merhaba
benim de bugun adetimin 7. Gunu. 12-13 cm. Olmus bir tanesi doktor cok iyi dedi, ama toplamda 4 adet one cıkmıs yumurtam var.
Aslında sebepsiz interfilite, her ay bir yumurtam duzenli gelisiyordu, ama bir turlu hamile kalamadım. Bu nedenle ilk asilamamı yaptırıyorum. Sansımızı arttıralım diye fostimonla igne tedavisi oluyorum.
2 gun sonra tekrar gorunecegim doktora; yumurta 18 cm olunca catlatma yapılacak.
Kocam ayın 15i gibi yurtdısında olacagindan dozaji arttıralım dedik, yani max. 10 gun icinde asilamanin yapılması gerek. Hep iyi dusunmeye calisiyorum, hayırlısı olacaksa olsun.
Rahim filmi cektirmekle hemen hemen ayni sey tahminim. Tup ile bu kez sıvı degil sperm yerlestirecek.
O nedenle cok kasılmıyorum dusununce. Biraz sıkıcı bir durum ama dogal iliskiye oranla sansimiz daha artıyor.
Her ne kadar doktorlar önermese de ben de ikiz gebelik istiyorum, bakalim ne olacak.
Hepinize bol sans.
bende ikiz çok isterim hatta üçüz.hayırlı sağlıklı olsunda.sanada bol şans