O zaman gitmeyelim bye???

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar kafam bu ara hiç çalışmıyor. Hormonlar mı desem hastayım ondan mı desem bilmiyorum.(hamileyim)
Bugün annemle konuşuyorduk dedem için bugün fazlaca yemek yaptığını söyledi dedemi aramış o da yemeğim var kızım getirme demiş.
Çok yaptığına üzülüyordu bende şakasına biz gelelim yemeğinde çok dedim o da gelin valla iyi olur yeriz birlikte dedi.
Eşime annemlere yemeğe gidelim mi diye mesaj attım.
Eşim: Bir plan var 😉 yazmış
Bende plan olmadığını annemle konuşmamızı yazdım.
O zaman gitmeyelim bye. Yazmış
Neye bozuldu anlamadım.
Sordum cevap da yazmıyor
Siz anladıysanız bana bir anlatın neye bozulmuş olabilir ?
Sonuç: Eşim aradı hiçbir şeye bozulmamış gibi hastayız bir de 2 gün önce gittik tekrar rahatsız etmeyelim diye düşündüm ondan gitmeyelim dedim dedi. Tirip atmamış yani
Bana pek öyle gelmemişti tavrı ama üstelemedim. Yorum yapan herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bir plan mı var demek istemiş eşin. Şu hâle bak ya eşinin dilinden bile biz anlıyoruz, göz kırpmış işte adam. Yani demek bir planımız var demiş sende başka cevap vermişsin. Olay bu. Evet hayatım bir planımız var bu şekilde düşündük gideriz değil mi diyecektin oldu bitti 😅

Eşinizin dogum gunu bugun degil degil mi ? Ben niyeyse ozel birsey bekledigini dusundum plan deyince

Eşinizin bugün ikiniz için başka programı varmış. Siz planı bozmuşsunuz hayır anneme gidelim demişsiniz o da bozulmuş. Eşinize ne planın var yazıp öğrenseydiniz keşke ona göre annenize gidip gitmemeye karar vermeniz daha iyi olurmuş

Bir plan mı var demek istemiş eşin. Şu hâle bak ya eşinin dilinden bile biz anlıyoruz, göz kırpmış işte adam. Yani demek bir planımız var demiş sende başka cevap vermişsin. Olay bu. Evet hayatım bir planımız var bu şekilde düşündük gideriz değil mi diyecektin oldu bitti 😅
Yok canım söylediğinden değil Emin’im.
Başka cevap verdiğim için gitmeyelim demez.

Eşinizin bugün ikiniz için başka programı varmış. Siz planı bozmuşsunuz hayır anneme gidelim demişsiniz o da bozulmuş. Eşinize ne planın var yazıp öğrenseydiniz keşke ona göre annenize gidip gitmemeye karar vermeniz daha iyi olurmuş
Plan olayı şöyle ben annemle konuştuğumda ve sonra bir şey istediğimde eşim hep yine plan yapılmış felan der o anlamda yazdı yoksa başka bir plandan söz etmedi orası kesin de niye tavırlı bir şekilde reddetti anlamadım

Eşinizin dogum gunu bugun degil degil mi ? Ben niyeyse ozel birsey bekledigini dusundum plan deyince
Plan var derken annemle ne zaman konuşsam ve arkasına bir şey istesem eşim annemle plan yaptığımı ima eder ondan öyle dedi orda sorun yok da sonra neden tirip yedim onu anlamadım

Plan var derken annemle benim plan yaptığımı düşündüğü için öyle yazmıştır Eminim canım
Plan var derken annemle ne zaman konuşsam ve arkasına bir şey istesem eşim annemle plan yaptığımı ima eder ondan öyle dedi orda sorun yok da sonra neden tirip yedim onu anlamadım
E o zaman gayet açık annenizle plan yapmanızı istemiyor demek ki

hiç sıkma canını kim hazır yemeğe hayır der ki :D gider yemeğinizi yer erken döner planınızı yaparsınız

hiç sıkma canını kim hazır yemeğe hayır der ki :KK70: gider yemeğinizi yer erken döner planınızı yaparsınız
Yani bende öyle hazır yemek varken iyi olur diye düşündüm ama eşim acaba bize özel yapılmamış bir yemeğe gitmeyi mi istemedi

Back
X