Merhabalar bugün tüp bebek tedavinde ilk günüm.yumurtalarım için menogon kullanıcam 3 doz menogon 1 su verdiler, Ankara Tüp Bebek Merkezinde yaptırıyoum, varsa benim gibi yeni başlayanlar paylaşalım lütfen tecrübelerimizi
ben ilknur,benim 2. denemem ocak ayında oldu maalesef tutmadı,şu an dondurulmuş embriyo transferim yapıldı test tarihim 10/02/2011 ALLAHIM hayırlısıyla tutunmuş olurlar inşallahhhhhhhhhh...inşallah senin de tutunur canım tüm isteyenlerinde inşallahhhhhhhhh
Arkadaşlar bende nisan sonu gibi tüp bebeğe gideceğim sizden bilgi almak isterim hangi hastaneye gittiğinizi öğrenmek istiyorum mumkünse şu an araştırmadayım yardımcı olursanız sevinirim.
ben ilknur,benim 2. Denemem ocak ayında oldu maalesef tutmadı,şu an dondurulmuş embriyo transferim yapıldı test tarihim 10/02/2011 allahım hayırlısıyla tutunmuş olurlar inşallahhhhhhhhhh...inşallah senin de tutunur canım tüm isteyenlerinde inşallahhhhhhhhh
dondurulmuştan sonra sonuç ne oldu ben anatoliada yaptırdım çok başarılı ve emriyolar çok kaliteli dediler çok ümit verdiler tutmadı tutunmayacağı varmış tutunmamış dediler dondurulmuşlarımı transfer etsembilmiyorum