Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende varımmmm 5+3 günlük hamileyim inşallah ocakta kucagıma alıcam bebegımı..belirtileriniz neler kızlar bu arada bende hiçbişey yok sanki hamile değilim normal bi durum mu bu bilmiyorum ama keşke hep böyle gitse:)
kızlar günaydın bende dün öğrendim test yapmıştım hamiş olduğumu sat 15 nisan sanırım bende ocakda doğum yapıcam ama ne kadralıktır bebeğim bilemiyorum kan tahlili yaptırmadım doktora gitmeyi 10 gün saonra fakan düşünüyorum sata göre kaç haftalıktır szce?![]()
merhaba hışgeldin öncelikle:) benimde sat 11nisan ,bende öğrendiğimde direk kan tahlili yaptırdım 3-4 haftalık hamilesin dediler,ama henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.bence seninde aynıdır 3-4 haftalıktır..senin ilk hamileliğinmi?
tebrik ederim cnm senide benim ikinci olcak inşlhh ben de doktora 10 gün saonra falan gitmeyi düşünüyorum![]()
bende seni tebrik ederim:) gelişmeleri buradan paylaşalım :) sen tabi ozman daha tecrübelisin benden çünkü benim ilk hamileliğim.bu geçtiğimz pazartesi yaptırmıştım kan testini.bende doktora gitmeyi haftaya düşünüyorum acaba hatamı yapıyorum hemen gitmemekle?çünkü anca görünüyormuş ben karından ultrasonla baktırmak istiyorumda,nerde duruyo kalp atışlarıvarmı bi yandanda çok merak ediyorum,Allahın dediği olur tabi,inşallah hepimizin gelişmeleri olumlu ilerler:)![]()
anlıyorum ama ben ilk gittiğimde 1,5 aylıkmış bebeğim ilk çocuğumda yani onu anlamamıştım üstüne görme denilen şey varya öle olmmuştum bunda adetim gecikti sadece ben kanda bile baktırmadım daha belkide bu salı giderim bnce sende git en fazla öğrendikten 10 -15 gün içinde gitmelisin
anladım, hemen alttan baktırmak istemiyorum birde hemen küçük die görünmeyebiliyormuş o yüzden hemen gitmiyim dedim ama önümüzdeki hafta cmt.giderim ozaman.gelşmeleri paylaşırım:)