erkeklere konusma payını kadınların verdıgı dusuncesındeyım ,cunku her evlılıkte ılıskı baslarda erkegın hafıf alttan almasıyla baslıyor fakat daha sonra sıkıntılar mı dıyelım,erkegın kendıne özguvenı mı artıyo dıyelım yada nnasıl olsa benı bırakamz dusuncesı mı gelısıyor dıyelım bılmem ama bıseyler oluyor erkeklere ve bu konuya bu kadar üzülma benımkıde dahıl bu sınıfa:)
eşinizle bu konuları konuştunuz mu? konuştuysanız ne dedi?
ben evli değilim ama 3 yılı geçmiş ilişkim var erkek arkadaşım önceden hiç bir şeye karışmazken çok kıskanmaz beni engellemezken şimdi otobus muavininden bile kıskanıp (otobusten taksiye kadar bavullarımı taşıdı diye) günlerce lafını etti.. erkeklerde oluyo demek böyle ilişkilerde evliliklerde sonradan.. hakimiyet kurmaya ipleri ellerine almaya çalışıyorlar sanırım.. ben bi mantık bulamadım bu işte.. yine de ipleri ellerine vermemek lazım her istediklerini de yapmamak lazım biraz da karışmalarına izin verip egolarını tatmin etmek lazım bence.. siz ne dersiniz?
ben evli değilim ama 3 yılı geçmiş ilişkim var erkek arkadaşım önceden hiç bir şeye karışmazken çok kıskanmaz beni engellemezken şimdi otobus muavininden bile kıskanıp (otobusten taksiye kadar bavullarımı taşıdı diye) günlerce lafını etti.. erkeklerde oluyo demek böyle ilişkilerde evliliklerde sonradan.. hakimiyet kurmaya ipleri ellerine almaya çalışıyorlar sanırım.. ben bi mantık bulamadım bu işte.. yine de ipleri ellerine vermemek lazım her istediklerini de yapmamak lazım biraz da karışmalarına izin verip egolarını tatmin etmek lazım bence.. siz ne dersiniz?
adam daha önce anlayışlıymış anlattıgınıza göre... bence kesinlikle agresif bir yaklaşımla dediğinizi yaptırmayın. yoksa olaylar cok farklı bir duruma gider. ne bileyim hem sizin hem onun, çocugun, sinirleri bozulur. işler arap saçına dönüşür..
bir süre sürekli onu ikna etmeye çalışın. hatta pes etmeyin, dediğinizi yaptırana kadar bırakmayın...adam çok inatsa, pohpohlamakla yaptırın.ne bileyim hani alttan girin üsten çıkın güzellşkle dediğniizi yaptırmaya çalışın... kimsenin kalbi kırılmasın...... en son bakarsınız bu adama hiç bir şey işlemiyor. bu kezde agresif değil ama kendi istediginizi (tabiki sınırlarınızı siz kendiniz zaten biliyorsunuzdur) yapacagınızı gösterirsiniz..
Esinizin tavirlarinin degismesine sebep olacak bir degisiklik yasandi mi hayatinizda? Ani para kayiplari, ailesinde guvendigi biriyle yasadigi sorunlar vs Bana cok normal gelmedi esinizin degisimi, sonucta size destek olan biri olmaktan uzaklasip kapris yapan hayat arkadasi rolune burunmus. Ben dusunup on gore yorumlamanizi onerecegim suana kadar olanlari
başlarda ipler sendeyken hakimiyet ona geçmiş anlaşılan geçmiş olsun geri almak pek kolay olmaz...
benim eşim normalde birşeyime karışmazdı ama ne zaman gidebilirmiyim,yapabilirmiyim desem engel olmaya kalkardı.bende artık sormuyorum,gidiyorum ya da yapıyorum diyor sesi çıkmıyor.bana da eşimin bu huyu garip gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?