olumlu dusunucez olumlu olucak kızlar evrene ne gonderırsek o gelır bıze... bugun dr .um durumunuz ıyıyse haftasonu ıkıgunluk tatıllere cıkabılırısnız dedı kaplıcalar olabılır hem rahımede ıyı gelır dedı.. bızde bu aksam manısa salıhlı kaplıcalarına yer ayırttık ... kafanız dagılsın dedı mutlaka sporla ugras dedı bana yenı bı cevren olur hem dedı yrn kan tahlıllerımı verdıkten snra evıme en uzakk yuruyus mesafesı olan bı spor merkezı buldum oraya yazılıcam cunku bnde marta kdr dınlenmedeyım ayrıca halk egıtım merkezı vr evımın yakınında ahsap boyama kursuna gtmeyı hrezamn ıstemısımdır oraya gıdıcemcalısıtıgım ıs yerıne gırelı bı hafat oldu memnun degılım yrn ısı de bırkıcam cunku cok streslı ztn strees en buyuk dusmanımız.. bnm ıcın hayat 1 ay boyunca boyle devam edıcek kızlar bı spor ve hobı el sanatlarını tavsıye edıyorum sızede dr um ısrarla bebek sahıbı olmakta sakın ve bos bı kafanın stressız bı hayatın sansı %50 arttırdıgını soyledı
ya iyi de, ben de calisiyorum, ama kendi isimiz sayilir. hic stresim yok, kocam bi'tanedir, yemek yaptin yapmadin derdi yok, ne bulsa onu yer, disarda yedirir icirir, evi bi temizlerim, bi temizlikci getiririm, kirli olunca neden kirli demez. gül gibi hayatim var.
nisan 2010 dan beri yumurtlama gunlerime (takvim yontemiyle) denk getirerek ekstra fazla beraber olmaya calisiyorum. nisandan bir 6 ay kadar once korunmayi birakmistik. yani neredeyse kasım 2009dan beri. kanallar acik, hormonlar duzgun, her ay bir yumurtam gelisiyor, esimin sperimi tamam.
birseyler yapalim olmuyor diye direkt smyrna tup bebek merkezine gittim, hersey guzel, biz size tup bebek yapmayiz, once birkac kere asilama yapacagiz dediler. ben de bosuna orada para vermiyeyim diye disaridan yaptirmaya karar verdim. doktoru zorladim resmen yumurta gelistirici kullanalim diye, cunku her ay, tamam normal bekliyelim diyordu. bu ay yumurta destekleyicilerle 4 yumurta oldu, ogrendim ki biri bana kist olarak dönmüs.
ama 2009dan beri pekcok ay super stressizdim, olmazsa sonra olur diyordum ama sonranin sonrasi olduk iyice. artik istiyorum.
tup bebek merkezinde sizin cocugunuz olur, kimlerin oluyo, sizde problem yok deneyin demislerdi.
esimin spermlerine tekrar bakilacak yarin, olur turkiyedeyiz, belki yanlis olculmustur diye dusunduk.
ben hem 3 tane cocuk istiyorum, hangi arada olacak birini yapamiyorum daha.
ilk cocugum olsun 1,5 seneyi doldursun birakacagim korunmayi, olsun yeter ki ikinci olsun, ucuncu olsun.