kızlar benım sonucumda negatıf malesef. 8 subatta tekrar gıdıcem yumurta buyudumu dıye. bu sefer ılacsız ısatıyorum dedım. yumurtalıklarımın cok yorulmasını ıstemıyorum dedım. gel bı bakalım yumurtan olursa yaparız dedıler. kafama takılan soru su. varıkosel amelıyatı oldu esım 2010 eylül ayında. sperm sayısı 42 mılyon morfolojı %6 hızlı hareketlı yok. esım kaptan ve suan seferde. 3 kere sperm ornegı verdı ve dondurduk. hızlı hareketlı sperm olmayınca ve ustelık dondurulmuslar cozuluyo. bosuna kurek mı cekıyorum acaba dıye dusunmekten kendımı alamıyorum? esım sıgarayı bıraktı ve e vıtamını kullanıyor. gelınce kendımız mı denesek belkı degerler yukselır. bana akıl verın kızlar yaaa...
öncelikle sonucun için geçmiş olsun.bence bir iki ay ara ver.vücut kendini biraz toparlasın.hem eşinde gelmiş olur.galiba onunda spermleri hafif problemli bu şekilde tazeler bile sorunluyken dondurulmuşla başlama derim ben.ayrıca kendiliğinden ne kadar olduysa onu kullanalım gibi bişey demiş doktorun.herşey o kadar basitmi.karşısındakinin maddi manevi ne kadar yıprandığı umurunda değil galiba.