- 8 Nisan 2024
- 701
- 181
- 23
- 32
Ozaman tek bir çözüm var şahsen ben kendim uyguladım bunu keşke daha önce yapsaymisim TÜP MİDE AMELİYATIEnerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Fıçı gibiyim anlayacağınız. Burada diyet listesi önerisi istemiyorum motivasyon yok. Daha önce çok defa yüksek kilolar verip geri aldım. Artık inancım da yok. Haftalardır yine başlayıp bir gün bile sürdüremeden saldırıyorum. Ne yapmam lazm ?
138 kilodan 56 kiloya düştüm. Yemeğe saldırıyorsanız duygusal yeme probleminiz var. Duygusal yeme probleminin büyük bir çoğunluğu çocukken aileden alınamayan sevginin yemeklerden alınıp, beyinde dopamin hormonunun salgılanmasıdır. Motivasyonunuz yoksa bu da psikolojik bir durum. Çünkü sağlıklı düşünebilen hiç kimse bu kadar yüksek kiloda hayatını devam ettirmek istemez. Benim de duygusal yeme problemim vardı ben kendim bilinçaltı çalışmalarıyla çözdüm. Herhangi bir sağlık sorununuz yoksa kilo vermek çok kolay. Sizin öncelikle psikolojik olarak kendinizi rahatlatmanız, sorununuzun köküne inmeniz gerekiyor. Vücut bir makinedir. Belirli sistemlerle çalışır. Bunu öğrenip ona uygun davranırsanız o kendi kendine hallediyor zaten. Ama sağlık sorununuz varsa doktor kontrolünde, psikolojik tedavi eşliğinde yaşam şeklinizi değiştirmeniz gerekiyor. Kilo vermek için inanca değil plana ve onu uygulama zorunluluğuna ihtiyacınız var.Enerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Fıçı gibiyim anlayacağınız. Burada diyet listesi önerisi istemiyorum motivasyon yok. Daha önce çok defa yüksek kilolar verip geri aldım. Artık inancım da yok. Haftalardır yine başlayıp bir gün bile sürdüremeden saldırıyorum. Ne yapmam lazm ?
Bilinc alti calismalar derken ne yaptiniz?138 kilodan 56 kiloya düştüm. Yemeğe saldırıyorsanız duygusal yeme probleminiz var. Duygusal yeme probleminin büyük bir çoğunluğu çocukken aileden alınamayan sevginin yemeklerden alınıp, beyinde dopamin hormonunun salgılanmasıdır. Motivasyonunuz yoksa bu da psikolojik bir durum. Çünkü sağlıklı düşünebilen hiç kimse bu kadar yüksek kiloda hayatını devam ettirmek istemez. Benim de duygusal yeme problemim vardı ben kendim bilinçaltı çalışmalarıyla çözdüm. Herhangi bir sağlık sorununuz yoksa kilo vermek çok kolay. Sizin öncelikle psikolojik olarak kendinizi rahatlatmanız, sorununuzun köküne inmeniz gerekiyor. Vücut bir makinedir. Belirli sistemlerle çalışır. Bunu öğrenip ona uygun davranırsanız o kendi kendine hallediyor zaten. Ama sağlık sorununuz varsa doktor kontrolünde, psikolojik tedavi eşliğinde yaşam şeklinizi değiştirmeniz gerekiyor. Kilo vermek için inanca değil plana ve onu uygulama zorunluluğuna ihtiyacınız var.
Spor, aktivite,kurs vs.bisey yapsan hem oylanırsın hem yemek de fazla aklına gelmez. Günlük her öğünden sonra yürüyüş yapsanEnerjim düşük açlığa dayanamıyorum.. 109 kilo ,1.60 boy.
Tüm hayatımızı bilinçaltımıza göre yaşıyoruz. Sorun her ne ise onu bulmak için çalışma yaptım. Örneğin bu konu için konuşursak ben neden sürekli yemeğe saldırıyorum. Çok sordum bunu kendime. Ya da tembellik için ben neden istediğim bir şey için harekete geçemiyorum. Bunları düşünüp olay ve duygularınızı objektif bir biçimde yazmanız lazım. Örneğin sevilmediğimi düşünüyorum. Neden bu şekilde düşünüyorum. Neden bütün ilişkilerim bana sevilmediğimi hissettiriyor. Beni sevmeyecek kişilerle karşılaşıyorum? Sorun olarak gördüğümüz şeyi bulmamız lazım önce. Bunu bulduktan sonra diğer aşamaya geçmeliyiz. Size tavsiyem önce yorgunbitkin olan isminizi değiştirmeniz. Nasıl hissetmek istiyorsanız şu an onu yazın. Odaklandığım şeyi büyütürüm hayatımda. Param yok dersem sürekli, hayat da bana param yok dedirtir. Burada bir kısır döngü başlar. Param olmadığı için mi ben param yok diyorum yoksa param yok dediğim için mi param yok.Bilinc alti calismalar derken ne yaptiniz?
Sen kullandın mı? Etkisi nedir?Endokrine gidin tahlil yapar doktor thincal isteyin vermezse eczaneden parayla alabilirsiniz.Devlet thincali 24 kutu karşılıyor sadece rapor veriyor ilk ay 2.5 kilo vermişseniz rapor düzenliyor.2 ayda veya 3 ayda bir hem kan tahlilleri yapılıyor hemde doktor ilacı yazıyor.Yalnız bazı Endokrin doktorları bu ilaçtan hiç haberleri yokmuş gibi davranıyor yada gerçekten öyle. Anlamadım.Bazı arkadaşlarımda farklı hastaneye gidip Endokrin doktorundan istemişler obez olanlara veriliyor ilk defa duydum demiş şaşırdım ben.
Eczaneden paraylada alabilirsin bin tl
Evet doktor kontrolünde kullandım 20 25 kiloya kadar verdim.2 sene de.Devlet zaten ömrümüzde sadece 1 defaya mahsus 24 kutu karşılıyor.Yalniz ben diyet falan yapmadım.Dikkat eden arkadaşım diyetle 1 senede 60 kilo verdi.Sen kullandın mı? Etkisi nedir?
şu an elinizde kutusu var mı? skt ne acaba kutuda? yani ilacın ömrü kaç sene. bende var 3 kutu ama 2 sene önce almıştım. kullanmadım.Evet doktor kontrolünde kullandım 20 25 kiloya kadar verdim.2 sene de.Devlet zaten ömrümüzde sadece 1 defaya mahsus 24 kutu karşılıyor.Yalniz ben diyet falan yapmadım.Dikkat eden arkadaşım diyetle 1 senede 60 kilo verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?