Siteye uzun zamandır girmiyordum.
Bugun obez ve yeni evli yakın bir arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım. Elbette normal insanlardan aldığımız hamileyim haberine verilen bir tepkiyle karşılayamadım, hatta ne kendisi ne ben ne ailesi kimse karşılayamadı. Biraz okuması için yazılar araştırmaya yola çıkmıştım ki gene KKme geldi dayandı linkler 
Öncelikle obezken hamile kalmaya niyetlenenlere verilecek tepki ile obezken hamile kalmışlara verilecek tepkinin nüansının altını çizmek isterim!
Keza ben de 120küsür kg.de 25yaşında 4yıllık evli genç bir bayanım. Eski nikimle bi çogunuz tanır zaten yıllar öncesinden
Neyse gelelim konumuza.
Ankara için büyük beden+hamile kıyafetleri bulabileceginiz adresleri yazmak için girdim siteye. Kıyafet bulma derdinin lanetliğini bilirim, annelik heyecanına da gölge düşürmesini istemem. En azından bulabilir olmanızı istedim.
Yeşim mağazaları (çukurambar-ümitköy ve daha birkaç şubesi var) (pijamadan tutunda pantolona bornoza kadar
)
LCW (gene hem büyük beden hem de hamile kıyafetleri)
Ünited benetton (Kızılay bulvarın olgunlara çıkarkenki yerinde:))
Semt sosyete pazarları (çukurambar-çankaya
)
Kızılayda birçok mağaza
Mine, Selin, Sakarya abanın karşısındaki ücra dükkan, İzmir caddesi Taç abiyenin yanındaki ücra dükkan)
Ve birçok internet sitesi (thinkplus, halens, laderoute)
Balgatta migrosun hemen arkasında adını hatırlayamadıgım hem büyük hem hamile satan markalar var. Cevizlidere cd.si olsa gerek adı.
Dikmen cd. De çağrı giyim var bir de.
Gene aklıma geldikçe yazar faik sönmez, sumak gibi meşhurların haricindekileri.
Lcw de konsept dahi var hamileler için bi gezin bakalım.