Selam bende yeni öğrendim hamile olduğumu :) Söylemesi bile komik geliyor :)) topiği görünce koştumm ama cok aktif değil sanırım :) Yinede topiğe uğrayan arkadaşlar olursa değerlerini yazabilirmi? Kese görünmü vs :)
kızlaaaaaarrrr Allahıma çok şükür 11 yıldan ve o kadar aşılama ve tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalmışım ve şu an 6 haftalık hamileyim.rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Seylacım hosgeldin , daha ayın ilk günleri ya öğrenen az gittikçe çoğalacağız inşallah.hayırlı olsun bebişin.kesem benim 3hafta 5 günlükte görünmedi daha hcg m 500çıktı.
selam kızlar bende 2013 yeniden dünyanın en güzel duygusunu yaşadım ve salı günü evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim.doktor baktı henüz kese oluşmamış dedi son adet tarihim 1 aralık 2 gün sonra gidip kan testini yeniden yaptırıcam çünkü değerim 677 çıktı sizce bi anormallik varmı ikinci hamilelğim ama her şeyi unutmuşum kızım 4,5 yaşında çünkü
hatunlar henüz hamile değilim ama dün gece bir rüya gördümve hiç tanımadığım bir doktor bana %99,5hamilesin dedi DDD
merhaba arkadaşlar bizde 31inde öğrendik hamile olduğumu ve seneye mutlu veda ettik..Allah tüm isteyenlere nasip etsin tarifsiz bir duygu.bekleme süreci tabi insan sabırsızlanıyor biran önce kalp atışını duymak için.zamanla anlaşma yapamıyorumofff nasıl geçecek???
Canım benim de ıkı gün önce 500 çıktı anormal olsa doktor söylerdi bence .içini ferah tut benim de tam 4 .5 yasında kızım var bu arada :) Mayıs 2008 li.
selam kızlar bende 2013 yeniden dünyanın en güzel duygusunu yaşadım ve salı günü evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim.doktor baktı henüz kese oluşmamış dedi son adet tarihim 1 aralık 2 gün sonra gidip kan testini yeniden yaptırıcam çünkü değerim 677 çıktı sizce bi anormallik varmı ikinci hamilelğim ama her şeyi unutmuşum kızım 4,5 yaşında çünkü
Hoşbulduk teşekkürler.Evet henüz ayın 3ü :) Amin cümlemizinkiler. 4hafta 5günlükte benimde görünmedi
bende yeni yila hamile girmisim haberim yokmus:))
defne2008 biz senle ayni gun mu dogum yapicaz ki..:)
Sağlıkla o günleri görelim inşallah ,e oyle görünüyor :)))) ne güzel bitesaduf.son adet tarihim 6aralık. Doktora gidip de keseyi görürsen haber ver olur mu.gerci döllenme tarihimiz farklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?