anne ve baba da buna dahildir. Bunu bilir bunu söylerim.
Allah sabır versin size...

amin canım tum kalbimle amin yani.

yapmaz dediğinki,şi öyle bir yapıyorkiiii insanın ruhu bile duymuyor başkalarından duyuyor

Ah ah.. Belkide en cok ben demişimdir o yapmaz diye. Gerçi sadece ben de değil benim çevremde sizinki gibi o yapmaz diyorlardı ve aklımın alamayacağı şeyler yaptı.Aylarca kendime gelemedim.Bir haftada asla yapmam sana asla yaşatmam ben sana Nasıl kıyarım dedigi her seyi yasattı bana da izlemek düştü.Sonradan farkettim değmiyormuş.Bırak Allah'ından bulsun

Ben de aldatıldım bazı kişiler tarafından. Çok üzgünüm. Umarım bir an önce iyileştirir zaman bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…