Objektif Olarak Yorum Yapınız Lütfen,Kim Haklı...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
İyi akşamlar öncelikle sinirliyim ve sizlere de akıl danışmak istedim.Fazla uzatmadan konuya gireyim.Bize okuldan yarıyılda yapmamız için ödev verildi.Ödevimiz şu,bir tarihi yapıya gideceğiz ve orayı yabancı dilde tanıtacağız.Gruplara ayrıştık.Ben bir arkadaşımla eşleştim.Adı Beril olsun.Beril ile bize de kurada bir tarihi yapı çıktı ama bu yapı bize uzak.Beril ile evlerimiz birbirine çok zıt yönlerde zaten.Ben bu tarihi yapının bulunduğu semti bile bilmiyordum adını ilk defa duymuştum.Oysa Beril'in o semtte oturan tanıdıkları varmış.Yani aşina az çok oraya.Neyse ben de dedim ki:Ben o semti bilmiyorum Berilciğim ,sana da uygun olan ortak bir yerde buluşalım oradan buluşup o semte birlikte gidelim dedim.Tamam dedi.Kararlaştırdık.Bana ikimize de uygun olan bir yer ismi söyledi saat birde onun önünde ol ,ben de oraya geleceğim sonra seninle oradan ödev yapacağımız semte gideriz dedi.Tamam dedim.Hazırlandım çıktım birde tam o dediği yerin önündeydim bekledim bekledim yok.Herhalde yoldadır dedim neyse en sonunda aradım dedim Berilciğim yolda mısın?
Yok dedi ben geldim dedi.Nereye geldin dedim.Ben o ödev yapacağımız semte geldim dedi.:KK57:Çok şaşırdım o an kalakaldım.Ama neden böyle yaptın ki Beril biz seninle nasıl anlaşmıştık dedim.Geveledi bir şeyler yok şoför yolunun üstü diye oraya bırakıvermiş de boşu boşuna yürümeyin demiş de vs.vs.Neyse ben kapattım telefonu el mahkum gittim oradaki dolmuş durağına bir saat dolmuşun dolmasını bekledim dolmuşun içinde.Dolsun ki kalksın diye.Bir de aramaya başladı arkadaşım sürekli.Nerede kaldın haydi diyor bir de.Sonra dolmuştan indim ama o tarihi yer indiğim yerde değil tabii ki.Söylediğim gibi hiç de bilmiyorum oraları.Artık sora sora buldum orayı ama canım çıktı:( Sonra oraya vardığımda ne görsem beğenirsiniz arkadaşım bütün videoları çekmiş beni beklememiş bile!
Artık hiç münakaşaya bile girmedim kendim çektim videolarımı.Ama o kadar sinirlendim ki...Sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Terbiyesizlik etmiş. Bir daha son eşleşmen olsun tavsiyem, muhabbeti de minimuma indir. Kötü olma ama samimi de olma.

Bence ödevinizi ayrı hazırlayıp verin hocaya. Açıklarsınız hocaya böyle bir olay yaşandı ben de ayrı hazırlamak istedim diye.

Grup ödevlerinde sorun çıkmasa şaşarım zaten.
Kendi göbeginizi kendiniz kesin en mantiklisi bu bence.

Siz haklisiniz tabiki. Ödev bitene kadar katlanın. Bir daha fa eslesme olursa ben bunla olmam ayrı tel.den calıyoruz diyin hocaya.

Back
X