canım ben bir süre önce psikiyatri hastanesinde çalışıyordum.bu hastane bence konusunda en iyilerle çalışıyor.sana bir dr tavsiye etmek isterim ama bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum.yani sitede yeniyim dr adı vermemin bir sakıncası var mı bilmiyorum.
Merhabalar
Ben de Obsesif Kompulsifim.
Dönüp ocak kontrol etmek kapı kontrol etmek insanı yoruyor biliyorum.
Uyguladığım birşeyi paylaşmak istiyorum.
Mesela Ocağı kapatırken yüksek sesle kendim duyabileceğim kadar"ocağı kapattım" diyorum.Böyle yaptığım taktirde dönüp bakma ihtiyacı hissettiğimde kapatmıştım diyebiliyorum.Yoksa dönüp dönüp bu işi tekrarlıyorum.
Belki sizde de işe yarar bir deneyin.
Sevgiler...
yalnız bu yöntem de kompulsiyon gibi duruyoMerhabalar
Ben de Obsesif Kompulsifim.
Dönüp ocak kontrol etmek kapı kontrol etmek insanı yoruyor biliyorum.
Uyguladığım birşeyi paylaşmak istiyorum.
Mesela Ocağı kapatırken yüksek sesle kendim duyabileceğim kadar"ocağı kapattım" diyorum.Böyle yaptığım taktirde dönüp bakma ihtiyacı hissettiğimde kapatmıştım diyebiliyorum.Yoksa dönüp dönüp bu işi tekrarlıyorum.
Belki sizde de işe yarar bir deneyin.
Sevgiler...
merhaba bende de okb var ben sürekli tekrar sorunu yaşıyorum gördüğüm reklamı tekrar ediyorum sayıları tekrar ediyorum bazı şeyleri sürekli tekrar ediyorum mesela sigara içmeden sigarayı elimde 5 10 defa çeviriyorum yapmazsam uğursuz birşey olacak gibi geliyor artık herşey yavaşladı benim için şimdi ilaç kullanıyorum ve bir nebze rahatladım ama geçmedi 6 ay oldu ilaçlara başlayalı ama halen içimden tekrar etme sorunundan kurtulamadım bazen bir soru sorulduğunda içimden tekrar yapıyorsam tekrar bitene kadar cevap veremiyorum ve kötü durumlara düşüyorum bende okb yanında birde kabus sorunu var çok fazla kabus görüyorum dr. bunun içinde ilaç verdi ama eskisi kadar olmasada devam ediyor 2 3 günde bir kabus görüp bağırarak uyanıyorum bazen gecede 2 tane gördüğüm oluyor sizdede varmı kabus sorunu yaşıyan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?