o zaman bende hergün birine katina bakayım :)

drgnfly

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
11
0
6
Ankara
herkese merhaba,
falkolik falkoliğin halinden anlar:) kahve ve tarottan sonra son zamanlarda favorim katina, özellikle aşk meşk konularında üzsede sizi süper cevap veriyor sorulara..
o zaman bende karınca kararınca hergün birinize katina bakayım , hemde benim kartların enerjisi yükselsin :)

herkese merhaba,
falkolik falkoliğin halinden anlar:) kahve ve tarottan sonra son zamanlarda favorim katina, özellikle aşk meşk konularında üzsede sizi süper cevap veriyor sorulara..
o zaman bende karınca kararınca hergün birinize katina bakayım , hemde benim kartların enerjisi yükselsin :)

bakar mısın canım bana? ilkin olayım:)

bana da bakarmısın canım 5. olucam artık ne zaman müsait olursan teş.ederim istersen bende sana tarot bakabilirim

herkese merhaba,

bende rica edicem.. is icin olmuyor galiba, ask icin hayirlisiyla ne zaman gelirse artik bir gun evlenecegim buyuk askimi bekliyorum :)

Ben de istiyorum,13.yüm.

Kaç topiğe yazdım hiç bakılmadı.

:43:İlgisizlik diz boyu

Son düzenleme:
yarın akşam ilk 5 e bakalım o zaman :) olmadı ilk 4..kartlar sömürmesin beni :)
yalnız katina aşk meşk olaylarında iyidir..
bana 12 sayı söyleyin 60 a kadar, burcunuzu bide kim için baktırmak istiyorsanız o kişinin burcunu..
özel mesaj atabilirsiniz ama ben henüz maalesef cevap veremiyorum..

yarın akşam ilk 5 e bakalım o zaman :) olmadı ilk 4..kartlar sömürmesin beni :)
yalnız katina aşk meşk olaylarında iyidir..
bana 12 sayı söyleyin 60 a kadar, burcunuzu bide kim için baktırmak istiyorsanız o kişinin burcunu..
özel mesaj atabilirsiniz ama ben henüz maalesef cevap veremiyorum..

Ben de rica etsem :)))

14-11-20-08-1-10-7-42-35-55-60-33

Benim burcum aslan diger burc terazi

sanırım bende 18. oluyorum 5 -25- 47 -35- 1- 37 -47 -2 -60 -3 -5 -30 benim burcum aslan onunda aslan :)

Back
X