O yapmaz diye bişey yokmuş

Aynı şey iki gün önce geldi başıma, insan aldatıldığına değil, o kadar güvenilir bir insanın aldattığına daha çok üzülüyor.

Yok olmaz dedıgın seyı gun gelıo dıbıne kadar yasıosun. Sıgındıgın kollar gun gelıo gırtlagına yapışıo. Hersey cok guzel derken şlakkk dıe bı tokat yıyosun ılıklerıne kadar sarsıo seni.

Bnde zamaninda senin gibi birine cok guvnmistim ee snra ne mi oldu 2 yil sonunda aldatildigimi ogrendim diyecegim su ki sev ama cok guvenme herkrs aldatabilir bunu unutma

Kadın erkek sonuç olarak beşer şaşar. Asla yapmaz dememek gerekiyor evet. Ama senin yüzünden yaptım diye bir bahane asla olamaz, bunun bahanesi olmaz. Kimse kimse için ölmüyor çünkü,, kardeşim soğuduysan benimle yollarını ayır ne halt edeceksen et. Bulunmaz hint kumaşı mısın ben senin yanında ikinci kadın olarak yedekte durayım. Sendekinden herkeste var öyle çok ayrıcalıklı bir şey değilsin yani.. Karakter olmadıktan sonra cinsiyetin önemi yok

Günümüzde herkes işi yüzsüzlüğe vuruyor artık. Yakalanana kadar asla yapmam, yakalandıktan sonra senin yüzünden yaptım oluyor. Yani her halukarda masum bu aldatanlar. Kimse kendini suçlu görmüyor. Herkes her yaptığında haklı.

Çok saçma bir düzende yaşıyoruz. İnsanlar özeleştiriden yoksun..

Üzülmeyin tam tersi sevinin ki yol yakınken böylesi adi bir mahluktan kurtuldunuz. Umarım çabuk atlatır, sizi hakeden, düzgün karakterli biriyle hayatınızı birleştirirsiniz.

senin yüzünden diye bir savuna olur mu yaa hem suçlu hem güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…