Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

tabiki öyle benim ilk hamileliğimdede çok faklıydım sürekli uyku halindeydim ama allah nasip etmedi düşük yaptım eğer şimdide varsa inşallah vardırki bu sefar pek öyle anlıyabiliceğim türden bişey yok doğru en doğrusu test yapmak ama bu korku ve bu bekleyiş okadar kötüki yaşayan bilir ya olmazsa yine uzulucem korkusu

Seylacım hosgeldin , daha ayın ilk günleri ya öğrenen az gittikçe çoğalacağız inşallah.hayırlı olsun bebişin.kesem benim 3hafta 5 günlükte görünmedi daha hcg m 500çıktı.

Cok sevindim sağlıkla kucaklayalım inşallah bebeklerimizi..çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.

Seylacım hosgeldin , daha ayın ilk günleri ya öğrenen az gittikçe çoğalacağız inşallah.hayırlı olsun bebişin.kesem benim 3hafta 5 günlükte görünmedi daha hcg m 500çıktı.

Hoşbulduk teşekkürler.Evet henüz ayın 3ü :) Amin cümlemizinkiler. 4hafta 5günlükte benimde görünmedi

selam kızlar bende 2013 yeniden dünyanın en güzel duygusunu yaşadım ve salı günü evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim.doktor baktı henüz kese oluşmamış dedi son adet tarihim 1 aralık 2 gün sonra gidip kan testini yeniden yaptırıcam çünkü değerim 677 çıktı sizce bi anormallik varmı ikinci hamilelğim ama her şeyi unutmuşum kızım 4,5 yaşında çünkü

Canım benim de ıkı gün önce 500 çıktı anormal olsa doktor söylerdi bence .içini ferah tut benim de tam 4 .5 yasında kızım var bu arada :) Mayıs 2008 li.

merhaba arkadaşlar bizde 31inde öğrendik hamile olduğumu ve seneye mutlu veda ettik..Allah tüm isteyenlere nasip etsin tarifsiz bir duygu.bekleme süreci tabi insan sabırsızlanıyor biran önce kalp atışını duymak için.zamanla anlaşma yapamıyorum offf nasıl geçecek???

merhaba kizlarr bende bugun hamile oldugumu evde test yaparak ogrendim inanmadim gittim bir tane daha aldim
oda pozitif ama halaaa soktayim saat kac oldu uyuyamiyorum heyecandan sabah erkenden kan testi yaptircam ancak ozaman inanirim
2013 sanirim cok ugur getirdi bize

hatunlar henüz hamile değilim ama dün gece bir rüya gördüm ve hiç tanımadığım bir doktor bana %99,5hamilesin dediDDD

Canım benim de ıkı gün önce 500 çıktı anormal olsa doktor söylerdi bence .içini ferah tut benim de tam 4 .5 yasında kızım var bu arada :) Mayıs 2008 li.

Hoşbulduk teşekkürler.Evet henüz ayın 3ü :) Amin cümlemizinkiler. 4hafta 5günlükte benimde görünmedi

gözünüz aydın kızlar rabbim hepinizin yüzüne baksın hayırlı evlatlar nasip etsin benimde net değil ama prensesim olacak allahım sizede göstersin o günleri
çok çabuk geçiyor herşeyin tadı apayrı ama benimde 2 düşüğüm oldu bu 3. hamileliğim kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum
çok şükür çözüm bulundu
allahım isteyeeeeen herkese versin harika bii mucizee

yeni yılın bana getirdigi en büyük sevinç 29 aralıkta ögrendim hamile oldugumu,bta hcg ye göre 4 haftalık çıktı,Allahıma binlerce şükürler olsunnn!

Arkadaslar bu gün ıkıncı kez gittim doktora.eskiden düşüğüm olduğu için tekrar bhcg istemişti.ıkı günde ıkı katına çıkmış cok şükür.10gun sonraya gün verdi.

bende yeni yila hamile girmisim haberim yokmus:))
defne2008 biz senle ayni gun mu dogum yapicaz ki..:)

Son düzenleme:
hepinize hayırlı olsun bebişleri inş sonuna kadar hayırlısıyla gider ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız....

benimde şüphelerim var malesef daha günüme 3 gün felan var uykusuzluk baş ağrısı ve mide bulantısı psikolojikte olabilir inş öyledir
daha 17 aylık bi oğlum var ve çalışıyorum olursa çok zamansız olacak tabi gelen başımızın üstüne....
hakkımızda hayırlısı olsun inş....

Bende persembe günü aldım mujdeli haberimi...Bizde 8 aylık evliyiz korunmuyorduk artık korkuyordum bir sorunmu var derkeeen ogrendim hamile oldugumu..Bebegim henuz 5 haftalık Allah hepimize rahat,saglıklı hamilelikler ve bebekler versin...

bende yeni yila hamile girmisim haberim yokmus:))
defne2008 biz senle ayni gun mu dogum yapicaz ki..:)

Sağlıkla o günleri görelim inşallah ,e oyle görünüyor :)))) ne güzel bitesaduf.son adet tarihim 6aralık. Doktora gidip de keseyi görürsen haber ver olur mu.gerci döllenme tarihimiz farklı olabilir.

Sağlıkla o günleri görelim inşallah ,e oyle görünüyor :)))) ne güzel bitesaduf.son adet tarihim 6aralık. Doktora gidip de keseyi görürsen haber ver olur mu.gerci döllenme tarihimiz farklı olabilir.

benimde son adet tarihim 6 aralik bende pazartesi doktora gidicem ne zaman ultrosana alir bilmiyorumki
sende haber ver.

kızlar benimde aralık 3 sat tarihim 2 gün geçti ama genelde 2-3 gün oynuyor adet olmam ve ben bu ay bıraktım korunmayı ilk bebeğimi kaybettim..daha doğrusu spina bifida olduğu için sonlandırıldı hem korkuyorum hem bir an önce hamile kalmak istiyorum ve belirtilerim adet olacakmışım gibi kasık ağrısı bel ağrısı ve bacak ağrısı yarın olurum diye düşünüyorum ama hamilede olabilirm hakkımda hayırlısı olsun testide bire hafta önce dayanamayıp yaptım negatif çıktı şimdi biraz daha bekleyip öyle yapım diyorum ama meraktanda çatlayacam nerdeyse..

kızlar ben bugün tekrar gittim doktora kan tstimi yeniledi 2600 çıktı bebeğim 4 haftalıkmış haftya tekrar aç karna gel dedi kan testi yapacakmış çok mutluyum kesede göründü nihayet kızım diyoki anne kardeşim çikolata kadar yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…