ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

ben de aynı... tuvalaete gidiyorum, sonra üzerimi değiştiriyorum yürüyüşe çıkmak için çıkarken gene gidiyorum. yürürken gene geliyor, açı kyer arıyorum gidecek. Burger King ler dominoslar sağolsun:)

Bende çalıyorum sürekli tuvaletteyim:)ya ben hiç yürüyüşdde yapamıorum hem zaman yok hemde üşeniyorum..12 kg fln aldım baştan beri:52:

arkadaşlar 32.haftamdayım.bayramda birden bire görmede bulanıklık ağzımda ve elimde uyuşma başladı doktorum nörolojiye yönlendirdi bişey çıkmaz ama sen yinede görün dedi.bugün gittim kolestrolüme falan bakıldı 302 çıktı.hamilelerde genelde yüksek çıkıyormuş ama sizin kolestrollleriniz ne alemde.bide ben sanki çok fazla ilaç kullanıyormuşum gibi hissediyorum.kalsiyum,demir kullanıyordum dün gittiğimde,B1ve magnezyum verdi.nöroloji uzmanıda acil B12 ye başlaman gerekiyor dedi.siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?

arkadaşlar 32.haftamdayım.bayramda birden bire görmede bulanıklık ağzımda ve elimde uyuşma başladı doktorum nörolojiye yönlendirdi bişey çıkmaz ama sen yinede görün dedi.bugün gittim kolestrolüme falan bakıldı 302 çıktı.hamilelerde genelde yüksek çıkıyormuş ama sizin kolestrollleriniz ne alemde.bide ben sanki çok fazla ilaç kullanıyormuşum gibi hissediyorum.kalsiyum,demir kullanıyordum dün gittiğimde,B1ve magnezyum verdi.nöroloji uzmanıda acil B12 ye başlaman gerekiyor dedi.siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?

Ben sadece magnezyum kullanıyorum. Ama o bile midemi yakıyor ekşi ekşi.

cok gecmis olsun canim ben elevit demir ve kalsiyum kullaniyorum,bende de 3 gundur aniden yorulma basladi hic bir is yapmadigim halde oyle yorgun oluyorum ki bunun nedeni ne acaba merak ediyorum, bende 30.haftanin icindeyim,

ben de 31+6 dayım
decavit vitamin
demir şurubu
kalsiyum ve magnezyum alıyorum
gunduzleri aşırı yorgunluk geceleri kaşıntım çok oluyor mide ekşimelerimde arttı :1:

Back
X