obez hamile kalan var mı???

Öncelikle merhabalar 118 kiloyla hamile kaldım 107 kiloyla doğuma girip 100 kiloyla doğumdan çıktım şuan 21 aylık bir kızım var ve hiç bir sorun yaşamadım şeker tansiyon şeker yüklemesi yaptırmadım herşey yolundaydı ödem flan olmadı hiç bı sıkıntı yaşamadım normal doğum yaptım. Şimdi 127 kiloyum vermeye çalışıyorum ama vermedim şuan hamile olma ihtimalim yüksek yani bunda kilo alirmiyim verir miyim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Yani şöyle soyliyim kilolusunuz diye doktor ve hemşireler dahil nasıl hamile kaldım etrin diye sorular yönetiyorlar bunlar morlainizi bozmasın elbette ki zayıflayıp hamile kalmak bizde isteriz Lakin işte hrsapta olmayan şeyler oluyor triot ilaçları kullandığında dolayı aldığım kilolar Allah vermişse bı şekilde yardım ediyor o yüzden iyi dusnun iyi olsun sağlıkla alın kucaginiza

Yani bende 117 kiloyla hamile kaldım şuan 21 aylık binkizim var her bünyede değişiklik gösterebilir sizin yaşadığını başkası yasayabilir şahsen ben 107 ile doğuma girdim normal doğum bu arada ve hamilelikte hiç zorluk yaşamadım sorunda çok şükür tek kusmam vardı okadar bebeğim 35+5 te doğdu 2750 sağlık durumu gayet iyiydi şuan 12 kilo

merhaba kızlar,
5+4 hamileyim. boyum 182, 117 kiloyla hamile kaldım. aranızda benim gibi obez hamile kalanlar varsa bilgilerimizi paylaşalım lutfen...
Obez misin sen. ..nasıl karar veriyorsun buna .. boyuna göre kilolusun evet ama obez olduğunu düşünmüyorum .. obez olanlara hamilelik önermiyorlar zaten .. belli bir kilonun altına inip hamile kalmalarını söylüyorlar ..

Herkese merhabalar.Bende 1,83 boyunda 135 kiloyum.Beklenmeyen gebelik yaşıyorum 7+5 haftalık.Doktor ısrarla diyet yok deyip duruyor.Yetmezmiş gibi beni arayıp şakın diyet yapma diyor.Kilo almaktan çok korkuyorum.İştahım çok açık.Hamileliğin hiç olumsuz tarafını yaşamıyorum.Kilo verenler nasıl verdi onu sormak istedim ?

Merhabalar kendiliginizden mi hamile kaldınız tedavi ile mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…