- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Hala şoktayım.. Umarım bidaha karşıma çıkmazAmin..Utanmadan yalani yaba ile savunurlar.Yarin ayaklarina kapanir affet diye!!
Bu konunuzu yuzlerce lira verip buyuk buyuk puntolarla yurdun dort bir yanindaki bilboardlara yapistirtmak istiyorum musadenizle. Erkek kisitliyorsa nefes alacak alan birakmiyorsa her dakika kiskaniyorsa sevdigi icin yapmiyor iste. Buyuk ask degil o buyuk boynuz. ama sanaldan ama gozuyle ama cinsel anlamda mutlaka kendi aldatiyor ki sizi de fanusa tikmaya calisiyor. Ah su kadinlarimiz bir uyansa da yettin ama sen diyebilse sevgililerine kocalarina. sizin adiniza cok uzuldum ama bu da bir hayat dersidir ve umarim bu dersi almissinizdir. Bir daha asla boyle seylere itibar etmeyin. ben karismiyorsam sen de karisma deyin. ve karismayin karistirtmayin. Bazen esim bana telefondaki kimdi diyor ben kapar kapamaz. Bilmen gereken biri olsa ben anlatiyorum sana diyorum. Kedi gibi kaliyor oyle. Ben ona sormuyorsam o da bana sormayacak. Baskalarina ibret olsun konunuz.1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
ben varım canım hiç sorgulamazdım.kimsede ummazdı.kv bile sen yapıyosun demekki fikrin zikrin bozuk oğlumdan şüphe ediyosun demişliği var.yakaladım ve dediği şu senin yüzünden sen sölesin sen bölesin kafam karışıktı naptımı bilmiyodum dedi.tabii haklıydı ben borşlarını ödedim destek oldum baş tacı yaptım suçlu benim ederinden fazla değerin sonu hüsran.1 yıl boyunca dünyanın en sadık en güvenilir insanı olduğunu düşündüğünüz adam bile (sadece sizin değil çevrenizinde öyle bildiği), aldatabiliyomuş. En tahmin etmediğiniz kişi tarafından en tahmin etmediğiniz şekilde arkanızdan vurulmak en zoruymuş. O kadar güvendimki o benim telefonumu alıp kurcalarken, saçma salak şeyleri kıskanıp kısıtlarken ona mesaj geldiğinde merak edip göz ucuyla bile bakmadım. En kötüsüde açıklamasıda 'senin yüzünden yaptım' konulu olması. O kadar ay bi yalanın içinde yaşamışım. Allahından bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?