kızlar merhaba...
hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum herkese tek yazmak istiyorum ama kusura bakmayın ruhum çok yoruldu...sabah test yaptırdık değer 868den 1642 ye yani 2 katına çıktı gayet güzel ..meraktan hemen o hastanede muane oldum dr kese yok cumartesiyi bekleyelim cumartesi üstten görünmezse alttan bakıcam yine görünmezse dış gebeliktir dedi....akşam üzeri benim kendi dr uma gittik...alttan baktı baya uzun uzun..ama kese yok dedii..eğer çocuğun olsaydı hemen bitirmek için işleme başlardım ama çarşamba tekrar test yaptır son bir umut kese için bekleyelim görünmezse metrotax ile düşürelim yoksa sana zarar verebilir dedi.......ruhum çok yorgunnn....hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...benim dr un dediğine göre dış gebelik ama normal gebelik gibi değerlerin gayet güzel artıyor..bebek nerede tutundu bilmiyorum ama gayet güzel gelişiyor dedi..rahim kalınlığı 11 di kanamadan 7 ye düşmüş bu kalınlık bebek için iyi değilmiş..diğer yandan bende tüm gebelik belirtileri aşermeler göğüsler her şey tam gaz devam ediyor...çarşamba test yaptırıp iyi ultrosan aleti doppler gibi olan bir merkezde sanırım alman hastanesi yada bahçeci kliniğinde alttan baktırıp kendi dr um yanına öyle gidicez...
bir bebek var ama nerde...olması gerektiği yerde değil...ama var....
yinede mutluyumm...bizim bebeğimiz oluyorr bu tüpüde kaybetsem yinede ümit var tüp bebek yapılırsa belki bu sefer tutacak...daha çok dua etmem lazımm..
bir taraftan okuyorum forumlardan bazılarında kese geç görünürmüş7.hafta filan..bunları okuyup bu gebeliği erken bitirmekde bir taraftan vicdanımı zorluyor...yani acaba geç gelicekte biz onu öldürüyormuyuz...bu yüzden bir şekilde işlem yapılması için cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum...
gelen Allahtan olsada hayırlısı olmasada hayırlısı dedim bol bol dua etmek lazım...elimizden geleni yapıp rabbimden istemek...
cnm allah yardımcın olsun inş herşey yolunda gider bu son sıkıntın olur rabbim seni korusun hayırlısını versin