- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.421
Ne güzel karar vermişsinGünaydın canlar..
Bugün bende karnıbahar yemeği var yanına et sulu bulgur pilavı ve harhangi bir çorba.
Özellikle de çorba konusunda demiNe güzel karar vermişsin
Dunden kuru fasulye var biraz canim.. geridi Allah Kerim. Yanina pilav tursu belki.. gunaydin buaradaGünaydın kızlar. Aklımda sadece şehriye çorbası var. Yanına patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum.
Ya siz ?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
Elhan
@-Artemis_
@pembepepe08
Yok kız. Ben karar veremedim hiçbir şeye. Şunu yapayım, yok yok ötekini yapayım o da olmaz berikini yapayımÖzellikle de çorba konusunda demi
Günaydın canım. Afiyet olsun. Zaten sadece pilav gider yanına.Dunden kuru fasulye var biraz canim.. geridi Allah Kerim. Yanina pilav tursu belki.. gunaydin buarada
But fikir çıkar birazdan sana da :)Yok kız. Ben karar veremedim hiçbir şeye. Şunu yapayım, yok yok ötekini yapayım o da olmaz berikini yapayım
Tek kararsızlık çorba olsa keşke
Tmm artık burası bana ait mekanın sahibi geri geldi misalAsiye_ balim sende gel buraya günlük yemek fikri aliyoruz ne yaptigimizi soyluyoruz istersek resmini atiyoruz sohbet ediyoz dertlesiyoz cok guzel burasi ❤
Ahaha aynn öyle ya iyiki geldin kuzumTmm artık burası bana ait mekanın sahibi geri geldi misal
Artık burdayım hahahaha kız sular gitmiş böyle kalmışım yüzümü daha yıkamadımAhaha aynn öyle ya iyiki geldin kuzum
Ciddimisin ahaha cok kötü olmustur simdi islsk mendille sil idareden hahaArtık burdayım hahahaha kız sular gitmiş böyle kalmışım yüzümü daha yıkamadım
Amin saol balımm. ...arıtıcının suyula biraz aldım yıkadımCiddimisin ahaha cok kötü olmustur simdi islsk mendille sil idareden hahabebegim be guzel hem kizun hem oglusun oldu ❤ rabbim bagislasin
Bebeğim musakkayi patlıcanları kizartmadan yaptığımda çok lezzetli olmuyor. Güveç gibi yapıyorum mecburen. Misafir dışında yapmaz oldum. O kadar da çok severim ki patlıcanı...Sana afiyet olsun. İkindiye kedar belli değil ne yapacağımı bilmiyorum. Kendime kereviz salatası yapacağım tavuklu eşime de keşke balık cikarsaydim sabah çözünürdü eve gidene kadar. Bakalım kızlardan bir fikir alırım artik. Takipteyim şekerim.Günaydın kızlar. Aklımda sadece şehriye çorbası var. Yanına patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum.
Ya siz ?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
Elhan
@-Artemis_
@pembepepe08
Hoş geldinTmm artık burası bana ait mekanın sahibi geri geldi misal
Ben de bebisten dolayı kızartamıyorum, o yüzden fırına atıyorum. Sonra kiymasini ekleyip tekrar geri koyuyorum. Güzel oluyor yani.Bebeğim musakkayi patlıcanları kizartmadan yaptığımda çok lezzetli olmuyor. Güveç gibi yapıyorum mecburen. Misafir dışında yapmaz oldum. O kadar da çok severim ki patlıcanı...Sana afiyet olsun. İkindiye kedar belli değil ne yapacağımı bilmiyorum. Kendime kereviz salatası yapacağım tavuklu eşime de keşke balık cikarsaydim sabah çözünürdü eve gidene kadar. Bakalım kızlardan bir fikir alırım artik. Takipteyim şekerim.
Ben daha düşünmedim ne yapsam :))Günaydın kızlar. Aklımda sadece şehriye çorbası var. Yanına patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum.
Ya siz ?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
Elhan
@-Artemis_
@pembepepe08
Bende çok seviyorum arpa şehriye pilavını :)) çok kolay oluyor :))Kolay gele kizlaaarr
Bugun dunden patatesli kofte yemegim ve haslanmis brokolim var . Esim arpa sehriye pilavii istedi aksam o gelince bile yapsam olur sicak guzel oluyor ve de cabuk pisiyor nasilsa
Bugn evde baska hic isim.yok o yuzden soyle guzel bi tatli yapayim diyorumm ... karamelli trilece dusunuyorumm bakaljm
Kolayliktan cok yapip hemen sicagyla yenmesni cok seviyorum pirincten.bulgurdan olan pilavdan dha cok seviyorm.Bende çok seviyorum arpa şehriye pilavını :)) çok kolay oluyor :))
Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?