Canım benim eşim oldu varikosel ameliyatı ameliyatttan önce 3 hastane gezdik hepsi ameliyat dedi.Ameliyattan önce 22 milyondu ameliyattan 3 ay sonra test yaptırdık 19 milyona düşmüş.Doktor 5. ayda tekrar test yapalım dedi bu arada içmesi için 2 tane vitamin hapı verdi.Bakalım 5. ayı bekliyoruz.Ben ameliyattan önce 1 kez ve ameliyattan sonra da 1 kez aşılama oldum tutmadı.Herşeyin hayırlısı tabi.Bu ay dinleniyoruz artık öbür ay tekrar aşılama olacak.
Ama varikosel ameliyatından sonra 1 seneye kadar sürer diyorlar iyileşme süresini, diğer topiklerde okumuştum ameliyattan sonra 6. yada 8. ayında kendiliğinden hamile kalanları bende inşallah böyle olur diyorum.Ameliyat çok kısa sürüyor bu arada 45 dk sürmüştü sonra eşim yürüyerek hastaneden çıktı.
bize de doktor her ay yavaş yavaş düzelme olur, tamamen iyileşme 5 ay bulur dedi. bizde sayı iyi ama morfoloji ve harekette sorun var canım. doktor muhakkak olması gerekir, ameliyattan sonra gene olmazsa en azından aşılama da şansınızı arttırmış olursunuz dedi.
bizde ameliyatı olup, 5 ayın geçmesini beklicez, bu arada olmazsa zaman aşılama denicez.
inşallah sende bu bekleme ayında hamile kalırsın canım.