- 22 Mart 2019
- 705
- 1.458
- 113
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yuksek lisansi yok su an calistigi birnyerde yok.yatirim yapmak icin arsa vs bakiyr be projenyaziyormusüfff bencee fake baştan aşağı fake resimleri çok güzel ayarlayabilir.Yazım yanlışı herkes yaparda ekleri bağlaçları falan herkeside yanlış yazmak hele itü mezununa bence yalan.
Madem okadar donanımlı nasıl o saatlere kadar uyuyor.Benim içime sinmedi valla tez konusunu falan sorun belki internette yayımlanmıştır.Yüksek lisans falan yaptıysa zaten makaleleri falan vardır oradan anlarsınız biraz kurcalarsaniz bence bulursunuz.Iş yerini arayip adini verin meselaaa
Yo yaziyor,ariyor su an surekliBu kadae heves neden tamam adam karizmatik yakışıklı kariyer sahibi ama bu kadar da hemen kaptırmanızu anlamadım.Hep siz yazmışsınız bir kere bile yazmamış aramamış kendisi yani eğer hoşlanmış olsa mutlaka yazardı önce..boş bırakmayayım derken boğuyorsunuz biraz serbest bırakın bakalım ne yapacak ilgilenmeyin olacağı varsa olur 4 saat konuşmak anlaşmak birşey ifade etmez ilk konuştuğu da siz değilsinizdir kaldı ki hala o kadını seviyor
Bu adamla görüntülü konuştunuz mu hiçYo yaziyor,ariyor su an surekli
Ben pek konusmuyorum acikcasi
EvetBu adamla görüntülü konuştunuz mu hiç
Az önce itü mezunu üç tanıdığımı aradım google’da. Birinin linkedin profili dışında bilgi çıkmadı.Yazdin linkedinden cikiyor sadece.onu da herkes yazabilir
Joe Biden ile oval ofiste goruldugune dair duyumlarda var.Bu arada çinde bir yerde konisma yaparken kürsüde fotografi da var
Ya adam durustse anlattigi gibiyse ki sanmiyorumAdam bana pek güven vermedi. Bu kadar geç saatlere kadar uyuması, istediğiniz an rahatça ulaşamıyor olmaniz vs. Kaldı ki yakışıklı eğitimli donanımlı kariyerli vs bir adam 3 ay olmuş ayrılalı, internetten tanıştığı kişiyle ciddi düşüneceğini sanmıyorum. O yüzden cok kapilmayin derim, uzulursunuz
Bu kadar mükemmel olamaz yaYa adam durustse anlattigi gibiyse ki sanmiyorumama durustse ben onu bi sekilde kafalarim gorusunce.
Ya illa var bi defosu soyledikleri yalan olmasin daBu kadar mükemmel olamaz ya
İşte onu anlamak için de biraz zaman, iyi bir gözlem ve araştırma lazım.Ya illa var bi defosu soyledikleri yalan olmasin da
ooo arsa falan..aman dikkat edin dolandırılmayın.Yuksek lisansi yok su an calistigi birnyerde yok.yatirim yapmak icin arsa vs bakiyr be projenyaziyormus
Yahu adam bildiğin kıro fake fotoğraf hatta fake profil açmıştır. Nasıl kaniyorsunuz boyle seylere hayret.Kizlar isteyim okuyamiyorum ama hizlica yazayim size.sabah saat yedide mesaj atmis gunaydim diye.cevap yazinca da hemen aradi.sesin sen cok guzelsin vs vs.. tesekkur ettim kapattik
Dun niye atamadin vs demedim
Cok sicak da konustu.kafama takilan detay su birincisi bana hic kazanova izlenimi vermedi onu belirteyim ama bisi var.yalan mi soyluyor diye dusunduren.simdi yurt disinda falan yasamis ama Türkçe berbat gibi.herkez yazıyor mesela,mesela sağol u bitişik yazıyor falan.detay ama ne bileyim sarz yazmış bimkere de.bi de telefonu normal aramada cekmiyor evinde diye hep whatsapptan ariyor.bu da garip.yani garip gelen detaylari da yazayim ki sağlikli düşünelim.kapılmasın bu kızcağız
Sonra resimlerde altında jeep i olan villada yaşayan bi adam ama bilemedim
Çok garip ciddenYa şimdi bu çevreye göre degisir benim etrafımda böyle adamlar var o sebeple yalandır demedim uzaylı değil.aynı siteden ağır ceza avukatı ile tanışmıştım ki gerçekten ünlü bir avukattı bir yıl beraber olduk zamanında.o sebeple inandım.ben zengin değilim hanımlar ama zengin bir muhitte oturuyorum.yani zengin bi muhitte ucuz evlerden birindeyani etrafımda böyle o sebeple yalandır diye aklıma gelmedi.konuşma tarzı donanımli bi adam gibi.ama garip bir durum olduğu bariz.yani kısıtlı saatleede arayabiliyor.arayabildiği saatler garip
Ben bir forum VS gibi Bi ortam sanmıştım. Gelişme ne oldu bilemiyorum ama yönetici, mallı mülklü adam arkadaş sitesinden ciddi ilişki aramaz. Aradığı eğlenmek için biridir sadece diye düşünüyorum. Bence gerçekliği şüpheli olan biriyle, gerçekçi olmayan varlığı içinde kıymetli zamanınızı harcamayın. Nitekim avukatla da geçici bir ilişkiniz olmuş. İspatı tecrübeniz. Yine de bol şans.
Bir yil gecici mi ya hu gayet ciddiydikBen bir forum VS gibi Bi ortam sanmıştım. Gelişme ne oldu bilemiyorum ama yönetici, mallı mülklü adam arkadaş sitesinden ciddi ilişki aramaz. Aradığı eğlenmek için biridir sadece diye düşünüyorum. Bence gerçekliği şüpheli olan biriyle, gerçekçi olmayan varlığı içinde kıymetli zamanınızı harcamayın. Nitekim avukatla da geçici bir ilişkiniz olmuş. İspatı tecrübeniz. Yine de bol şans.
Yuksek lisansi yok su an calistigi birnyerde yok.yatirim yapmak icin arsa vs bakiyr be projenyaziyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?