yeme bozukluklarinda ilk yapmaniz gereken sey bana kalirsa psikiyatriste gitmek olmali.Önce bütün tahlilleriniz yapilmali ondan sonra da yeme bozuklugunun arkasinda ne yattigini bulmaniz gerekiyor. Bu tabi ki uzun bir sürec. Ama eger nedenini bulmadan sadece sonuca odaklanirsaniz yaptiginiz diyetler hic bir ise yaramiyacaktir.Enerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Fıçı gibiyim anlayacağınız. Burada diyet listesi önerisi istemiyorum motivasyon yok. Daha önce çok defa yüksek kilolar verip geri aldım. Artık inancım da yok. Haftalardır yine başlayıp bir gün bile sürdüremeden saldırıyorum. Ne yapmam lazm ?
Dişlerim çok kötü. Sakız cigneyemiyorum ki of çok kötü durumdayım çok mutsuzum kendime bununiye yapıyorum anlamıyorum sözüm geçmiyor beynimeSaldıracağın zaman sakız çiğne çünkü muhtemelen duygusal yiyorsun sakız biraz sinirleri yatıştırıyor. Benzer durumu yaşıyorum sinirlenince kendimi yemeklere boğulmuş şekilde buluyorum. Sürekli evde olunca ve tıkınırcasına yeme durumu varsa gerçekten çok zorluyor
Ameliyat ol istersenEnerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Fıçı gibiyim anlayacağınız. Burada diyet listesi önerisi istemiyorum motivasyon yok. Daha önce çok defa yüksek kilolar verip geri aldım. Artık inancım da yok. Haftalardır yine başlayıp bir gün bile sürdüremeden saldırıyorum. Ne yapmam lazm ?
Benim de kötü valla döküldüler resmenDişlerim çok kötü. Sakız cigneyemiyorum ki of çok kötü durumdayım çok mutsuzum kendime bununiye yapıyorum anlamıyorum sözüm geçmiyor beynime
Maddı durumun yerinde ise tahlıllerıne baktırıp kaliteli bır diyetisyen ile sürece baslayabılırsın. Yürüyüşe basla kısa mesafede olsa başlaman lazım. Haftalık sonucu gördükçe mutlu olup daha da azımleneceksın buna emınım. Ama küçük hedefler tutarak sürece başlaman lazım. Yapabılırsın.Enerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Enerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Kilo bir çoğumuzun derdi ama çözümde biziz. 1 Ocakta terazi de 88 kiloyla başladım, şimdi 76 kiloyum, ölçülerim 15 er cm inceldi, bu süreçte önemli olan yaptığın diyet değil, kendini iyileştirmek. Ben yapmadım ama bir psikologtan destek alabilirsin. Bu süreçte zamanın da kendisi de obeziteyle savaşmış bir diyetisyenim oldu, çok desteğini gördüm, hala birlikte çalışıyoruz. 49 yaşıma günler kala artık yeme düzenim değişti, duygusal yeme ataklarım kontrol altında ve en önemlisi kendimi kabullendim, eski sistemi sağlığım için değiştirmek zorundaydım, değiştirdim, sende yapabilirsin, kendinden başka ilacın yok inan bana, kanındaki insülin seviyesi düzene girene kadar açlık hissedeceksin ama bir iki hafta sonra o da yoluna giriyor. Bir kan tahlili yaptır ve başla bir yerdenEnerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
1. çalışıyor musunuz? nerede yaşıyorsunuz?Enerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Endokrinoloji bölümüne görünün orda herşey normal çıkarsa piskolojiye bvakin bir de .Ya hormonal bir sorun vardır ya da duygusal bir açlık söz konusudur diye düşündüm benEnerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Fıçı gibiyim anlayacağınız. Burada diyet listesi önerisi istemiyorum motivasyon yok. Daha önce çok defa yüksek kilolar verip geri aldım. Artık inancım da yok. Haftalardır yine başlayıp bir gün bile sürdüremeden saldırıyorum. Ne yapmam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?