Objektif yorumlar lutfen

Belki bu sorunu filan olmuştur donememistir hemen stres yapma çok uygunuz filan demiş kendinde farkında birazda üstüne dusme ilişki başlamadan bunalmasin

Niyeyse adam evli hissi uyandı içim de 6 da uyanmış ve 4 te . Neyse sen bilirsin

Niyeyse adam evli hissi uyandı içim de 6 da uyanmış ve 4 te . Neyse sen bilirsin
Evli degil cunku eski kiz arkadasinin mesajlari duruyor instagraminda yorumlarda.resimleri yok ama eski resimlerde kizin bi iki yormunu gordum.baktim takiplesmiyorlar.

Bence hemen heyecanlanmayın. İlk konustugunuzda 4 saat keyifle konusan adam sabah mesaj sesiyle tilki gibi kalkardı. Siz atmayınca o atardı VS vs. Erkek isterse hiç bir bahanesi olmaz.

Dört saat zorla konusturmadım ki sonucta
Zaten zorla konusturamazdınız keyif almasaydı, tıpkı mesajlarınıza istediğinde döndüğü ya da istemediğinde mesaj atmayıp, aramadığı gibi. Donanımlı yönetici VS dediğinize göre belli bir yaşa gelmiş. Biz kadınlar gibi karşıdaki bekler diye ince düşüneceğini de sanmıyorum. 3 ay çok çok erken unutabilmesi için. Üstüne gidip kendinizi siz hatırlatmayın, birakın kendiliğinden o hatırlayıp arayıp sorsun sizi. Zaten birbirinize çok uygunsanız yani o da öyle hissettiyse mutlaka o harekete geçer er ya da geç.Sanal tanışma oldugu için biraz agır ve temkinli olmanızı öneririm. Hatta ilk sohpet gecesi sonrası mesaj atmanız bile hızlı. Art niyetli bir erkekse kuş kafese girdi diye düşünmüştür. Hoşlanmasaydınız o mesajı atmazdınız sonuçta. Aceleyede gerek yokmuş aslında acısı taze, gerçekten sevmişse unutması için bolca zamana ihtiyacı olacak.

Bekle biraz. Aramak isterse arar. Arama desen de arar.
Büyük ihtimal eski sevgiliyi unutmamış. Hikayesi doğruysa tabi.
Altıya kadar uyuması normal değil.
Sabaha kadar uyumuyor olmalı yada ciddi bunalımda.
O aramadan arama sorma.

Yo buraya yazmam iyioldu tesekkurler hepinize aramam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…