- Konu Sahibi Dindirella
-
Siz adamın maddi unsurlarına vurulmuşsunuz, ( para olarak değil de somut şeylere), adam ise sizin hiçbir şeyinize vurulmamış. Aklı eskilerde. Görüşmek isteyen adam babasını mı sallayacak?Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş üç ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yakışıklı ve kariyerli bir adam. Eğitimli,mühendis.İnternetten tanıştım.Biz tam dört saat aralıksız konuştuk ilk tanıştığımızda.Çok iyi anlaşabileceğimizi düşündüm.o da öyle söyledi vs vs
Ertesi gün sabah günaydin yazdim aksam altida cevap yazdi yeni uyandim.aradi aksam konustuk
Sonraki gün yine günaydin yazdim.Akşam dörtte yeni uyandım yazdı konuştuk.
Artik erken kalkacagim vs dedi.biz hafta sonu gorusecektik ama evde babasi var onda kalıyormuş bu süreçte ondan çekindi.bende aktif çalışıyorum sonra yüz yüze görüşürüz dedik
Uyumazsan ara dedik kapattıkkk.. sabah mesaj atmadim bekledim arar mi diye aramadı.
Hanımlar adam çok donanımlı yıllarca yurt dışında yöneticilik yapmış.yani bende yöneticiyim.Ya güzel bi kadınımdır da.herkes bunu söyler,anlaştık da çok.Çok uygun olduğumuzdan vs bahsetti durdu..eee ne bu şimdi niye aramıyor?ne yapayım bir yardım.eder misiniz bana da
Evet hem yasaklar vs yazik oldu tesekkur ederimYanlış zamanda tanışmışsınız. Üzüldüm adınıza.
Konuşurken çok ortak noktamiz vardi.cok da guzel kapattik cok guzel olacak va diye.uyumazsan ara mutlaka dedi ama hala tik yokNasıl anlaştınız sizi aramıyor diye şikayet ediyorsun
Demek ki ters giden bir şeyler var
Hangi durum?Hiç inandırıcı gelmedi bana
Ya ben istiyorum bu adamı.beni gormedi yuz yuze gelmedik.Aklı eski sevgilisinde 3 ayda unutamaz helede istemeyerek ayrıldıysa aklı hep ondadır. Sizden hoşlanmış olsaydı eğer yazar ya da arardı. Adam sizi yara bandı olarak görüyor ama bir gerçek var ki yara bandı bile olunamamış
Farketmez ki yüz yüze gelsenizde değilen olmaz aklı başkasındayken isterse dünya güzeliyle görüşsün yine olmazYa ben istiyorum bu adamı.beni gormedi yuz yuze gelmedik.
Ya elbette ama bir yuz yuze gelsek ben tavlardim yaaFarketmez ki yüz yüze gelsenizde değilen olmaz aklı başkasındayken isterse dünya güzeliyle görüşsün yine olmaz
Çok objektif bir yorum yapacağım. Araştırmalar sonucu aşk acısı 6 ay sürüyormuş. Yani terk edildiyse 6 ay aklı öbüründe olabilirEk:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem
Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş üç ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yakışıklı ve kariyerli bir adam. Eğitimli,mühendis.İnternetten tanıştım.Biz tam dört saat aralıksız konuştuk ilk tanıştığımızda.Çok iyi anlaşabileceğimizi düşündüm.o da öyle söyledi vs vs
Ertesi gün sabah günaydin yazdim aksam altida cevap yazdi yeni uyandim.aradi aksam konustuk
Artik erken kalkacagim vs dedi.biz hafta sonu gorusecektik ama evde babasi var onda kalıyormuş bu süreçte ondan çekindi.bende aktif çalışıyorum sonra yüz yüze görüşürüz dedik
Uyumazsan ara dedik kapattıkkk.. sabah mesaj atmadim bekledim arar mi diye aramadı.
Hanımlar adam çok donanımlı yıllarca yurt dışında yöneticilik yapmış.yani bende yöneticiyim.Ya güzel bi kadınımdır da.herkes bunu söyler,anlaştık da çok.Çok uygun olduğumuzdan vs bahsetti durdu..eee ne bu şimdi niye aramıyor?ne yapayım bir yardım.eder misiniz bana da
Nişanlımla tanıştığımda onunda eski ilişkisi bir kaç ay önce bitmişti. Ama ben bir şey yapmadım adam beni gördüğünde açılıp kapanan kapıya toslamıştıYa elbette ama bir yuz yuze gelsek ben tavlardim yaa
Nasil uzaktan halledebilirim bu isi
unutmamış eski sevgilisini zorlamayın benceEk:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem
Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş üç ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yüzyüze gelirseniz siz daha çok bağlanırsınız. Ama ben o adamda o ışığı görmedim. Bazen güzellik de yetmiyor yani. Aklı cidden eskilerde. Belki de internetten aynı anda 5 kişi ile yazıştı ama birini daha çok beğendi ona yürüyor ama biz hep eskisini unutamadı diyoruz. Böyle bir ihtimal de var.Ya ben istiyorum bu adamı.beni gormedi yuz yuze gelmedik.
Her ihtimale hazırlayın kendinizi bence. Size karşı duyguları konusunda tam emin olamamış. Hiç bir davranış göstermeyin siz. Adım atmayın. İsterse zaten gelir. Hiç adım atmayın o atana kadar. Bakalım ne yapacak. Hiç yazmazsa bitirdi demektir.Ek:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?