Objektif yorumlar lutfen

Birinden hoşlanmak için dış görünüş, iş, kariyer gibi elle tutulur şeyler yeterli değil sadece.
Üzgünüm ama adam sizinle, sizin onunla ilgilendiğiniz kadar ilgilenmiyor.

Ciddi bir ilişkide terk edilen tarafın yaralarını sarması için 3 ay yeterli bir süre de değil bence. Büyük ihtimalle aklı eski sevgilisinde. Zaten kadının sağlık sorunları varmış. Adamın bir anda hayatına devam edememesi çok normal.
Daha fazla üsteleyip, üzüleceğiniz pozisyonlara sokmayın kendinizi. Çok isterse kendisi iletişim kurar.
 
Siz adamın maddi unsurlarına vurulmuşsunuz, ( para olarak değil de somut şeylere), adam ise sizin hiçbir şeyinize vurulmamış. Aklı eskilerde. Görüşmek isteyen adam babasını mı sallayacak?
 
Ya ben istiyorum bu adamı.beni gormedi yuz yuze gelmedik.
 
Çok objektif bir yorum yapacağım. Araştırmalar sonucu aşk acısı 6 ay sürüyormuş. Yani terk edildiyse 6 ay aklı öbüründe olabilir
 
Sen internetten anlatılan her hikayeye inanma ya. Bu erkekler nedense ya terkedilmiş oluyorlar ya bonuzlanmis oluyorlar. Bir tane insan gibi ayrılık sebebini anlatan yok sanırım
Ayrıca peşpeşe günaydın yazmışsın,adam sallamamis. Aramasını beklemissin,aramamis. Bence çok da üstüne düşme, onun yazmasını bekle.
Henüz yazmadiysa ilgileneceği-cevap vereceği tarzda storiler atip sana yazmasını sagla.
Benim yüz bin kere ayrılıp yanıma gelince ateşkes imzaladigim bir uzak mesafe eski sevgilim var, o kadar çok kere deneyip bıraktık ki artık ilişki de yalama oldu ben o çocuğa asla pes peşe iki kere hal hatır sormam mesela, Çok konuşasim varsa Instagrama görür görmez cevap yazacağı tarzda bir story atarım, hemen atlar o bana yazar :)
Bu arada böyle cabalanan ilişkilerden bir cacık olmaz genelde, onu da söylemiş olayım lafı gelmişken..
 
İnternette tanıştığınız insanlara nasıl bu kadar çabuk güvenebiliyorsunuz? Hafta sonu evine gelecek olan babası değil, ayrıldığı sevgilisi olabilir. Ev müsait olmayacağı için sizi silmiş olabilir. Aynı anda bir kaç kişiyle konuşuyor olabilir. Bağımlı olabilir, dolandırıcı olabilir. Bilmiyorum bence tedbirli olmak lazım. Yöneticiyse geç saatlerde nasıl uyanıyor. Şirketlerin mesai saati mi değişti? 4 saat kesintisiz telefonda konuşması da tuhaf. Bu kadar bol vakti nasıl bulabiliyor. Bana hiç güven duygusu vermedi.
 
unutmamış eski sevgilisini zorlamayın bence
 
Sen çekmeye çalıştıkça o itecek
Çekmeee
Uygun zaman değil
Ayrıca kendine oju uygun görmen mutlu olacağın anlamına gelmez
Yapmaaa
Kendine yazık
 
Ya ben istiyorum bu adamı.beni gormedi yuz yuze gelmedik.
Yüzyüze gelirseniz siz daha çok bağlanırsınız. Ama ben o adamda o ışığı görmedim. Bazen güzellik de yetmiyor yani. Aklı cidden eskilerde. Belki de internetten aynı anda 5 kişi ile yazıştı ama birini daha çok beğendi ona yürüyor ama biz hep eskisini unutamadı diyoruz. Böyle bir ihtimal de var.
 
Her ihtimale hazırlayın kendinizi bence. Size karşı duyguları konusunda tam emin olamamış. Hiç bir davranış göstermeyin siz. Adım atmayın. İsterse zaten gelir. Hiç adım atmayın o atana kadar. Bakalım ne yapacak. Hiç yazmazsa bitirdi demektir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…