- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Aynen öyle, kimseye güvenmem bundan sonra istesemdeBu hayatta neyin garantisi var ki? En olmaz dediklerimiz oluyor, en yapmaz dediklerimiz yapıyor. En büyük hayal kırıklığı da ne kadar çok güvenirsek o kadar çok büyük yaşanıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Size acı bir tecrübe olarak kalsın bu durum.
Evet bide evlilik düşünüyoduk bu karaktersizle, iyiki gerçek yüzünü gördüm zamanındaöncelikle geçmiş olsun evli değilseniz şükretmeniz lazım çünkü kendi yaptığı ayıpla yüzleşemeyen "senin yüzünden" diyebilen birinden kurtulmuşsunuz
cidden öyle, bidaha yüzünü bile görmek istemiyorum salak yerine koyuldum resmenBu konuda güvenmiceksin asla, ben de çok güvenirdim aşırı derecede hemde bi takım durumlar oldu o gün bıraktım güvenmeyi, yıllardır da güvenmem. Erkek değil mi, yapar! Hele bide demez mi boşandıktan sonra da asla yapmam, tek seni sevdim, sevicem.. He he oldu canım :))
Evli değilsin galiba onun için şükret ya evlendikten sonra aldatsaydı. Ve aldatanı affetme, yine yapar.
Chek in yapılan uygulama bende yoktu, bi arkadaşım bi kızla bi mekanda olduklarını söyledi, bana evdeyim dedi, zorlayıncada savunmaya geçti sen getirdin beni bu hale bilmem ne diye..Allah iyilerle karşılaştırsın.
Bi de neden senin yüzündenmiş? Terbiyesiz ya. Uydurduğu kılıfa bak. Ucuz herif.
Nasıl anladın kendisi mi itiraf etti?
Tabiki. Ne kadar ortam oluşturcak şeyleri engellesek bile yapan her şekilde yapıyo yine. Kimseye tamamen güvenip kendini açmamak gerekiyo kırılmamak içinHersey bir tarafa da bittikten sonra insan kendi kendine muhakeme yaparken ya ben bu adama mı inanmışım diyor.Allah Alaaahh o kadar da birbirimizi sevdigimizi dusunuyordum.tamam ben seviyordum da. Peki ben severken o ne dusunuyordu.her insan hata yapabiliyor.bu normal önemli olan bu hataların ileride tekrar etmesine engel olabilmek.bu durumda insanın aklına şu geliyor. Ne kadar severek sevelim. Attığımız her adımda sonuçta bu erkek yapar mı yapar o yüzden buna ortam oluşturacak şeylere engel olmalıyım. Deməliyik sanırım.Ha bunu daha az düsündürten veya daha çok dikkat etmem gerekiyo şeklinde düşündürten erkeğin kendisidir. Bence.
En iyisini yapmışsınız. Ne kadar kısıtlasada güven problemine bağladım, sahipleniyo dedim ihtimal veremedim başka bişiye.. Vermek gerekiyomuş demekkiBu konunuzu yuzlerce lira verip buyuk buyuk puntolarla yurdun dort bir yanindaki bilboardlara yapistirtmak istiyorum musadenizle. Erkek kisitliyorsa nefes alacak alan birakmiyorsa her dakika kiskaniyorsa sevdigi icin yapmiyor iste. Buyuk ask degil o buyuk boynuz. ama sanaldan ama gozuyle ama cinsel anlamda mutlaka kendi aldatiyor ki sizi de fanusa tikmaya calisiyor. Ah su kadinlarimiz bir uyansa da yettin ama sen diyebilse sevgililerine kocalarina. sizin adiniza cok uzuldum ama bu da bir hayat dersidir ve umarim bu dersi almissinizdir. Bir daha asla boyle seylere itibar etmeyin. ben karismiyorsam sen de karisma deyin. ve karismayin karistirtmayin. Bazen esim bana telefondaki kimdi diyor ben kapar kapamaz. Bilmen gereken biri olsa ben anlatiyorum sana diyorum. Kedi gibi kaliyor oyle. Ben ona sormuyorsam o da bana sormayacak. Baskalarina ibret olsun konunuz.
neysekı ınsan ogrenıyor ıste düşe kalka kımın nasıl bırı oldugunu zamanla....1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
amin canım tum kalbimle amin yani.1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
yapmaz dediğinki,şi öyle bir yapıyorkiiii insanın ruhu bile duymuyor başkalarından duyuyor1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
Ah ah.. Belkide en cok ben demişimdir o yapmaz diye. Gerçi sadece ben de değil benim çevremde sizinki gibi o yapmaz diyorlardı ve aklımın alamayacağı şeyler yaptı.Aylarca kendime gelemedim.Bir haftada asla yapmam sana asla yaşatmam ben sana Nasıl kıyarım dedigi her seyi yasattı bana da izlemek düştü.Sonradan farkettim değmiyormuş.Bırak Allah'ından bulsun1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
Ben de aldatıldım bazı kişiler tarafından. Çok üzgünüm. Umarım bir an önce iyileştirir zaman bizi.1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?