O zaman gitmeyelim bye???

Siz keske anneme gidelim mi ozledim vs deseydiniz.madem esiniz kendisine sorulmadan yapilan planlari sevmiyor huyuna gidin. Cunku benimki de oyle ben hep ona danisip yapmis numarasi cekiyorum🤣
Plan yapmadım ki anlık bir konuşma geçti aramızda annemle bende zaten gelecek olursak haber veririm demiştim eşimle konuşup kararı verecektik ama neye bozuldu anlamadım

Yok sever. Mevzu gitmekle ilgili değil ama neye bozuldu anlamadım. Çoğu zaman kendisi der gidelim diye
Acaba bizim için hazırlanmayan yemeğe gitmeyi mi istemedi
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, biz neden istemedi bilemeyiz.

Yemek bizim için yapılmamış
Dede için yapılmış
Çok yemek var ziyan olmasın diye çağrılmışız
Diye düşünmüştür
Ama tribi fazla geldi
Sende konuşmalarınızı niye atıyorsun ki
Plan bu iste hayatım yemek yenilecek sonra cay icilecek en fazla derdin olur biterdi

Eşinizi en iyi siz tanırsınız, biz neden istemedi bilemeyiz.Yemek bizim için yapılmamış
Dede için yapılmış
Çok yemek var ziyan olmasın diye çağrılmışız
Diye düşünmüştür
Ama tribi fazla geldi
Sende konuşmalarınızı niye atıyorsun ki
Plan bu iste hayatım yemek yenilecek sonra cay icilecek en fazla derdin olur biterdi
haklısın ya herşeyi anlattığım için sorun yaşıyorum zaten bir dilimi tutabilsem :kızgın:

bencede keşke konuşmayı atmasaydınız, planı eve gelince konuşuruz vs filan yazılıp geçiştirielebilirdi
bye'a bende takıldım aşırı sinir olurum da bence büyütülecek bir şey yok gibi

haklısın ya herşeyi anlattığım için sorun yaşıyorum zaten bir dilimi tutabilsem :kızgın:
Bence tutmak için çabala
Eşine de şu an mesaj falan atma
Çünkü gereksiz nazlanıyor
En fazla "neye bozulduğunu anlamadım bile, olgun bir insan gibi açıklayacağın zaman yazarsın. Ben dedim gelelim diye zaten hem evdeyim değişiklik olur diye düşündüm. Neyse modum düştü madem gitmiyoruz dışarda yeriz" de
Eminim "neyse gidelim tamam sorun yok" der

Bende plan yok dediğiniz ve onun fikrini sorduğunuz için gitmeyelim demiş. Kısa kesmesi bozulduğuna işaretse, bunu da biz değil, ancak siz anlarsınız, ortada mevzu yok yav. Muayyen günü filandır belki ya da yakın zamanda bir tartışmanız olduysa, bu konuyla alakasız trip atası vardır.

Ekleme: eşinize konuşmayı atmışsınız ya, annenizin sizin çağırma sebebi fazla yemek yapmış ve kimseye veremiyor olması... Yani bu durduk yere, sizi düşünerek yaptığı bir davet değil. Acaba ona mı bozuldu?

Bence tutmak için çabala
Eşine de şu an mesaj falan atma
Çünkü gereksiz nazlanıyor
En fazla "neye bozulduğunu anlamadım bile, olgun bir insan gibi açıklayacağın zaman yazarsın. Ben dedim gelelim diye zaten hem evdeyim değişiklik olur diye düşündüm. Neyse modum düştü madem gitmiyoruz dışarda yeriz" de
Eminim "neyse gidelim tamam sorun yok" der
Süpersiniz teşekkürler 💜

Bu arada esinizin neye trip attigini ogrenince yazar misiniz cidden merak ettim 🎁

Zoraki davet ettirmişsiniz gibi hissetmiş. Siz kendi anneniz olduğu için normal ama eşiniz rahatsız olmuş anlaşılan. Aynısı kv ile eşiniz arasında olsaydı, siz ne hissederdiniz?

benim anladığım siz yemeğe gidiceğinizi söylediğnizde

sizin yine bi plan yaptığınızı söylemiş.

siz durumdan bahsedince de gitmek istememiş.

Back
X