Büyük ikramiye bana çıktı yani bu sabah hamilelik testim pozitif çıktı :))
Ocak ayında hamile oldunu öğrenenler burada toplanalım....
Son adet tarihim 6aralık.daha adetim gecikmemesine rağmen sabah testim pozitif çıktı ....
Yupppiii. :)))
bugün 4.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,çok mutu,bir o kadar şaşkın ve endişeliyim.İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı şimdi de çok şiddetli kasık ağrıları çekiyorum aynen adetimin ilk günü gibi.Arkadaşlar böyle ağrısı olan var mı? Doktor normal diyor ama geçen sefer de aynı şeyi yaşadığım için ben inanamıyorum(
fazla yorulma ve dinlen . istersen 2. bi doktora görün. geçmiş olsun inş olumlu sonuçlanır
5 haftalıktır hayırlı olsun.
ya ben yurtdisindayim burada 2 aylik olunca bakiyorlarmis ilk kez... cok ultrosana girmek iyi degilmis oyle diyorlar belli bir sayisi varmis
belli zamanlarda ... napcam simdi ben israr etsem diyorum yarin gidicem bakalim... keseyi bende gormek istiyorum yaa offf
benimde son adet tarihim 6 aralikbende pazartesi doktora gidicem ne zaman ultrosana alir bilmiyorumki
sende haber ver.
benimde son adetim 6 aralık bende iyi haberi Allah'a şükürler olsun perşembe günü öğrendim hala inanamıyorum sanki adet görücekmişim gibi geliyor sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum inanamıyorum
Allah hepimize bebişini vücudu,aklı,ruhu,huyu sağ salim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin,bebek isteyenlere de inşallah nasip etsin (İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü denemelerini tavsiye ederim) Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?