- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- Konu Sahibi Dindirella
-
Adam sizi takmıyor görün bunuKonuşurken çok ortak noktamiz vardi.cok da guzel kapattik cok guzel olacak va diye.uyumazsan ara mutlaka dedi ama hala tik yok
İnternette tanıştınız peki bu bir flört sitesi miydi yoksa forum gibi birşey mi?Ya da bir sosyal medyadan msj mı attı?Yani demem o ki eğer ilk adımı siz değil o attıysa bilerek ve isteyerek tesadüfi değil,neden ilk görüşmede eski sevgilisini anlatsın ki size? Aklıma ilk gelen öylesine flört edip unutmak istiyordu sizin ciddi yaklaşımınız belki de sex içermeyen konuşmalarınızdan o kişinin siz olmayacağına karar verip eski sevgiliyi anlattı uzaklaştırmak için kendinden.Ek:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem
Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş üç ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yakışıklı ve kariyerli bir adam. Eğitimli,mühendis.İnternetten tanıştım.Biz tam dört saat aralıksız konuştuk ilk tanıştığımızda.Çok iyi anlaşabileceğimizi düşündüm.o da öyle söyledi vs vs
Ertesi gün sabah günaydin yazdim aksam altida cevap yazdi yeni uyandim.aradi aksam konustuk
Sonraki gün yine günaydin yazdim.Akşam dörtte yeni uyandım yazdı konuştuk.
Artik erken kalkacagim vs dedi.biz hafta sonu gorusecektik ama evde babasi var onda kalıyormuş bu süreçte ondan çekindi.bende aktif çalışıyorum sonra yüz yüze görüşürüz dedik
Uyumazsan ara dedik kapattıkkk.. sabah mesaj atmadim bekledim arar mi diye aramadı.
Hanımlar adam çok donanımlı yıllarca yurt dışında yöneticilik yapmış.yani bende yöneticiyim.Ya güzel bi kadınımdır da.herkes bunu söyler,anlaştık da çok.Çok uygun olduğumuzdan vs bahsetti durdu..eee ne bu şimdi niye aramıyor?ne yapayım bir yardım.eder misiniz bana da
Sakın aramayınYo buraya yazmam iyioldu tesekkurler hepinize aramam artik
Yo bana sordu ben sordumİnternette tanıştınız peki bu bir flört sitesi miydi yoksa forum gibi birşey mi?Ya da bir sosyal medyadan msj mı attı?Yani demem o ki eğer ilk adımı siz değil o attıysa bilerek ve isteyerek tesadüfi değil,neden ilk görüşmede eski sevgilisini anlatsın ki size? Aklıma ilk gelen öylesine flört edip unutmak istiyordu sizin ciddi yaklaşımınız belki de sex içermeyen konuşmalarınızdan o kişinin siz olmayacağına karar verip eski sevgiliyi anlattı uzaklaştırmak için kendinden.
Cok agir yazmamis misiniz ya nefret ediyo demedigin kalmisYasaklar olmasaydı da adam yazmıyor sizi takmıyor sizinle buluşmayacaktı sizi istemiyor
Napıcanki senı aramayan adamıEk:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem
Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş üç ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yakışıklı ve kariyerli bir adam. Eğitimli,mühendis.İnternetten tanıştım.Biz tam dört saat aralıksız konuştuk ilk tanıştığımızda.Çok iyi anlaşabileceğimizi düşündüm.o da öyle söyledi vs vs
Ertesi gün sabah günaydin yazdim aksam altida cevap yazdi yeni uyandim.aradi aksam konustuk
Artik erken kalkacagim vs dedi.biz hafta sonu gorusecektik ama evde babasi var onda kalıyormuş bu süreçte ondan çekindi.bende aktif çalışıyorum sonra yüz yüze görüşürüz dedik
Uyumazsan ara dedik kapattıkkk.. sabah mesaj atmadim bekledim arar mi diye aramadı.
Hanımlar adam çok donanımlı yıllarca yurt dışında yöneticilik yapmış.yani bende yöneticiyim.Ya güzel bi kadınımdır da.herkes bunu söyler,anlaştık da çok.Çok uygun olduğumuzdan vs bahsetti durdu..eee ne bu şimdi niye aramıyor?ne yapayım bir yardım.eder misiniz bana da
Adam zengin zenginnnnOlmamış neyini zorluyorsunuz? Adam sizden hoşlansa sürekli yazıp konuşmak isterdi. Ben de konuşmak istemedigim kişilerin mesajlarıni görmezden gelip geç dönüyorum
Bu adam çalışmıyor mu. Benm eşimde mühendis. Şuan evden calisiyor. En geç onda bilgisayar başına oturmuş oluyoEk:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem
Evden kendi islerini projelerini vs yapiyor su an aktif calismiyorBu adam çalışmıyor mu. Benm eşimde mühendis. Şuan evden calisiyor. En geç onda bilgisayar başına oturmuş oluyo
Ya konusurken surekli heyecanli istekli ama son yazdigim mesaji okur musunuzBu kadar kariyerli biri neden sürekli akşamüstü uyanıyor? Çalışmıyor mu?
Sizinle mantıken anlaşacağını düşünmüştür evet ama bir heyecan yok adamda size karşı.
Peki siz bu kişinin gerçekten söylediği gibi, çok eğitimli, kariyerli olduğuna emin misiniz? Türkçeyi nasıl bu kadar yanlış kullanıyor? Doğduğundan beri mi yurtdışında? Yoksa sonradan bir süre mi yaşamış? Benim erkek arkadaşım da mühendis, 8 sene Rusya'da yaşamış, çalışmış ama Türkçesi böyle değil, doğru yazıyor herşeyi. Kusura bakmayın da biraz kıro gibi geldi bana, zaten resimlerde jeepini ve villasını göstermekle de kıro olduğunu belli etmiş çok açık.Kizlar isteyim okuyamiyorum ama hizlica yazayim size.sabah saat yedide mesaj atmis gunaydim diye.cevap yazinca da hemen aradi.sesin sen cok guzelsin vs vs.. tesekkur ettim kapattik
Dun niye atamadin vs demedim
Cok sicak da konustu.kafama takilan detay su birincisi bana hic kazanova izlenimi vermedi onu belirteyim ama bisi var.yalan mi soyluyor diye dusunduren.simdi yurt disinda falan yasamis ama Türkçe berbat gibi.herkez yazıyor mesela,mesela sağol u bitişik yazıyor falan.detay ama ne bileyim sarz yazmış bimkere de.bi de telefonu normal aramada cekmiyor evinde diye hep whatsapptan ariyor.bu da garip.yani garip gelen detaylari da yazayim ki sağlikli düşünelim.kapılmasın bu kızcağız
Sonra resimlerde altında jeep i olan villada yaşayan bi adam ama bilemedim
Bana da oyle geldi ama aradiginda tel cekmedi ciddenBana güven vermedi adam. Whatsaptan aramak ne. Belki de evli arkada kanıt bırakmak istemiyor. Neler paylaşıldı da okuduk buralarda.
Donanımlı mühendis yönetici adam ile donanımlı yönetici kadının sanal askı.Guncelleme:6.sayfa
Ek:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?