Hayatınızı düzene sokmazsanız yeme düzeni uyku düzeni . Hayatınız boyunca hep diyet yapmak zorunda kalacaksınızEnerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Fıçı gibiyim anlayacağınız. Burada diyet listesi önerisi istemiyorum motivasyon yok. Daha önce çok defa yüksek kilolar verip geri aldım. Artık inancım da yok. Haftalardır yine başlayıp bir gün bile sürdüremeden saldırıyorum. Ne yapmam lazm ?
siz kendinizi ikna edemezseniz başkası nasıl etsinki,aynaya bakınca mutsuzsan ve sorunun iradenin düşük olmasıysa problemi ve çözümü zaten biliyorsun demektir,kararların iradene yenik düşüyor ve yiyorsun yedikçe kilo alıyorsun kilo aldıkça agresif mutsuz ve umutsuz oluyorsun stres yapıp yemek yiyorsun sonra kilo alı......bu kısırdöngü böyle sonsuza kadar sürer gider,isyanda etsen,mutsuzda olsan yapman gerekenin ne olduğunu biliyorsun,oturduğum yerden konuşmak kolay ama anlıyorum,boyum 178 doğumdan sonra çok değil 5 kilo fln vermem gerekiyordu ki hayatım boyunca diyet yapmış değilim,yemekle çok aram yoktur ama o 5 kiloyu verene kadar kaç defa diyet bozdum,ellerim titredi,tansiyonum düştü en son elime kaşık alıp çikolataya saldırdımki öldürsen ekmeğe sürülen çikolatayı öyle kaşıkla yemem normalde,psikolojimiz bize oyun oynuyor,diyet yapınca beynimiz vücudumuza aç kalacaksın sinyali gönderiyor bütün sistemimiz kendini korumak için savaş veriyor,normal zamanlarda o kadar düzenli yemiyordum ama açlık krizine giriyordum,demekki önce kendimizi ikna etmemiz lazım bazende kendimize zorbalık yapıp söz geçirmemiz lazım,ne yersiniz ne yemezsiniz bilemem kaç ayda kaç kilo verilir bilmem ama ben 1 ayda 6 kilo verdim en son yeter artık deyip eğlenceli bir hale getirmenin yolunu buldum ve hala o yolda ilerliyorum,haftada 2 kilo kilolu insanlar için normal diyorlar,bunun karşılığını aldıkça hırslanacaksınız ve belkide bilmiyorsunuzdur bende inanmazdım ama belli bir süre sonra zaten canınız çokta yemek yemek istemiyor 6 gibi bir süre sonra istesenizde tatlı,yağlı istemiyor canınız,amaç şuan kilo vermek değil kilo verip yaşam biçiminizi değiştirmek,yeter be ben ne yapıyorum deyip yola koyulun ve benim size en büyük tavsiyem diyet yemekleri yemeyin o işte insanı soğutuyor hayattan,neymiş haşlanmış patlican,haşlanmış tavuk vs yemin ediyorum şişman ama mutlu yaşarım daha iyi,kalorisiz olmasına gerek yok çok sağlıktan yıkılmasınada gerek yok heleki zayıflama çaylarına hiç gerek yok,ekmek yerine pilav,patates,yağlı yemek yerine fırında sebze tavuk,yağ yerine su,pasta yerine meyve işi çözer.Enerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Fıçı gibiyim anlayacağınız. Burada diyet listesi önerisi istemiyorum motivasyon yok. Daha önce çok defa yüksek kilolar verip geri aldım. Artık inancım da yok. Haftalardır yine başlayıp bir gün bile sürdüremeden saldırıyorum. Ne yapmam lazm ?
Biorezonansı bir araştırın.Enerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Her konuda nasıl böyle detaylı ve bilgili,eleştirmeden yapıcı yazıyorsun valla bravoÖncelikle bir doktora görünmelisin konu sahibesi, obezite ciddi bir hastalık iç hastalıkları doktoruyla görüş.
2.olarak kilo vermek istiyirsan aç kalmamalısın, aç kalmana hem gerek yok hem sürdürülebilir değil. 100kg kulağa çok geliyor farkındayim ama bu kilodaysan bazal metabolizman da çoktur. Şimdi hesapladım, bazal metabolizman 2.135 kalori. 1600kalori yersen 500kalori kesmiş oluyorsun, bir haftada yarım kilo yapar.
Bu işin tek sırrı kalori açığı yaratmakta, ve bunu düzenli bir şekilde yapmakta. Her öğün mutlaka karbonhidrat ye, asla besin grubu kesme.
1. Chatgptye boyunu kilonu yaşinı yaz tekrar, 500kalori kesicem de al listeni.
2. Rossmanda mutfak tartısı oluyor al, yediklerini mutlaka tart.
3. Her gün mutlaja yürü 1 saat netabolizman hızlansın.
4. Imkanın varsa spor salonunda ağırlık çalış kas kazan.
1 hafta düzeni oturtmaya çalıs bak. Snack olarak çikolata da yiyebilirsin mesela o şekeri bırakna vb işlerine de kulak asma hayata küsme.
Bunları yap 2 hafta bak tartıya sonra gel yaz buraya.
Diyet miyet istemem demişsin, ne yazalım başka tabi ki kaloriden kısacaksın biraz da hareket edeceksin. 1600kalori gayet büyuk bir miktar aç kalmazsın merak etme.
Tüp mide ameliyatı düşündün müEnerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Ozempic hakkinda bilginiz varmi? Doktorum bana önerdi kilo vermem icin ama seker hastasi degilimTüp mide ya da ozempic. Kaç yıldır kilo var
Bu ilaç hakkında evrim ağacının uzunca bir videosu var, şeker olmayanlara da veriliyormuş ama galiba ilacı bırakınca yeniden yemek isteği yaranıyor.Ozempic hakkinda bilginiz varmi? Doktorum bana önerdi kilo vermem icin ama seker hastasi degilim
Ozempic hakkinda bilginiz varmi? Doktorum bana önerdi kilo vermem icin ama seker hastasi degilim
Annem kullanıyor. Yaşı gereği artık kilo vermesini imkansız olarak görüyor doktorları. Diğer hastalıklarından dolayı mide küçültmeyi de yaptıramıyor başka çaresi yok o yüzden bu ilaçla şansını deniyor umarım işe yarar.Ozempic hakkinda bilginiz varmi? Doktorum bana önerdi kilo vermem icin ama seker hastasi degilim
Fikrim yok sadece duydumOzempic hakkinda bilginiz varmi? Doktorum bana önerdi kilo vermem icin ama seker hastasi degilim
O kadar kolay degil malesef kilo vermekBolca hareket et, kardiyo da yap, agirlik da calis. Oturdugun yerden tabi kiz ayiflayamazsin evladim. Hemmen cozum ureten her seyin bir bedeli oluyor biliyorsun, "duzgun" yollardan kalori yakmak yerine bir tek ignecik olacaksin, sence bu yan etkisiz gelir mi?
O kadar kolay degil malesef kilo vermek
Konu sahibi ben degilimKimse kolay demiyor zaten, kolay olsaydı herkes yapardı. Ya poponu çekip spor salonuna gideceksin, ya da diyabet iğnesi olup karaciğeri pankreası dümdüz ediceksin. Hayat senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?