Artık burdayım hahahaha kız sular gitmiş böyle kalmışım yüzümü daha yıkamadım
Ciddimisin ahaha cok kötü olmustur simdi islsk mendille sil idareden haha bebegim be guzel hem kizun hem oglusun oldu❤ rabbim bagislasin

Bebeğim musakkayi patlıcanları kizartmadan yaptığımda çok lezzetli olmuyor. Güveç gibi yapıyorum mecburen. Misafir dışında yapmaz oldum. O kadar da çok severim ki patlıcanı...Sana afiyet olsun. İkindiye kedar belli değil ne yapacağımı bilmiyorum. Kendime kereviz salatası yapacağım tavuklu eşime de keşke balık cikarsaydim sabah çözünürdü eve gidene kadar. Bakalım kızlardan bir fikir alırım artik. Takipteyim şekerim.

Ben de bebisten dolayı kızartamıyorum, o yüzden fırına atıyorum. Sonra kiymasini ekleyip tekrar geri koyuyorum. Güzel oluyor yani.

Kolay gele kizlaaarr

Bugun dunden patatesli kofte yemegim ve haslanmis brokolim var . Esim arpa sehriye pilavii istedi aksam o gelince bile yapsam olur sicak guzel oluyor ve de cabuk pisiyor nasilsa

Bugn evde baska hic isim.yok o yuzden soyle guzel bi tatli yapayim diyorumm ... karamelli trilece dusunuyorumm bakaljm

Bende çok seviyorum arpa şehriye pilavını :)) çok kolay oluyor :))

Ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…