Obez oldum oluyorum olacağım:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
3 yıllık evliyim evlendiğimde 55 kilo zarif bir bayandım 2.çocuğuma hamileyim 77 kiloyum şaka gibi doğuma 14 hafta var sanırım 90 la kapatırım ben ne yapacağım lütfen akıl verin bana çom şişman oldum bu yüzden hevesim de kalmadı iyice bakımsızlaştım eşim de iltifat niye etsin ki balinayım

Emzirme döneminde de 100 kiloya ulaşırım hayatım karardı herkes dalga geçecek öğretmenim ama çok bakımsızım bu kilolarla hevesim yok

Ben evlendiğimde de kiloluydum dogurdum hala oyleyım gerci evlendiğime göre 7-8 kilo zayıfım ki sen zayıfmıssın bence dogumdan sonra gene zayıflarsın ayrıca eşin kilo alsa gobeklense begenmıcek mısın sevmıcek misin bana kadının bakımsız olunca bu hısse kapılması yanlıs gelıyo kendını demoralize etme

Sağlıkla kucağınıza alin. Kararli olursaniz neler olur 50 ye bile düşersiniz hic merak etmeyin

Erkekler dış görünüşe daha çok takılıyor sürekli 36 beden ol diyor

Küçük bebekle spor diyet zor olmaz mı ben 100 olmaktan korkuyorum belki de rezil olurum

Gebelik sekerine bir baktirin,ayrica pek kilo almadan kapatabilirsiniz,
2 cocukla o kosturmacada 100 kg falan olamazsiniz ,
Biraz hormonlar sapitmis sizde boyunuz kac bu arada ,dogumdan sonra pek guzel toparlarsiniz

Emzirme döneminde de 100 kiloya ulaşırım hayatım karardı herkes dalga geçecek öğretmenim ama çok bakımsızım bu kilolarla hevesim yok
Hayır hamileyken balina emzirirken süt ineciği oluyoruz :) şaka bi yana hamilesiniz , normal, emzirirsiniz, emzirme çok güzel kilo verdiriyor fazla abur cubur ve tatlıya düşmezseniz. Merak etmeyin bu kilolar gider, önemli olan bebiş sağlıklı olsun.
Ayrıca hamileyken böyle hissetmeniz çok normal

Yaşınız kaç, 35 ten küçükse genel olarak metabolizma daha hızlı oluyor ve kilo vermek daha kolay oluyor. Birde genetik birazda, anneniz ailenizin kadınları çok kilolu değilse sizin de onlara çekmiş olma ve eski kilonuza kolayca dönme ihtimaliniz yüksek

Kg alinir verilir dert mi bu... Hamilesiniz. Tabii ki kilo alacaksiniz. Saglikli misiniz siz ve bebeginiz ona bakin.

Sag salim dogum yapin kilo verilir tabi ki.

Hep hormonlardan bunlar.

27 yaşında ym aile kilo almaya çok yatkn

27 yaşında ym aile kilo almaya çok yatkn
Yaşın küçükmüş kolay verirsin , ben 36 yaşındayım bebeğim 9 aylık oldu eski kiloma döndüm ama göbeğim var. Sen daha rahat verirsin merak etme, çok tatlıya düşme, emzir (emzirmek çok kalori yaktırıyor) ve düzenli yürüyüş yap bebek biraz büyüyünce.

şeker mi var ? beslenmeye mi yanlışlık yapiyorsunuz? hamileliği 90 la kapatır emzirme döneminde 100 e çıkarım demissiniz. Bence yanlış yaptığımız bir seyler var. Bunları yola koymalisiniz. Kilo normal doğuma da engel diye biliyorum. Emzirirken kilo almak da büyük başarı

Abur cubur düşkünüyün kola kek çikolata

Hamilelikte 30 kilo alarak evrim geçirmiş bir insanım.
Üstüne birde hipotroidim çıktı.

Senin gibi kendimi berbat hissediyordum.

Ayrıca emzirme döneminde neden kilo alıyormuşun. Çok saçma. Aksine verilir.

Ben troidime rağmen 24 kg verdim. İstersen verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…