- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
Kızlar kafam bu ara hiç çalışmıyor. Hormonlar mı desem hastayım ondan mı desem bilmiyorum.(hamileyim)
Bugün annemle konuşuyorduk dedem için bugün fazlaca yemek yaptığını söyledi dedemi aramış o da yemeğim var kızım getirme demiş.
Çok yaptığına üzülüyordu bende şakasına biz gelelim yemeğinde çok dedim o da gelin valla iyi olur yeriz birlikte dedi.
Eşime annemlere yemeğe gidelim mi diye mesaj attım.
Eşim: Bir plan var
yazmış
Bende plan olmadığını annemle konuşmamızı yazdım.
O zaman gitmeyelim bye. Yazmış
Neye bozuldu anlamadım.
Sordum cevap da yazmıyor
Siz anladıysanız bana bir anlatın neye bozulmuş olabilir ?
Sonuç: Eşim aradı hiçbir şeye bozulmamış gibi hastayız bir de 2 gün önce gittik tekrar rahatsız etmeyelim diye düşündüm ondan gitmeyelim dedim dedi. Tirip atmamış yani
Bana pek öyle gelmemişti tavrı ama üstelemedim. Yorum yapan herkese teşekkür ederim
Bugün annemle konuşuyorduk dedem için bugün fazlaca yemek yaptığını söyledi dedemi aramış o da yemeğim var kızım getirme demiş.
Çok yaptığına üzülüyordu bende şakasına biz gelelim yemeğinde çok dedim o da gelin valla iyi olur yeriz birlikte dedi.
Eşime annemlere yemeğe gidelim mi diye mesaj attım.
Eşim: Bir plan var

Bende plan olmadığını annemle konuşmamızı yazdım.
O zaman gitmeyelim bye. Yazmış
Neye bozuldu anlamadım.
Sordum cevap da yazmıyor
Siz anladıysanız bana bir anlatın neye bozulmuş olabilir ?
Sonuç: Eşim aradı hiçbir şeye bozulmamış gibi hastayız bir de 2 gün önce gittik tekrar rahatsız etmeyelim diye düşündüm ondan gitmeyelim dedim dedi. Tirip atmamış yani
Bana pek öyle gelmemişti tavrı ama üstelemedim. Yorum yapan herkese teşekkür ederim
Son düzenleme: