sabretmek ne onemli seymis. serinkanlı olmak, aklını baska seylere yoneltebilmek.
iyi ki calisiyorum, herhalde ise gelmesem evde aklimi bozardim :)
benim de adetin 2. gunu ilk gittigimde one atılmıs bir yumurtam vardı. fostimon igneyi kullandıgımın 6. gunu 4 adet yumurtam vardı. 8. gunden itibaren ilacı bıraktık, daha fazla yumurtaları uyarmak istemedi doktor. asilama yapılacaktı, ancak catlatma da yapmayalım, yumurtaların cok gelismis dedi.
normalde yumurtalamayla ilgili sorunum yok, gittigim her doktor normal diyor, devam edin diyor ancak 1,5 senedir olmadıgından oturup beklemek istemedim.
bu nedenle ilac kullandım. bu kez ilk asilamam olacakti, diger ay 2. asilama, sonra da
tup bebek istiyordum.
ama olmayınca olmuyor iste, doktor catlatma vurmayalım, kendiniz deneyin dedi ve bizi kendi halimize bıraktı. c.tesi gunu doktordan kontrolden cıktıktan sonra yumurtam catladı evde. incecik kanli akıntım oldu, bazen catladıgını farkediyorum. acaba 4 taneden kaci catladı ? doktor tutup da dorduz filan olmasın diye mi catlatma ignesi vurmadi bilmem.
ısrarla bir hafta icinde geleyim mi deidm, yok bekleyelim ilk adetinde veya ilk adet gormediginde gel dedi :)
acaba ek olarak rahim icine tutunmayı destekleyen ilaclar kullanılmalı mı ?
adamı sıkbogaz etmek istemiyorum, onu da yapalım bunu da yapalım diye telefon acmak istemiyorum, yaninda aklima gelse sorardım.
bir yandan da acayip spor yapmak istiyorum, bacaklarımda selulit basladi, yapsam cocuk tutunamaz, yapmasam selulıtler azacak. 2 tarafli aci cekiyorum.