mrb canım benimde bu ay aşılamam tutmadı ilgimdişi ve sermuhla aynı gün yaptırmıştık ben pazar günü adet oldum dün dr tlf açtım bu ay gelmene gerek yok yumurtalıkların dinlesin şubata yapalım dedi aynı dönem yaptıracaz galiba incir kürünün faydası oluyomuş deneyebilirsin ama benim yumurtalarımın büyüme sorunu yok zamanında büyüyor hayırlısı bakalım 2 aşılamamızda tutmazsa yaza tüp yaptıracaz inş. bende dr değiştirsem mi onu düşünüyoum dr çok yoğun kadın doğum hastanesinde çalışıyor ve her gittiğimizde 2 saat sıra bekliyoruz yaşadığım şehirde ayrıca tüp bebek merkezi var yaza nasıl olsa oraya gideceğim 2. aşılamamı da oraya mı yaptırsam diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı bakalım
canımm oncelıkle hakkımızda hayırlısı.. aslında dr degıstırmek ıyı degıl dıyorlar ama bnde yrn eger negatıf olursa degıstırmeyı dusunuyorm ılk asılamam tup bebek merkezınde oldu bnm.. bunu ssk hastanesınde denemeyı dusunuyorm tutmamıs olursa... off cok cok sıkkınım ınsallah yukselmıstır degerler bı umut ıste..