O zaman gitmeyelim bye???

Zoraki davet ettirmişsiniz gibi hissetmiş. Siz kendi anneniz olduğu için normal ama eşiniz rahatsız olmuş anlaşılan. Aynısı kv ile eşiniz arasında olsaydı, siz ne hissederdiniz?
Bende ona alındığını düşündüm ama kendi ailesine davetli yemeğe gideriz evde olmazlar o derece rahat bir aileden geldiği için buna takılması saçma geldi ben onun ailesinin öyle yapmasına bile eşim üzülmesin diye bir şey demiyorum

Bende ona alındığını düşündüm ama kendi ailesine davetli yemeğe gideriz evde olmazlar o derece rahat bir aileden geldiği için buna takılması saçma geldi ben onun ailesinin öyle yapmasına bile eşim üzülmesin diye bir şey demiyorum
O zaman alınmaya hakkı yok. Ki normalde de alınılacak bir olay değil. Acaba dede için, tuzsuz, yağsız yemek yapılıyor da yemekleri mi beğenmiyor?

O zaman alınmaya hakkı yok. Ki normalde de alınılacak bir olay değil. Acaba dede için, tuzsuz, yağsız yemek yapılıyor da yemekleri mi beğenmiyor?
Annem kendilerine yapacağı yemeği fazla yapmış yani dedeme özel diyet yemeği değil. Bilmiyorum anlamadım neden böyle tirip attı bakalım arayacakmış beklemedeyim

bir plan var..
hayır yok, anama gıtcez demişsin(emır kıpı).eşin bozulmuş
deseydın kı 'aa ne planı aşkım merak ettım'. daha farklı olurdu.

Yemek başkasına yapılmış diye bozulur mu insan. Sonuçta anne babadan bahsediyoruz. Yabancı değiller ki..
Hiç anlamadım eşinizi ben.

Plan olayı şöyle ben annemle konuştuğumda ve sonra bir şey istediğimde eşim hep yine plan yapılmış felan der o anlamda yazdı yoksa başka bir plandan söz etmedi orası kesin de niye tavırlı bir şekilde reddetti anlamadım

Eşimize neden sormuyorsunuz direk bende onu anlamadım 😂

Kızlar kafam bu ara hiç çalışmıyor. Hormonlar mı desem hastayım ondan mı desem bilmiyorum.(hamileyim)
Bugün annemle konuşuyorduk dedem için bugün fazlaca yemek yaptığını söyledi dedemi aramış o da yemeğim var kızım getirme demiş.
Çok yaptığına üzülüyordu bende şakasına biz gelelim yemeğinde çok dedim o da gelin valla iyi olur yeriz birlikte dedi.
Eşime annemlere yemeğe gidelim mi diye mesaj attım.
Eşim: Bir plan var 😉 yazmış
Bende plan olmadığını annemle konuşmamızı yazdım.
O zaman gitmeyelim bye. Yazmış
Neye bozuldu anlamadım.
Sordum cevap da yazmıyor
Siz anladıysanız bana bir anlatın neye bozulmuş olabilir ?

o sandım , bu sandım la mı oldurucaksınız.
neyse derdiniz açıp konuşsanıza.
anlamadıysanız anlamadım deyin işte.

Bozulan adam bu şekilde mı yazar?

Bozulma flan yok.kurmayın kendinizi.işnize gücünüze bakın bence.

Ayrıyeten yemek ziyan olmasın diye biz çağırdı yoksa aklındayoktuk flan diye carlarsa (sanmam ama) hayatın nekadar pahalı olduğundan, israfın kötü birşey olduğundan bahsedin sizde.

Ben işten gelmişim yorgun argın dk. dk. saat hesabı yaparken biri beni hiç hesapta yokken yemeğe çağırsa valla sevinirim.

Back
X