konuşmanız az ve öz olsun. erkekler dinlemeyi pek sevmiyor
bir de izin alır gibi kelimeler kullanmayın. ben yarın şuraya gideceğim-şunu yapaağım hayatım şeklinde konuşun
cindy, ben sert yaklaşımın, rest çekmenin bu durumu çözebileceğine inanmıyorum..
Belliki eşinizle iletişimde güçlük çekmiyorsunuz.
Son zamanlarda değişim olsa da eşiniz anlayışlı ve hep sizin arkanızda duran biri.
Konuşmuşsanız bile tekrar güzel bir konuşma ortamı oluşturun, önceki memnuniyetinizden şimdilerde ki zorlanmalarınızdan söz edin.
Bu durumu nasıl çözebileceğinizi eşinize sorun.Bir nevi paylaşmaktır bu hemde şikayet ettiğinizi fark ettirmeden şikayetinizi dile getirmektir.
Eğer değişim tam istediğiniz şekilde olmazsa, içten bir mail-mektup yazın.
Sorununuzun çözüleceğine inanıyorum.
Hala aynı yolda devam ederse eşiniz '' ibrem yükseldi '' mesajını vermenin zamanı gelmiştir... :)
benim şahsi fikrime göre erkekler izin vermekten hoşlanıyor. yani demek istediğim şu bir erkek eşi yahut sevgilisi bir şey istediğinde hemen ''tamam aşkım olur'' dediği zaman kendini yeteri kadar erkek hissetmiyor. ki sizin eşiniz bence sizi kısıtlamaktan yana değil. daha önceden bir arkadaşım söylemişti bana erkekler kadınların onlara ''lütfen'' demelerinden çok hoşlanırmış. açıkçası ben sizin yerinizde olsam öncelikle bu değişimin sebebini konuşmam. nasıl denir biraz daha içten sevgi dolu davranarak sanki ondan izin almaya çalışıyormuş gibi davranırım. baktınız hala aynı şekilde devam ediyor o zaman kavga gürültüye kesinlikle başvurmadan sakince konuşun =)
canım benım yavaş yavaş eşinide işkillendirmeden halletmelısın bu işi... yanı onuda kırmadan normal hayatınıza devam edın ama senınde bazı ısteklerın oldugunu ona guzelce anlatmalısın yerı gelırse de ısrarcı olmalısın.. lütfen ne olursa olsun kendını ezdırme..sana ve fıkırlerıne ,isteklerıne saygı duymasını öğret...
şuraya gıdelım dediniz mesela ama kocanız gitmiyormu..pekala sen bilirsin hayatım ben kızımla bır hava alıp gelıcem demelısın o zmaan bak bakalım gelıyormu gelmıyormu.. ya gelır yada surtaını asar oturur evde.. boyun bukmeyın ne olur yaa sızınde kararlarınız varr hep onun dedıgı olmaz,olmamalı ... nacizane fıkrım
bence asla tartışma, hatta aranı çok iyi tut her konuda
mesela annene gitmek istediğinde çok sıkıldım hayatım bu haftasonu anneme gitmek istiyorum bunaldım iş güç dersin, suratını asarsada hemen şakaya vur asma suratını kıyamam falan güldür işte o an, geçsin bitsin, hem özlersin beni de
Arada şakaya vurup kendisine ayna tutsan mesela..."Aaaa sen de iyiden iyiye maço oldun,ben maço koca almadım ki" filan gibi:)
Sonradan olması bana enteresan geldi.
Bir arkadaşım işinde iyi bir pozisyona geldi,toplantıları,geç gelmeleri çoğaldı,o dönem kilo vermişti filan...
Eşi onca yıl sonra kıskançlıklar ve kaprisler yapmaya başladı.
Arkadaşım ne oluyor sana,ben aynı benim,sen niye değiştin demişti.
Benim esimde ilk baslarda onu giyme bunu yapma etme derdi sevgiliyken ne zaman nisanlandik herseye izin verir oldu. Sevgiliyken dik basliydim o yapma dedikce ben yapardim ne zaman tamam askim tamam cicim dedim hersey cozuldu tatli dil yilani deliginden cikarir derler tatlilikla halledin bu isi konusun aranizda eminim zamanla cozuceksniz sorunlarinizi
Esinizle basbasa vakit gecirebiliyor musunuz eskisi gibi? Belki sizin ilginize, birlikte daha fazla vakit gecirmeye ihtiyaci vardir. birlikte olabileceginiz zamani baskalarina harcamanizdan rahatsiz oluyordur. Calisan bir bayansiniz, cocuk da var, sebep bu olabilir. Haftasonlarini ailenize gitmediginiz zamanlarda daha iyi sekilde planlayin, birseyler paylasin birlikte, bu sizi hem daha cok yakinlastirir, hem de size karsi daha anlayisli olmasina sebep olur diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?