Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

defne2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
106
1
26
Şanlıurfa
Büyük ikramiye bana çıktı yani bu sabah hamilelik testim pozitif çıktı :))

Ocak ayında hamile oldunu öğrenenler burada toplanalım....

Son adet tarihim 6aralık.daha adetim gecikmemesine rağmen sabah testim pozitif çıktı ....

Yupppiii. :)))

yeni yılda değil ama 31 aralıkta öğrendim bende:)2013 bize uğurlu geldi hep böyle devam etsin insallahhh:)

bende 30 aralık günü test yapdım ve pozitif çıkdı 2 3 aydır korunmuoduk oldu işte umarım sağlıklı sıhhatli olur tek dileğim bu umarım hayırlı evladım olur ilk kez anne olcamyaşım 20 2. yıllık evliyim hadi hayırlısı bakalım sanırım eyllülün başında falan doğum olcak daha ultrasona giremedim bu hafta grcem

İnşallahh sağ salim kucağımıza aldığımız günü görürüzzzzzz... :))) 2013 ün mutlu anneleri :)))

bende dün test yaptım ve pozitifi gördüm henüz doktora gitmedim tek isteğim sağlıklı bir bebek sağlıklı bir hamilelik olur inş...

bende dün test yaptım ve pozitifi gördüm henüz doktora gitmedim tek isteğim sağlıklı bir bebek sağlıklı bir hamilelik olur inş...

İnşallah Merve hayırlı olsun.ben dün doktora gittim kızlar tam 4 haftalıkmış.bakalım sizler de gittikçe doktor muayenelerinizi yazın buraya .benım son adet tarihim 6 Aralık.daha keseyi göremedi.haftaya yine gidicem

herkese merhaba ben yeni yazıyorum hamile değilim ama şüphelerim var size sorup fikir almak istedim geçen aralık ayında ayın 25 i gibi hata olmam gerekiyordu ancak 5 günlük bir gecikmenin ardından hasta oldum ve çok kısa sürdü bu ay ise bekledim ayın otuzu otuzbiri gibi olurum diye ama hala olmadım bugün ayın üçü sadece göğüslerimde acıma var açıkçası test yapmak istemiyorum çıkmazsa diye bundan 1,5 yıl önce hamile kalmıştım ancak öğrenmemle kaybetmem bir oldu bu yüzden korkuyorum sizce durum nedir :26:

merhaba,korkunun ecele faydası yok derler.Test yapmadan sonucu bilemiyorsun ki.Yerinde olsam test yapardım, olumlu ya da olumsuz sonuç almak belirsizlikten iyidir.Pozitif düşünelim pozitif olsun

inşallah tabi iyi düşünelim iyi olsun pazartesiiye kadar beklim diyorum ne olur ne olmaz :18: biz kadınların işi belli olmuyo bazen

kızlaaaaaarrrr Allahıma çok şükür 11 yıldan ve o kadar aşılama ve tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalmışım ve şu an 6 haftalık hamileyim.rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah allah hepimize nasip etsin

Tşk ederim papatyaam darısı da sana inş.
ben adetim 12 gün geçince idrardan yapmıştım ve son adetimden 2 hafta sonra ara kanamam yani tutunma kanamam oldu belki seninki de öyledir.belirtilerin var mı canım??

yani bilmiyorum göğüslerimde acıma ve ağrıma var bacağım ağrıyo ve tuvalete çıktığımda az az idrarımı yapıyorum bunlar belirtimidir bilmiyorum :44:

bak canım bu belirtiler bende de vardı.
göğüslerde hassaslık,üstüne bile yatamaıyordum,uçları değişmişti sivrildi,bacak ağrılarım oldu,ağzımda metalimsi bir tat,tükrük artışı,baş ağrısı,sık idrara çıkma özellikle geceleri,kasıklarımda ağrı,belimde ağrı,kasıklarda dolgunluk vs.

inş seninkiler de gebelik belirtisidir canım

Selam bende yeni öğrendim hamile olduğumu :) Söylemesi bile komik geliyor :)) topiği görünce koştumm ama cok aktif değil sanırım :) Yinede topiğe uğrayan arkadaşlar olursa değerlerini yazabilirmi? Kese görünmü vs :)

Son düzenleme:
yani bilmiyorum göğüslerimde acıma ve ağrıma var bacağım ağrıyo ve tuvalete çıktığımda az az idrarımı yapıyorum bunlar belirtimidir bilmiyorum :44:

Kimse size onlar belirti veya değil diyemez.Herkesde belirtiler farklı oluyor :) Hatta aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile. Oyüzden bunların hiçbirine takılmayın bence. En sağlamı gidip test yaptırın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…