- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.721
Bugün bende mantı ve salata varSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün yemeklerim hazır sayılır. Patlıcan musakka pilav yaptım. Sütlü buğday çorbası yapacağım inşallah.
Siz ne yapıyorsunuz? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
AseliccA
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Afiyet şifa olsun canım, bizim yerimize de ye.Bugün bende mantı ve salata var
Afiyet olsun kuzumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün yemeklerim hazır sayılır. Patlıcan musakka pilav yaptım. Sütlü buğday çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
AseliccA
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Kahvaltı daha yeni bitmedimiSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün yemeklerim hazır sayılır. Patlıcan musakka pilav yaptım. Sütlü buğday çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
AseliccA
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Ellerine sağlık, afiyet olsun..Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün yemeklerim hazır sayılır. Patlıcan musakka pilav yaptım. Sütlü buğday çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
AseliccA
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Fırında çipura salataSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün yemeklerim hazır sayılır. Patlıcan musakka pilav yaptım. Sütlü buğday çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
AseliccA
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Merhaba bende dd türlü ve pilav var.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün yemeklerim hazır sayılır. Patlıcan musakka pilav yaptım. Sütlü buğday çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
AseliccA
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Afiyet olsun canım.günaydın :)
bugün domatesli şehriye çorbası, bamya ve pirinç pilavı var bizde
Geçmiş olsun neye alerjileri varSelamun aleykum kızlar. Çocukları sağlık ocağına götürmüştüm. İkisi birden alerji olmuşlar
Bayağı da yorulmuşum. Çok şükür dünden kalan yemeklerim var. Yarına da Allah kerim. Siz nasılsınız? Neler var neler yok? ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
AseliccA
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Ellerine sağlık canım.Geçmiş olsun neye alerjileri var
Bende kapya biber dolması ..ıspanak eksilemesi var :))
Normalde uemedikleri bu dönemde çıkan sebze meyveye dikkat et ...komsumuj kızı her yıl aynı zamanda atesleniyordu ..sonra öğrendiler ki çilek zamanı gelince oluyormuş çilek yiyemiyor çocuk şimdi :/Ellerine sağlık canım.
Teşekkür ederim. Doğduklarından beri alerjiler ama neye belli değil. Adam gibi test yapılması lazım, virüs yüzünden götüremiyorum.
Çilek değil, onu denedim de pazartesi salı okula gidip geldikten sonra oldu. Büyük kızım çok fena küçük ablası kadar değil.Normalde uemedikleri bu dönemde çıkan sebze meyveye dikkat et ...komsumuj kızı her yıl aynı zamanda atesleniyordu ..sonra öğrendiler ki çilek zamanı gelince oluyormuş çilek yiyemiyor çocuk şimdi :/
Canim alerji tanisina nereden varildi biraz bahsedermisin benim kizimda 4 yasnda ve 1 ay kdr once soguk su icti ertesi gune ateslendi bogazi agridi balgam oldu vs saglk ocagna goturdum bende hic muayene vs yok el surmedi ve alerji dedi kafadan ben itimat etmedim pek ama smdi sende diyince bi sorayim dedmEllerine sağlık canım.
Teşekkür ederim. Doğduklarından beri alerjiler ama neye belli değil. Adam gibi test yapılması lazım, virüs yüzünden götüremiyorum.
Afiyet olsun canım.Canim alerji tanisina nereden varildi biraz bahsedermisin benim kizimda 4 yasnda ve 1 ay kdr once soguk su icti ertesi gune ateslendi bogazi agridi balgam oldu vs saglk ocagna goturdum bende hic muayene vs yok el surmedi ve alerji dedi kafadan ben itimat etmedim pek ama smdi sende diyince bi sorayim dedm
Bu arada dun taze fasulyem vardi yogurtlu semizotu salatasi ve bulgur pilavi yaptim sehriyeli terryagli bugune de var
ek olarak kabak yemegi yapacagim 1 tane dha semizotum var onu da yaparm bugun kotu olmasin cok seviyorumm
Geçmiş olsun canımSelamun aleykum kızlar. Çocukları sağlık ocağına götürmüştüm. İkisi birden alerji olmuşlar
Bayağı da yorulmuşum. Çok şükür dünden kalan yemeklerim var. Yarına da Allah kerim. Siz nasılsınız? Neler var neler yok? ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
AseliccA
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Mükellef bir sofra olacak yani. Afiyet şifa olsun canım.Geçmiş olsun canım
Kuru fasulye koydum şimdi, pilav, tarator ,salata meyvesuyu ,pudingte var dünden.
Teşekkür ederim tatlım hepimize afiyet şifa olsun inşallahMükellef bir sofra olacak yani. Afiyet şifa olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?