Ocağın ilk haftasına kadar vaktim var :( :(

Yarimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
32
0
36
İstanbul
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Benim ocağın ilk haftasına kadar en az 5 kilo verip sıkılaşmış olmam gerek :( sadece kilo vermem yetmicek yani :( Çok yoğun bi tempom var spor yapamıyorum anca akşamları yatmadan önce yapabiliyorum o da az etki ediyo gün içerisinde yediklerime de dikkat edemiyorum napıcam yardım ediiin :S Boyum 1.78 Kilom 65 göbek ve basenden muzdaribim :(

boyun neredeyse 1.80 ya. baya uzunsun. kilon da baya iyi gibi. sıkılaşmaya yönelik spor yapman lazım. forumun spor bölümü sana yardımcı olur.

bi de sen balık etli değilsin bence. boyun uzun olduğu için iri gözüküyosundur. kendine işkence etme balık etliyim diye.

Son düzenleme:
boyun neredeyse 1.80 ya. baya uzunsun. kilon da baya iyi gibi. sıkılaşmaya yönelik spor yapman lazım. forumun spor bölümü sana yardımcı olur.

bi de sen balık etli değilsin bence. boyun uzun olduğu için iri gözüküyosundur. kendine işkence etme balık etliyim diye.

Gerçekten balık etliyim :( Kalçam ve göbeğimin maaşallahı var

Son düzenleme:
maddi durumun ve yerin varsa eve bi koşu bandı al. akşamları yarım saat yürüyüp vucudunu ısıttıktan sonra bölgesel zayıflama hareketlerini uygularsın. bu göbek denen şey sadece mekikle falan erimiyomuş. mutlaka ter atmak gerekiyomuş ki erisin.

maddi durumun ve yerin varsa eve bi koşu bandı al. akşamları yarım saat yürüyüp vucudunu ısıttıktan sonra bölgesel zayıflama hareketlerini uygularsın. bu göbek denen şey sadece mekikle falan erimiyomuş. mutlaka ter atmak gerekiyomuş ki erisin.

Koşu bandı mantıklı aslında. Kesinlikle sadece mekikle erimiyo ya ve bi de tabi benim şu boğazımıda tutmam gerek

valla diyorum ya kilon çok iyi. öyle deli gibi diyet yapmaya kalkma. bahsettiğin zamana kadar tatlıyı, şekeri, abur cuburu artık sana ne kilo aldırıyosa onları yemekten vazgeç. bir de yeşil çay iç. onun çok faydası var incelme konusunda.

sana limonlu doğadan form çayını önerıyorum çok etkılı içine mınnacık da bal koy işlevını arttırıyor. yanlız uyarıyorum tuvalet ıhtıyacın çok olcak. ben bır de lahana çorbası yaptım tadı süperdi herkes mercımek çorbası sandı ıstersen tarıf verebılırım. ama bu dedıklerım ilk önce sındırım için bunun sonunda bol bol su içmen lazım zaten bı bakıyosun göbek azalıyor ama sıkılaşmak için spor lazım
ben bunları dıyorumda aynen bende senın gibiyim 20 gunum kaldı 59 kıloyum boyumda kısa

sana limonlu doğadan form çayını önerıyorum çok etkılı içine mınnacık da bal koy işlevını arttırıyor. yanlız uyarıyorum tuvalet ıhtıyacın çok olcak. ben bır de lahana çorbası yaptım tadı süperdi herkes mercımek çorbası sandı ıstersen tarıf verebılırım. ama bu dedıklerım ilk önce sındırım için bunun sonunda bol bol su içmen lazım zaten bı bakıyosun göbek azalıyor ama sıkılaşmak için spor lazım
ben bunları dıyorumda aynen bende senın gibiyim 20 gunum kaldı 59 kıloyum boyumda kısa

lahana çorbasının tadını ben hep kötü sanmışımdır gerçekten güzel mi dediğin gibi eğer öyleyse çok iyi hemen denerim :) Tarifini rica etsem verebilir misin canım. Çok az bi vaktim kaldı vermem lazım özellikle göbekten. Eşim şakasına öküz gibi şiştin diyo ama her şakanın altında bi gerçeklik payı vardır ocak ayına kadar zayıfladım zayıfladım yoksa yandımm :S

Back
X