- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.281
Sağol canım. Valla bilmiyom ki dün aksam bana gelecekti gündüz komşu fark etmiş saglik ocağına götürmüş ama orsa bisey yapamamışlar hastaneye götürdük kan emar istedi kani temiz çıktı emara 8inde gircek ona göre soyleyeckÇok geçmiş olsun, neden öyle oldu
Fırında tavuk patates, mercimek çorbası, bulgur pilavıGünaydın kızlar, cumamız mübarek olsun. Bugün bir yere davetliyim
Eee siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
@Evlatt Kokusu
Geçmiş olsun canımYok canin bebek için 13 subat annem icin gittik gecici yüz felci geçirdi
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Iyi akşamlarİyi akşamlar kızlar iş çıkışı dışarda yedim geldim eve evde pek birşey yoktu daha alışveriş yaptım yarın artık kendime birşeyler hazırlarım evdeyim haftasonu
Gözün aydın olsun o zamanDün kremalı mantarlı makarna yapmıştım. Bugün nişanlım şehirdışından gelecek yemeğe. Mercimek çorbası, fırında beşamel soslu garnitürlü tavuk, pilav ve kış sebzelerinden salata yapıyorum. Yarın da biber doldurasım var, canım acayip derecede biber dolması çekti.
Neden canım, geçmiş olsunYemek yok başım ağrıyo dışardan yicez
Afiyet olsun canım, menü şahaneFırında tavuk patates, mercimek çorbası, bulgur pilavı
Afiyet olsun canım. Yalniz mı kalıyorsun?İyi akşamlar kızlar iş çıkışı dışarda yedim geldim eve evde pek birşey yoktu daha alışveriş yaptım yarın artık kendime birşeyler hazırlarım evdeyim haftasonu
Eşim onay vermişSağol canım.sizde iyi düşünün canım.eksileri artıları değerlendirin. Ama taşınmak çok masraflıhayırlısı neyse o olsun sizin için
İnşallah canım hayırlısı olsun sizin içinEşim onay vermiş
Allahtan hayırlısı
Saģol canım benimMaşaallah, hepinize afiyet olsun canım
Teşekkürler canım valla tavuk yemeği de annemden ben çorba ve pilavı yapabildimAfiyet olsun canım, menü şahane
Evet canım maalesefAfiyet olsun canım. Yalniz mı kalıyorsun?
Geçmiş olsun canımYok canin bebek için 13 subat annem icin gittik gecici yüz felci geçirdi
Hayırlısı canım nereye gideceksinizEşim onay vermiş
Allahtan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?