Erkekler dış görünüşe daha çok takılıyor sürekli 36 beden ol diyorBen evlendiğimde de kiloluydum dogurdum hala oyleyım gerci evlendiğime göre 7-8 kilo zayıfım ki sen zayıfmıssın bence dogumdan sonra gene zayıflarsın ayrıca eşin kilo alsa gobeklense begenmıcek mısın sevmıcek misin bana kadının bakımsız olunca bu hısse kapılması yanlıs gelıyo kendını demoralize etme
İmkansız geliyor banaSağlıkla kucağınıza alin. Kararli olursaniz neler olur 50 ye bile düşersiniz hic merak etmeyin
Boyle düşünürseniz imkansiz olur tabi. Istiyorum başaracağım derseniz daha farklıİmkansız geliyor bana
Küçük bebekle spor diyet zor olmaz mı ben 100 olmaktan korkuyorum belki de rezil olurumTövbe ya rabbim, ne balinası :) hamilesiniz siz şimdilik bunu düşünmeyin... Sadece dengeli beslenin kendinize değil bebişe kilo aldıracak gıdalar tüketin... Doğumdan 40 gün sonra da güzel bir spor ile bu iş hallolur
Hayır hamileyken balina emzirirken süt ineciği oluyoruz :) şaka bi yana hamilesiniz , normal, emzirirsiniz, emzirme çok güzel kilo verdiriyor fazla abur cubur ve tatlıya düşmezseniz. Merak etmeyin bu kilolar gider, önemli olan bebiş sağlıklı olsun.Emzirme döneminde de 100 kiloya ulaşırım hayatım karardı herkes dalga geçecek öğretmenim ama çok bakımsızım bu kilolarla hevesim yok
163Boy kac ki .?
27 yaşında ym aile kilo almaya çok yatknYaşınız kaç, 35 ten küçükse genel olarak metabolizma daha hızlı oluyor ve kilo vermek daha kolay oluyor. Birde genetik birazda, anneniz ailenizin kadınları çok kilolu değilse sizin de onlara çekmiş olma ve eski kilonuza kolayca dönme ihtimaliniz yüksek
Yaşın küçükmüş kolay verirsin , ben 36 yaşındayım bebeğim 9 aylık oldu eski kiloma döndüm ama göbeğim var. Sen daha rahat verirsin merak etme, çok tatlıya düşme, emzir (emzirmek çok kalori yaktırıyor) ve düzenli yürüyüş yap bebek biraz büyüyünce.27 yaşında ym aile kilo almaya çok yatkn
3 yıllık evliyim evlendiğimde 55 kilo zarif bir bayandım 2.çocuğuma hamileyim 77 kiloyum şaka gibi doğuma 14 hafta var sanırım 90 la kapatırım ben ne yapacağım lütfen akıl verin bana çom şişman oldum bu yüzden hevesim de kalmadı iyice bakımsızlaştım eşim de iltifat niye etsin ki balinayım
şeker mi var ? beslenmeye mi yanlışlık yapiyorsunuz? hamileliği 90 la kapatır emzirme döneminde 100 e çıkarım demissiniz. Bence yanlış yaptığımız bir seyler var. Bunları yola koymalisiniz. Kilo normal doğuma da engel diye biliyorum. Emzirirken kilo almak da büyük başarıEmzirme döneminde de 100 kiloya ulaşırım hayatım karardı herkes dalga geçecek öğretmenim ama çok bakımsızım bu kilolarla hevesim yok
Abur cubur düşkünüyün kola kek çikolataşeker mi var ? beslenmeye mi yanlışlık yapiyorsunuz? hamileliği 90 la kapatır emzirme döneminde 100 e çıkarım demissiniz. Bence yanlış yaptığımız bir seyler var. Bunları yola koymalisiniz. Kilo normal doğuma da engel diye biliyorum. Emzirirken kilo almak da büyük başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?