Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

dilonaz senin son adet tarihin kac?
keseyi gormene sevindim bende ilk kez pazartesi gidicem doktora

bende dün bir test yaptım sonuç pozitif. son adet günüm aralık 13 . adetime daha var testlerin geçerliliği ne kadar acaba .şimdiden doktora gitmek istemiyorum. inş bende 2013 annesi olurumm :)

bugün 4.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,çok mutu,bir o kadar şaşkın ve endişeliyim.İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı şimdi de çok şiddetli kasık ağrıları çekiyorum aynen adetimin ilk günü gibi.Arkadaşlar böyle ağrısı olan var mı? Doktor normal diyor ama geçen sefer de aynı şeyi yaşadığım için ben inanamıyorum(

Son düzenleme:

fazla yorulma ve dinlen . istersen 2. bi doktora görün. geçmiş olsun inş olumlu sonuçlanır

1 aralıkta en son adet görmüstüm.. bugun test yaptım kırmızı cizgi hemen beliverdi:) yani pozitif...allah herkese nasip etsin canlar....

kızlar henüz 6+2 haftalık hamişim ama ben çok acıkıyorum ve 10 günde 2 kilo aldım.bu arada ilk üç ay 1 ila 1,5 kg almalıymış hamişler.ben napacağım?

kızlar bişi sorcam size benim son adet tarıhım 1 aralık bugun ögrendim hamıle oldugumu sizce su an kac haftalıktır bebegim:))

benımde son adet tarıhım 3 aralıktı.hiç belirtim yok ama geçen ay ilişki sonrasında ilk kez kasıklarımda ve belimde bir agrı hissettim tuhaftı içerde neoluyoki felan diye durdum göbegimi izledim :) sadece hissederek hamıle kaldıgını anlayan varmı aranızda tuhaf bi his var içimde geceleri vajinada kasıntı sık idrara cıkma, gaz pproblemim vardı(sismit tede aynı sıkıntılar olabılyıomus gebelıge yoramadım dırek ) oda adet günüm geldiğinde azaldı.

benide aranıza alırmısınız bende sanırım hamileyim en son 12 aralıkta adet oldum ocak 8 bu ayki adet tarihim ama 2 gün önce kanda değerim 6.6 çıktı bugünde idrar testinde pozitif çıktı yani hamile olma ihtimalim çok yüksek ama kendimi hamile olarak görüyorum bu mutluluk bile güzel rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kısa sürede

Amanın ne çabuk çoğalıyoruz .. Maşallah maşallah nazar değmesin bize...yeni öğrenen arkadaşlar hoşgelmişler..önümüzdeki hafta ıcı yogun doktor haberleri bekliyor bizi.
Bu heyecanları birlikte yasamak cok güzel..

ya ben yurtdisindayim burada 2 aylik olunca bakiyorlarmis ilk kez... cok ultrosana girmek iyi degilmis oyle diyorlar belli bir sayisi varmis
belli zamanlarda ... napcam simdi ben israr etsem diyorum yarin gidicem bakalim... keseyi bende gormek istiyorum yaa offf

Jose, muhtemel doğum tarihimiz aynı.Doktor kontrollerimizi paylaşalım burdan.Hayırlı olsun:))

benimde son adet tarihim 6 aralik bende pazartesi doktora gidicem ne zaman ultrosana alir bilmiyorumki
sende haber ver.

benimde son adetim 6 aralık bende iyi haberi Allah'a şükürler olsun perşembe günü öğrendim hala inanamıyorum sanki adet görücekmişim gibi geliyor sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum inanamıyorum
Allah hepimize bebişini vücudu,aklı,ruhu,huyu sağ salim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin,bebek isteyenlere de inşallah nasip etsin (İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü denemelerini tavsiye ederim) Sevgiler

Son düzenleme:
hayırlı olsun bayanlarrr inşallahhh.ç Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn aminnn banada inşallah....canım benim son adette 8 aralıktı 2 gün var bakalımmm ne olacakkk hayırlısııı olsun inşallahh.

aminn inşallahhh ben o kürü denedim de içemedim ki yaaa... üf bende de o korku varrr sürekli hasta oılacakmışım gibi bir his varrr... olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum ne zaman kısmet olursa artıkkk hayırlısıı olsunnn hepimiz hakkında sağ salim de kuzxucuklarınızı kucağınza almaya nasip eylesin mevlam inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…