- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.521
Yarın yemek var diye nasıl da seviniyoruzBugun bisey yapma dedi kv az once aradim canim nohutum yok nohut istedim yarin etli nohut yaparim yanina sarimsakli bulgur pilavi yaparimyarinki de hazir ayyy cok mutluyum kiiiz
Biz kadinlari mutlu etmek cok kolay aslinda degilmiYarın yemek var diye nasıl da seviniyoruz
Afiyet olsun canım
butları at fırına gitsin :) kızartmayla uğraşma bence yda pane harçlıda güzel oluyo bak :)))
bnde de pilav nohut tursu var
Ellerinize sağlık kızlar.Günaydın.canım Butlarî dün ben tavada kızartmıştım fikir olsun diye söyledim.ben etli taze fasulye pişirdim.mercimek çorbam da var
Değil mi?Biz kadinlari mutlu etmek cok kolay aslinda degilmi
Ben dün sosladım biraz sıvıyağ karabiber kimyon kekik Salça tuz iyice harmanladım.tavayı ısıttımButlarî dizdim üstünede kapakla kapadım.etrafa sıçramadı.yanına salata ayran yaptım.eşim olsaydı mutlaka pilav olurdu ama☺Ellerinize sağlık kızlar.
Butları öylece mi atayım? Yanına ne gider? Patatesi dün yedik
Ben dün sosladım biraz sıvıyağ karabiber kimyon kekik Salça tuz iyice harmanladım.tavayı ısıttımButlarî dizdim üstünede kapakla kapadım.etrafa sıçramadı.yanına salata ayran yaptım.eşim olsaydı mutlaka pilav olurdu ama☺
Ellerinize sağlık kızlar.
Butları öylece mi atayım? Yanına ne gider? Patatesi dün yedik
Pane harcı ne? Bilmiyorum dafırına atcaksan soslu seviyolarsa soslu olabilir kekik karabiber sıvı yağ gibi. pane harçlı kızartma olur gene yanim
Bi ise gidiyolar allahtan nazlarindan gecilmiyo biz napalim. Aksama ne yapiyim diyorum sen bilirsin diyo yahu bi fikir verse tekrar asik olcamDeğil mi?
Bir de Türk kadınlarını mutlu etmek zor derler
Asıl Türk erkeklerini mutlu etmek zor.
Uyuzlar, gıcıklar, manyaklar, deliler, terbiyesizler,
Ben niye gaza geldiysem
Bnde ilk defa duydumPane harcı ne? Bilmiyorum da
Yap canım güzel olur
Pilav da yapayım yanına o zaman.
Off offf cok iyi menü
Pilav da yapayım yanına o zaman.
Butların Baget mi incikmiTeşekkür ederim canım
BagetButların Baget mi incikmi
Sade olarak Denemiştim bikere içmemişti canım ama senin tarifle tekrar yapicam en kısa zamandaTeşekkür ederim canım
Kızına yetirebilirsen cok iyi olur. Besin değeri çok yüksek.
Yemeyen çocuk insanın ömrünü yiyor yaaSade olarak Denemiştim bikere içmemişti canım ama senin tarifle tekrar yapicam en kısa zamandabenim kız buaralar hiçbişey yemiyo babasi gibi kahvaltiliğa taktı kafayı
Ben de öyle yapıorum. Genelde fırında patatesle yaparım ama dün patates yedim o yüzden başka ne olur diye düşündüm.Alıntı yapamadîmFeslegen Kokulu Nane .sen nasıl yapıyorsun bilmiyorumda ben Baget leri bıçakla açarım çizgi çizgi. İçi iyice pişsin diye canım
Hemde nasıl canım ya maalesefYemeyen çocuk insanın ömrünü yiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?