kızlar bende hamıle olduğumu öğrendim ve şoklardayım çok tuhafım 9 aylık evlıyım ve 13 haftalık hamıleyım daha cok erken beklemıyorduk en az 3 yıl falan kısmetmiş ama hala kendımı alıştıramadım allahım aratmasın tabıkı ama tuhaf duygularıcındeyım oğrendıgımde ağlamıştım sanırım korktum
mrb arkadaşlar.. bende ikinci gebeliğimi yaşıyorum tüm belirtiler erkek olmasına rağmen doktorum ikinci kızımın olacağı haberini verdi. herşey nasip kısmet. anladımki karın sivriliği yumurtlama günü midenin bulanmaması falan hepsi yalan... Allah herkese sağlıklı eli yüzü düzgün yavrular nasip etsin.
kızlar bende hamıle olduğumu öğrendim ve şoklardayım çok tuhafım 9 aylık evlıyım ve 13 haftalık hamıleyım daha cok erken beklemıyorduk en az 3 yıl falan kısmetmiş ama hala kendımı alıştıramadım allahım aratmasın tabıkı ama tuhaf duygularıcındeyım oğrendıgımde ağlamıştım sanırım korktum
Uğramayalı sayfa hareketlenmiş sevindim.
Benim bebeğimin cinsiyetini sormuşsun uzaklarda ki hayat.. benim de ikinci kızım yolda allahın izni ile.. iki kız annesi olarak artık sırtım yere gelmez diyorum.
Dip not : Arkadaşlar astım rahatsızlığım nedeni ile ara ara ilaçlar kullanıyorum , büyük kızımdan bana geçen boğaz enfeksiyonu nedeni ile agumentin antibiyotik kullanıyorum.. doktorum bu antibiyotiğin hamileler de mantar yaptığını ve Gyno Lomexine fitil kullanmam gerektiğini söyled. Bu bilgi sizde de yer alsın. Doktorum Herman İşçi'ye çok güvenirim ve ondan öğrendiklerimi burada sizlerle paylaşmayı bir borç biliyorum :)[/QUOTE
devamlı bekleriz artık bende bi kaç gündür bende giremedim... ayynen öyle canım kızlar tutar artık ellerinden allahın izniyle benimde bebişim kız kesin değil falan dedi 23.haftada renkli ultrasona giricem inş. belli olur kesin dedi dr. bebiş iyimi peki kaç haftalıksınz
mrb arkadaşlar.. bende ikinci gebeliğimi yaşıyorum tüm belirtiler erkek olmasına rağmen doktorum ikinci kızımın olacağı haberini verdi. herşey nasip kısmet. anladımki karın sivriliği yumurtlama günü midenin bulanmaması falan hepsi yalan... Allah herkese sağlıklı eli yüzü düzgün yavrular nasip etsin.
Erkek - Kız.. sağlıkla gelsinler..allah ayıpsız , kusursuz yaratsın.. tek duam bu :)
kızlar merhaba nasıl gidiyor hamilelik uzun süredir girmiyordum..benim gayet iyi geçiyor hala hamilelik belirtilerim yok :) hiç olmadıda zaten çok şükür Allah herkese böyle hamilelik nasip etsin cinsiyetleri öğrenmeye başladınız mı? ben 13. haftada gittim kesin bişey demek istemiyorum ama kız gibi dedi doktor bakalım cuma gidicem tekrar kesinleşir inşallah..bu arada vitamin falan ne tür ilaçlar kullanıyorsunuz ben ilk 3 ay elevit kullandım doktor devam et dedi daha alma fırsatım olmadı siz neler yapıyorsunuz??
merhaba canım hamileliğim sükür artık cok iyi. ben öğrendim ama genede teyit ederiz dedi doktor oda pek emin değil galiba ama suanlık minik pıtırcıgım kız bi kızım olucak kısmetse . vitamin decavit kullanıyorum canım bide vajinal kasıntım var krem kullanıyorum. bebişimle ve eşimle beraber hayatın keyfini cıkarmaya calısıyoruz iyiyiz bebişim iyiki var daha şididen yaşam kaynagım ooldu minik yavrum senin nasıl gidiyo rahatsız olmaman güzel rabbim böyle devam ettirsin. arada belim aşım falan ağrıyo arada kasıklarım ama ciddi bişey yok cok şükür
Kizlar kafama bisey takildi ikili testleriniz iyi ciksa bile 3lu 4lu testleri yaptirdinizmi.doktorum gerek yok dedi ama bilmiyorum..birde cinsiyet icin.bi kac doktora gittinizmi farkli soyleyen oldumu hic merak ediyorum :)
günaydın canım,
benim doktor 12 de % 95 kız dedi bi de tamamdır kız bu diyince inandım..emin konuşmasa tamamdır demese inanmayacağm
14 te yine kız dedi.. dokrorlar yanılır diye burada öyle çok şey okudum ki başka bi doktora daha gittim o da kız dedi
yani bende yanılmadı sanırım doktorlar.2 doktor birden yanılamaz gibime geliyo.
bu arada kızım su çiçeği geçirio.çok bulaşıcı ve hamilelikte de tehlikeli..Allah tan küçükken geçirmişim.hamile olmasam kızımdan geçsin sorun değil.bi de ALLAHtan kötü geçirmio kızım ateş ve halsizlik yok bi an önce iyileşri innşallah..
çok şükür benimde şuan çok iyi benimde kızım olucak gibi bakalım kesin cuma belli olucak tek şikayetim bu aralar kuyruk sokumumda ağrı
kizlar kafama bisey takildi ikili testleriniz iyi ciksa bile 3lu 4lu testleri yaptirdinizmi.doktorum gerek yok dedi ama bilmiyorum..birde cinsiyet icin.bi kac doktora gittinizmi farkli soyleyen oldumu hic merak ediyorum :)
Bu arada çatlak oluşmasın yada az oluşsun diye hangi kremi kullanıyorsunuz , ben büyük kızım da Bebak Acıbadem Sütü kullandım hiç çatlağım olmadı , hoş bu biraz da ırsi sanırım.
İkinci bebek te bu kremi bulamadım diye zeytinyağlı bir yağ kullandım oda tüylenme yaptı göbeğim de, uzun arayışlar sonucu acıbadem sütünü bir hafta önce buldum kullanıyorum cildim bebek gibi oldu yeniden ama tüyler duruyor..
Bir arkadaş hangi vitaminleri kullandığımızı sormuş , Elevit , Solgar / Folic asit , Solgar Balık yağı , son bir haftadır Kalsiyum CAL D kullanıyorum.
Doktorum Herman İşçi forum da sık sık adını duyuyor olabilirsiniz , gerçekten işinin ehli ve çok iyi bir doktor.
Bugün ara kontrolüm vardı şükürler olsun minik kızım sağlıkla büyümeye devam ediyormuş , boyumuz 20,5 kilomu 400 gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?