- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.478
- 358
Çocuğumun okulunda çocuğumdan ve öğretmeninden başka hiçbir şeyle ilgili değilim. Velilerle sohbet etmek zorunda değilsiniz, bırakın ne halleri varsa görsünler. "Bizle muhatap olmuyor" ne ya, olmak zorunda mıyım, siz kimsiniz yani.Oğlum bu sene birinci sınıfa başladı. İki yasinda ve hiperaktif bir bebeğim var. Bahçede oğlumu beklerken durması için ağaçların yanında bekliyoruz o toprakla vs oynuyor falan sonra oğlum geliyor gidiyoruz. Bu bazi velileri rahatsız etmiş. Çünkü orada gurup halinde konuşup, çocuğunu bekleyen velilerin benimki gibi durmayan kendini yerlere atan bebegi yok. Biliyorlar goruyorlar bebeği oradan alıp onların yanına gittiğimde olanlari. Hastayim bugün eşim gitmiş oglumu almaya, içlerinden biri oğlunuz oğlumun lazerini almış demiş. Sonra kadının oğlu hayır ben verdim ama o bugün getirdi demiş. Hemen şikayet. Oğlumun beş tane lazeri var, kimsenin oyuncağına tenezzül edecek biri değil. Çocuğun ışıklı kalemini kırınca kadının oğlu, çocuk kendi vermiş lazeri ve oğlum eve gitirir getirmez götür oğlum dedim.
İçlerinden biri de eşime arkadan zaten eşiniz bizle hiç muhatap olmuyor demis.
Açıkçası bu okulu da velileri de pek sevemedim ve yanıma gelip konuşan olmazsa, konuşmuyorum. Sizler nasılsınız kizlar? Hepiniz diger velilerle yakın misiniz? Uzaktan izlediğim kadarıyla aralarında guruplasmislar.
Uzak durun hiç gerek yok.