obez anneler

ilkokul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
177
0
46
Antalya
merhaba ben bu gruba dahilim 97 kiloyum ve 1,5 aylık hamileyim çok fazla korkularım var .bunun üstüne alacağım kilolar hamilelikte şeker ve tansiyon bu konuda bana yardımcı olacak olanlar varmı :18:

merhaba ben bu gruba dahilim 97 kiloyum ve 1,5 aylık hamileyim çok fazla korkularım var .bunun üstüne alacağım kilolar hamilelikte şeker ve tansiyon bu konuda bana yardımcı olacak olanlar varmı :18:

arkadaşlar hiç yardım edecek yyyyoooooooooooooookmuuuuuuuuuuuuuuuuu

selam,hayırlı olsun yavrun.. ben de 90 ile hamile kaldım,96 yım şimdi.. 100ü de geçeceğim..doktorum dikkatli gideceğiz dedi.. 10 12 kg en fazla alman gereken kg dedi..şekerden korkmuştuk ikimiz de,ama çok şükür normal çıktı.. şimdilik bir sıkıntım yok. inşallah böyle devam eder..kızım olacak inşallah..hareketleri de kuvvetlendi baya.. darısı başına... kendini kilo yüzünden sıkma.. sezeryan veya normal doğum olacak diye bi kısıtlama da yokmuş.. hangisine uygunsa son günler o olacak.. yediklerine dikkat et.. yürüyüşünü ihmal etme..

merhaba kızlar..
ben 80le hamile kaldım suanda 34haftalık hamileyim ve ben sadece 4.600gr kilo aldım..
benimde sizin gibi en basında çok endişelerim vardı kesin duba gibi olurum 100kiloyu görmeden tamamlasam keşke diyodum ama inanılmaz bi şekilde sadece o kdrcık kilo aldım :52:
şekerim tansiyonum herşeyim çok güzel çıktı:nazar:
stres yapmayın ve en büyük tavsiyem SU..
bol bol su için ben 4-5lt su içerek bu kdr kilo aldıgımı düşünüyorum..
hayırlı dogumlar kızlar rahat olun :34:

Back
X