obez hamile kalan var mı???

selam canim

tek obez hamile sen degilsin bide ben varim boyum 174 kilom 100

cuma günü hamileligimin 8. haftasina giriyom

slm arkadaşlar.. bende büyük beden hamile kıyafeti aradım ama ne mümkün bulamadım bende bir beden büyük almak zorunda kaldım . pek güzel durmuyor ama yapacak bişi kalmadı..:)) bu arada 29 haftalık hamileyim 117 ile başlamıştım şimdi115 kiloyum bu sıra hızlı kilo alıyorum sizler ne durumdasınız....

Siteye uzun zamandır girmiyordum.

Bugun obez ve yeni evli yakın bir arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım. Elbette “normal” insanlardan aldığımız “hamileyim” haberine verilen bir tepkiyle karşılayamadım, hatta ne kendisi ne ben ne ailesi kimse karşılayamadı. Biraz okuması için yazılar araştırmaya yola çıkmıştım ki gene KK’me geldi dayandı linkler 

Öncelikle obezken hamile kalmaya niyetlenenlere verilecek tepki ile obezken hamile kalmışlara verilecek tepkinin nüansının altını çizmek isterim!

Keza ben de 120küsür kg.de 25yaşında 4yıllık evli genç bir bayanım. Eski nikimle bi çogunuz tanır zaten yıllar öncesinden… Neyse gelelim konumuza.

Ankara için büyük beden+hamile kıyafetleri bulabileceginiz adresleri yazmak için girdim siteye. Kıyafet bulma derdinin lanetliğini bilirim, annelik heyecanına da gölge düşürmesini istemem. En azından “bulabilir” olmanızı istedim.

Yeşim mağazaları (çukurambar-ümitköy ve daha birkaç şubesi var) (pijamadan tutunda pantolona bornoza kadar…)
LCW (gene hem büyük beden hem de hamile kıyafetleri)
Ünited benetton (Kızılay bulvarın olgunlara çıkarkenki yerinde:))
Semt sosyete pazarları (çukurambar-çankaya…)
Kızılayda birçok mağaza… Mine, Selin, Sakarya abanın karşısındaki ücra dükkan, İzmir caddesi Taç abiyenin yanındaki ücra dükkan)
Ve birçok internet sitesi (thinkplus, halens, laderoute)
Balgatta migrosun hemen arkasında adını hatırlayamadıgım hem büyük hem hamile satan markalar var. Cevizlidere cd.si olsa gerek adı.
Dikmen cd. De çağrı giyim var bir de.

Gene aklıma geldikçe yazar faik sönmez, sumak gibi meşhurların haricindekileri.

Lcw de konsept dahi var hamileler için bi gezin bakalım.

meraba leptospira yanlız değilsin merak etme şuan 36 haftandaymışsın bitirmişsin inşallah nasıl gitti anlatırsan sevinirim

hanımlar hersey yolunda gıttı. hamileliğim boyunca 9 kılo verdım. ama süt olsun diye cok daha fazla kılolara ulastım. umarım verebılırım...

merhaba,

ben de şu an 16. haftamdayım, 118 kilo ile hamile kaldım, şu an 110 kiloyum, çok şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Doktorum bebeğin bir kaç gün geriden geldiğini söyledi, bunun da geç döllenme nedeniyle olduğunu düşünüyorum, çünkü hamile kaldığımda SAT a göre 6 haftalıkken, ultrasonda 4 haftalık görünüyordu... ama eşim kilo verdiğim için bebeğin beslenemediğini düşünüyor....

offf bu erkekler hiç bir şeyi anlamıyor........

bende 103 le hamile kaldım ilk 3 ay 2 kilo verdim şimdi yine 103 kiloyum. korkularım vardı ama şişman gebelik hikayelerini okuyunca kendime geldim. sadece dikkat ederek sağlıklı doğumlar yapabilcez inşallah. birbirimize yardımcı olalım, destek olalım yeter.

merhaba kızlar,bende 115 kiloyum ve hamileyim.1. haftamız ve ben çok korkuyorum.bu kiloyu artırmadan doğum yapmak isterim yada en fazla +5 kilo.üstelik yatmak zorundayım,hareket yasak.görüşlerinizi bekliyorum.sevgiler.

hazalhazal bol su iç,folibiol aç karnına alınca bulantı yapıyormuş diyorlar,gerçi bende olmadı ama belki bulantılar kilo almana engel olabilir.

bende 112 kq ile 3.oqluma hamile kaldım 3 ay önce 123kq ile doqum yaptım.doqumdan hemen sonra tekrar 112 oldum. ama ben hamileliğimde hiç zorlanmadım hatta son haftasına kadar otobüsle seyahat halindeydim.tatilede gittim denizde taklalarda attım :) ayrıca iki afacan oqlum daha varken .tek sorun son haftalarda gebelik şekeri çıktı bu yüzden bebek kilolu doqdu ve şekeri düştüğü için doqar doqmaz mama vermek zorunda kaldık.fakat bunuda kiloma değil babamın vefatına baqlıyorum.
tuz alımını kısıtlamak gerekli bence sadece gebelik zehirlenmesine dikkat etmek için.
zayıf hamilekerden farklı bişey yaşamadım yani..son ayda ikizmi kızım diyen teyzelerin soruları dışında tabi :)))

bende kılolu olup hamıle kalmak ısteyıp cesaret edemıyen bırıyım....tum drlar dogum yapanlar kılo vermeden hamıle kalma dıolar dogumunuznasıl oldu?zor oluomu?

bende kılolu olup hamıle kalmak ısteyıp cesaret edemıyen bırıyım....tum drlar dogum yapanlar kılo vermeden hamıle kalma dıolar dogumunuznasıl oldu?zor oluomu?

3 çocuqumdada kilolar farklı olsada obez sınırlarındaydım hep.hiç birinde sorun yaşamadım.ilk 2 sinde genel anestezi oldum çokrahattım heme ayaqa kalktım dikişlerimde iyileşti hmen.üçü3.sü spinaldi ve çok güzeldi doqum anını uyanık yaşamak onu ilk doqduqunda qörmek.oda çok rahttı fakat qeçmiş sezeryanlardan ötürü yapışıklık çok olduqu için sıkıntı oldu biraz.
özel bi hastaneydi ve doktorum çok iyiydi.dikişlerde iltihap riski var demişti ama çok şükür birşey olmadı.
yeterki hr gün pansumn yapılsın ve kuru tutulsun.başkada hiç bi sorun yaşamadım.doqumdan bi aft sonra çarşıda geziyodum yani sen düşün nasıl olduquu
sende en güzel şekilde yaparsın doqumunu diye düşünüyorum Allahın izniyle cnm.kilolular doqum yapamasa ninlerimiz yapamazdı bence .
Türk kadınlarının fizki özelliklerini düşünürsek eğer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…