• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Objektif yorumlar lutfen

Uzaylı tabiki değil. Beğenip sohpet etmeye çalıştığınız için sahip oldukları sizin için önemli demekki. Ama gercekten sahipse bile güvenilir olduğu anlamına da gelmez. Ve bence zaten çevrenizde böyleleri varsa reelde, zaten kariyerli zengin bir avukatla tanışıp beraber olmaya müsait de bir çevreniz, iş ortamını VS vs varken hali hazırda. sanaldaki insanlarla vakit harcamayın bence.
Bu arada site dediğiniz arkadaş, sevgili bulma sitesi mi. Ben atlamışım orayı.

Hanimlar tekrar merhabalar
Simdi bu bey bana sosyal medyadan bulup mesaj atti.aradim durumunu acikladi.inandirici degildi bana gore.ama aynen ileteyim.kapanmayi duyunca apar topar yazliga toparlanip geldik,bakacak vaktim olmadi telefona.bu arada ona mesajimi ertesi gun aksam gormus caktirmadim bende hemen bir saat sonra engelledigimi.neyse actim engelini yaziyor simdi cevap da veriyor.
Hanimlar kafami kurcalayan durum şu,adamin istanbulda villasi,bahceli lüx yazligi vs si var.yani öyle iddiasi.ama sağol yaziyor ne bileyim bi gariplik var gibi.lakin çok dengeli konusan sakin bi adam da bir yandan.gelismeleri yazacagim ki benim goremediklerimi görursunuz belki.adam gercekse harika cidden bu ihtimali göz ardi etmek istemiyorum.

Gorustunuz mu yuz yuze
Ve bu.kadar maddi.bilgiyi kendisi mi verdi
Istanbulda luks villam.var,bahceli yazligim var gibi yoksa nasil haberiniz oldu

Guncelleme:6.sayfa

Ek:kızlar ben bu adamı nasıl kendime döndürebilirim? Yani ayrılmıslar neticede kız cok hasta olmus ve gitmis.Yani nasil bir yol izlesem 😉

Hanimlar bi beyle tanistim.Sevgilisinden istemeyerek ayrilmiş üç ay olmuş.Kadın ayrılmak istemiş sağlık sorunları varmış ayrılıp yurt dışına gitmiş.
Yakışıklı ve kariyerli bir adam. Eğitimli,mühendis.İnternetten tanıştım.Biz tam dört saat aralıksız konuştuk ilk tanıştığımızda.Çok iyi anlaşabileceğimizi düşündüm.o da öyle söyledi vs vs
Ertesi gün sabah günaydin yazdim aksam altida cevap yazdi yeni uyandim.aradi aksam konustuk
Sonraki gün yine günaydin yazdim.Akşam dörtte yeni uyandım yazdı konuştuk.
Artik erken kalkacagim vs dedi.biz hafta sonu gorusecektik ama evde babasi var onda kalıyormuş bu süreçte ondan çekindi.bende aktif çalışıyorum sonra yüz yüze görüşürüz dedik
Uyumazsan ara dedik kapattıkkk.. sabah mesaj atmadim bekledim arar mi diye aramadı.
Hanımlar adam çok donanımlı yıllarca yurt dışında yöneticilik yapmış.yani bende yöneticiyim.Ya güzel bi kadınımdır da.herkes bunu söyler,anlaştık da çok.Çok uygun olduğumuzdan vs bahsetti durdu..eee ne bu şimdi niye aramıyor?ne yapayım bir yardım.eder misiniz bana da
Simdi senin bahsettigin bir kariyer icin en az 30 olmak lazim.Ayrica istemeyerek birlikte oldugu kisiden ayrilan bir erkek her firsatta sende ayrildigi kisiyi gormek icin cabalar.Senin bedeninde de zihninde de onu arar.Zaten anlattigin gibi ilim irfan sahibi,almis yurumus bir birseyse babasini birak dunyadan cekinmez.Ve aklina koymussa mutlaka seninle gorusur.Bence sen ucretsiz online terapi gorevi gormussun bir nevi.Ki bu adam neden muhendis oldugu halde gece bekcisi gibi bir uyku duzenine sahip onuda anlamis degilim.Muhendis icapciysa sirkete veya fabrikaya gece gider.Bunun disinda normal normlar dahilinde calisir.

Simdi senin bahsettigin bir kariyer icin en az 30 olmak lazim.Ayrica istemeyerek birlikte oldugu kisiden ayrilan bir erkek her firsatta sende ayrildigi kisiyi gormek icin cabalar.Senin bedeninde de zihninde de onu arar.Zaten anlattigin gibi ilim irfan sahibi,almis yurumus bir birseyse babasini birak dunyadan cekinmez.Ve aklina koymussa mutlaka seninle gorusur.Bence sen ucretsiz online terapi gorevi gormussun bir nevi.Ki bu adam neden muhendis oldugu halde gece bekcisi gibi bir uyku duzenine sahip onuda anlamis degilim.Muhendis icapciysa sirkete veya fabrikaya gece gider.Bunun disinda normal normlar dahilinde calisir.
Gorusmeknicin bayram sobrasi yazlktan cikip gelecekmis

Hanimlar tekrar merhabalar
Simdi bu bey bana sosyal medyadan bulup mesaj atti.aradim durumunu acikladi.inandirici degildi bana gore.ama aynen ileteyim.kapanmayi duyunca apar topar yazliga toparlanip geldik,bakacak vaktim olmadi telefona.bu arada ona mesajimi ertesi gun aksam gormus caktirmadim bende hemen bir saat sonra engelledigimi.neyse actim engelini yaziyor simdi cevap da veriyor.
Hanimlar kafami kurcalayan durum şu,adamin istanbulda villasi,bahceli lüx yazligi vs si var.yani öyle iddiasi.ama sağol yaziyor ne bileyim bi gariplik var gibi.lakin çok dengeli konusan sakin bi adam da bir yandan.gelismeleri yazacagim ki benim goremediklerimi görursunuz belki.adam gercekse harika cidden bu ihtimali göz ardi etmek istemiyorum.

Hala yüz yüze görüsmediniz mi?
En azindan görüntülü arayip emin olun.
Baskasinin resimlerini bile paylasiyor olabilir.

Ay bir de bu kadar mal mülk konusmak bana itici geliyor ya. 🤦‍♀️

Dindi cok yuksek olmamak kaydiyla orta kademe bir yonetici oldugunu varsayiyorum.Belkide konum itibariyle daha iyi bir pozisyonda da olabilirsin.Sence yazlik,babasiyla ikamet etmeler vb gibi tirnak icerisinde bahaneler bazi konulari gecistirmek yada vakit kazanmak icin yapilan hamleler gibi gelmiyor mu sanada.Ve bir erkekten bahsediyorun,seni begendigini de dusunuyorsun.bahsettigin sekilde tahsili dyuzeyi olan,ustelik yonetici olarak nitelendirilen bu sahis bir ucakla gelir arzu ederse..tam kapanma oldugu icin gelemiyorsa ona sozum yok.Bana sorarsan gecistiriliyorsun.Umarim arzu ettigin ettigin gibi sonuclanir.

Adamın etkitinden mi etkilendiniz sanki mal mülk biraz sizi etkilemiş.evin sahibi değil uşağı da olabir.bu vizyondaki ve maddi olarak varlıklı biri siteden kendine arkadaş aramaz etraginda bir sürü olmaz mı zaten.bence işletiliyorsunuz.evin bahcivani uşağı aşçısı olabilir ama bence sahibi olamaz

Kiz villada nokia 3310 bile ceker simdki telefonu nasil cekmiuor
Kizlar isteyim okuyamiyorum ama hizlica yazayim size.sabah saat yedide mesaj atmis gunaydim diye.cevap yazinca da hemen aradi.sesin sen cok guzelsin vs vs.. tesekkur ettim kapattik🤗
Dun niye atamadin vs demedim
Cok sicak da konustu.kafama takilan detay su birincisi bana hic kazanova izlenimi vermedi onu belirteyim ama bisi var.yalan mi soyluyor diye dusunduren.simdi yurt disinda falan yasamis ama Türkçe berbat gibi.herkez yazıyor mesela,mesela sağol u bitişik yazıyor falan.detay ama ne bileyim sarz yazmış bimkere de.bi de telefonu normal aramada cekmiyor evinde diye hep whatsapptan ariyor.bu da garip.yani garip gelen detaylari da yazayim ki sağlikli düşünelim.kapılmasın bu kızcağız🤭
Sonra resimlerde altında jeep i olan villada yaşayan bi adam ama bilemedim

Adamın etkitinden mi etkilendiniz sanki mal mülk biraz sizi etkilemiş.evin sahibi değil uşağı da olabir.bu vizyondaki ve maddi olarak varlıklı biri siteden kendine arkadaş aramaz etraginda bir sürü olmaz mı zaten.bence işletiliyorsunuz.evin bahcivani uşağı aşçısı olabilir ama bence sahibi olamaz
Kesinlikle benim bir arkadasim kuyumcuda calisandi tum kiz arkadaslarina burasi dayimin demisti bizim aile sirketimiz demisti halbuki aralarjnda kan bagi bile yok. Geldikleri zamanda sana gekisinden veriyorum diyodu 😂🤭 yanina geken kizlari hemen yemege goturuuordu yada cikis saatine denk getiriyodu var boyleleri

Bizim oraların bir lafı vardır. “Zengin adamın karısı sevinsin” Diyelim ki adam dediği gibi çok zengin. Bu ülkede zenginler de var. Bunun size ne faydası olacak?
bariz bir şekilde net olan bir şey varsa sizi umursamadığı. Attığınız mesaja ertesi gün dönüyor. Sürekli bahanelere sığınıyor.
kibar konuşacak tabii ki. Nesiniz? Arkadaşlık düzeyinde hiç bir şey yaşamamış iki yetişkinsiniz.
Sosyal medyada yığınla böyle adam var. Maximum beklentisi bir kaç gece geçirmek olur. Ne bekliyorsunuz.
saf olmayın bu kadar.

Bizim oraların bir lafı vardır. “Zengin adamın karısı sevinsin” Diyelim ki adam dediği gibi çok zengin. Bu ülkede zenginler de var. Bunun size ne faydası olacak?
bariz bir şekilde net olan bir şey varsa sizi umursamadığı. Attığınız mesaja ertesi gün dönüyor. Sürekli bahanelere sığınıyor.
kibar konuşacak tabii ki. Nesiniz? Arkadaşlık düzeyinde hiç bir şey yaşamamış iki yetişkinsiniz.
Sosyal medyada yığınla böyle adam var. Maximum beklentisi bir kaç gece geçirmek olur. Ne bekliyorsunuz.
saf olmayın bu kadar.
Niye maximum beklentisi bi kac gece olsun ya hu

Kesinlikle benim bir arkadasim kuyumcuda calisandi tum kiz arkadaslarina burasi dayimin demisti bizim aile sirketimiz demisti halbuki aralarjnda kan bagi bile yok. Geldikleri zamanda sana gekisinden veriyorum diyodu 😂🤭 yanina geken kizlari hemen yemege goturuuordu yada cikis saatine denk getiriyodu var boyleleri
Valla olabilir gibi geliyor gorecegiz

Dindi cok yuksek olmamak kaydiyla orta kademe bir yonetici oldugunu varsayiyorum.Belkide konum itibariyle daha iyi bir pozisyonda da olabilirsin.Sence yazlik,babasiyla ikamet etmeler vb gibi tirnak icerisinde bahaneler bazi konulari gecistirmek yada vakit kazanmak icin yapilan hamleler gibi gelmiyor mu sanada.Ve bir erkekten bahsediyorun,seni begendigini de dusunuyorsun.bahsettigin sekilde tahsili dyuzeyi olan,ustelik yonetici olarak nitelendirilen bu sahis bir ucakla gelir arzu ederse..tam kapanma oldugu icin gelemiyorsa ona sozum yok.Bana sorarsan gecistiriliyorsun.Umarim arzu ettigin ettigin gibi sonuclanir.
En tepedeyim diyeyim o halde

En tepedeysen malini mulkunu bindigi araci bu kadar dert etmezsin.Zaten sende bunlari sahip olmussundur simdiye kadar.Ama dikkat ediyorsan farkinda olarak yada olmayarak sahsin zenginligine ve mal varligina geliyor sen konustugun zaman konu.Ayrica bu adam bu sekilde varlikli,tahsilli vb ozellikleri birarada barindiriyor olsa cevresindekiler ilk etapta kuyruga girerler.Neden sadece yazismak,gormedigi biriyle tanismak istesin ki.Bence ortada bir problem var.Bazen inankmak istedigimiz seylere fazlaca yogunlastigimizda gozumuz gercekleri secemiyor.Ben yerinde olsam dikkat ederim.Cunku Yonetici senin dedigin gibi olmaz.Daha cabbar cevval ve atakan olur.Ne babasini nede villasini bahane eder.Gelmek istiyorsa gelir.Acikcasi seni biraz sahip olduklari cezbetmis gibi geliyor bana.Tabi bu bende uyandirdigi intiba.Ama ben kurgunun gercek olacagina ihtimal vermiyorum.Dost aci soyler,dedigim gibi insallah gonlunce olur ama zor.

Kariyerli güzel kendine güvenen bi kadınsınız anladığım kadarıyla. Neden arkadaşlık sitesinden birileriyle tanışma çabasında oldugunuzu anlayamadım 🤦🏻‍♀️Sizi bilemem ama adamın çulsuz olduguna eminim ben. Kaç yaşında adam babam var diye bahane uydurmaz. Çok komik ve acınası göründüğünü bilir. Hadi gelemiyor görüntülü arar. Sanırım görüntülü konuşmadınız hiç? Proje satmak falan çok ilkokul düzeyi yalanlar.

Kendinizi boş yere kullandırmayın. Ve lütfen sosyal çevrenizden biriyle tanışın. İnsanları tanıyamadığınız ortada sosyal medyadan uzak durun bu anlamda lütfen.

Back
X