Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Arkadaşlar hamilelikte egzama sorunu yaşarsanız 12. haftadan sonra TEMETEX isimli ilacı kullanabilirmişiz.

Benim karnımın bir bölgesin de ve göğüs altın da kızarıklık ve kaşıntı oldu , pişik mi dedim ama pişik gibi değil belirtileri , doktorum Herman bey bu ilacı önerdi , sizinle de paylaşmak istedim.

teşekkürler canım gögüs aramda olmuştu bi ara doktora demedim krem pudra falan sürdüm gecti. kasıklarımın tam orada sivilcede değil. nasıl desem bi sertlik var bi dönem acıyodu suan acımıyo ama sertlik ve şişlik var hafif böyle bi sorunla karsılastınmı canım

Uzaklarda ki hayat , bu tarz bir şey yaşamadım ama sertlik oluyorsa doktoruna bir danış derim.

şekerkokusu,uzaklardaki hayat,alara yada kızı olacak diğer arkadaşlar
isim düşündünüz mü öyle böyle derken hızlı geçiyor zaman.
benim ilk kızımın adı duru ikinci kızıma da beril yada nehir düşünüyorum ama başka isim de koyabilirim hala kararsızım...

Uzaklarda ki hayat , bu tarz bir şey yaşamadım ama sertlik oluyorsa doktoruna bir danış derim.

teşekkür ederim arkadaşım danışmakta fayda var. aşırı derecede sivilcem var bide ((

ben bi arkadaımın komsusunun bi kızı vardı adı eslemdi 7 yıl önce duymuştum ozmanlardan cok begenmiştim kızım olursa koyucam demiştim. eslem ismini istiyorum eşimde nisada olabilir demişti. eğer 2si uyumlu oldugunu düşünürsen canım eslem nisa koyabilirim. sence yakısıyormu yanyana .. bebiş nasıl bakalım nasıl gidiyo

Son düzenleme:
İsim konusun da biz de hala kararsızız , büyük kızımın adı Zeynep DOĞA , bu minik kurbaa için düşündüğümüz isimler ,

Sidelya - Cennete açan çiçek
Deniz
Defne
Buse
Zeynep

ama hala içlerinden hah bu olsun dediğimiz olmadı.

Etrafımız da ki arkadaşlarımızın kızlarının isimlerini de yazayım aklınız da olsun..
Berra
Berfin
Beril
Efnan
Nurbanu
Naz
Ada
Ebrar
Gökçe
Göksu
Eylül
Sude
Melek
Sena

Eslem Nisa yanyana bana uyumlu gelmedi , yordu söylerken,

Eslem Nur
Nisa Nur .. daha sevimli sanki

benim 18 haftalık oldu.dün 3lü test için gitmiştim.doktora gelişimi nasıl diye sordu kötü bişey görmüyorum iyi dedi.
1 ay kadar önce kızıma sordum kardeşinin adı ne olsun diye o da kreşteki arkadaşının adını söyledi zeynep ecrin olsun anne dedi.
benim de aklıma yattı bu isim.isim işini eşim bana bırakmıştı ama söyledğim isimlere müdahale de ediyor.zeynep i beğenmediğini söyledi.ben de ilk kızımda da düşündüğüm beril ve nehir isimlerini söyledim onları beğendi.dün yine bu konu hakkında konuşurken zeynep güzel diyiverdi.çok şaşırdım..sadece zeynep düşünebilirm kararsızm..

evet çok güzel isimler bunlar.insan hangisini seçeceğini şaşırıyor..bilemiyorum ama ben iki isim koyma taraftarı değilim.
çünkü iki isimli kişiler gözlemlediğim kadarıyla isimlerinden birini kullanıyorlar.sonra onları tanımayan yada yeni tanoyan biri bu öğretmeni yada arkadaşları olabilir kullanmadığı ismi söyleyince sanki yabancı birinin adını söylüyor gibi hiç bakmam diyeni bile biliyorum.bir de evlendiklerinde kızlık soyadlarını kullanmak isterlerse 4 tane isimleri olur bence iki isim olcaksa mümkünse kısa olmalı nisa nur ve zeynep doğa da çok güzemiş..

Kızımın ismini çok seviyorum ( Zeynep Doğa ) adı ile müsamma uyumlu bir çocuk :) isimlerin kişilikleri etkilediğine inanırım , Beril dedin ya :) biraz yaramaz , söz dinlemez Berilimiz var..

Nehir de sakin dingin oluyor en azından etrafımız da ki Nehir öyle.

bu fırsatı kacırma ozaman madem beğendi.

Eslem Nisa yanyana bana uyumlu gelmedi , yordu söylerken,

Eslem Nur
Nisa Nur .. daha sevimli sanki

teşekkür ederim canım önerin için nisayı eşim beğendi diye koyucaktım ama koymasamda olur tek eslem olsa daha iyi olucak zman.

ben de öyle düşünüyorum.ancak ben iki isim düşünmüyrm.

teşekkür ederim canım önerin için inş.isimlerine yakısan isimlerini taşıyan güzel ahlaklı yavrularımız olur.

eylül isminie beğeniyorum aslında keske eylüle denk gelse dogumu oda güzel olurdu tam uyumlu olurdu takıntılıyım biraz galiba isimler güzel ama

eylül isminie beğeniyorum aslında keske eylüle denk gelse dogumu oda güzel olurdu tam uyumlu olurdu takıntılıyım biraz galiba isimler güzel ama

Benim doğum Eylül başı , Ağustos sonu gibi :) Eylülü babamız istemiyor..

Hangi hastahane de doğumu düşünüyorsunuz , özellikle Anadolu yakasında merak ediyorum , araştırmaya şimdiden başladım.

hayatım bu soruna coook büyük sevinçle cevap vermek isterdim. ben dogma büyüme istanbulluyum ümraniyede oturuyodum ama son 1 yıldır evlilik sebebiyle rizede yasıyorum yani mutluyum ama istanbulda olsam daha iyi olurdum. ben suan gittiğim özel hastanede yapıcam kısmetse dogumumu. anadolu yakasında neredesin canım sen. pazartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim muhtemel dogum tarihi 2 eylül diyor ama ben agustosta dogucagını tahmin ediyodum zaten öyle olucak galiba. aslan burcunu hiiç sevmiyorum galiba aslan olucak. aman sağlıklı olsunda miniklerimiz napalım yapcak bişi yok

benim kızımın adı da duru o da uyumlu bi çocuk..
nehir sanki akar durmaz gibi geldi ama pek de bilinmez ahenk ve anlam olarak beğendim kişiliğini nasıl etkiler bilemem başka isim de düşünebilirim.ama şimdilik sadece zeynep karar değiştirmezsem tabii..

Bende Ümraniye 'de oturuyorum ancak şu an gittiğim hastahane karşı da Fulya'da ..
Bir önceki doğumumu özel sigortamın da olması nedeni ile Amerikan hast. yapmıştım ama şimdi yanına yaklaşamam sanırım :)

Sdf , ben de Zeynep ismini çok severim... bence değiştirme :)

fulya florence hastanesindemi yoksa herkes cok memnun herman bey varmış sanırım keşke orada olsaydım kaçırmazdım bende. herkes cok memnun herman beydi sanırım forumda bi cok kişi öneriyo. dogumu orada yapmıcakmısın canım

Dun ultrasona girdim ikinci defa cinsiyet icin bebik yuzustu secdede gibi yatmis elleriylede yuzunu kapatmisti gidin izlemeyin der gibi elleriyle hareketler yapti cok uzuldumki kiyamam ona cok masumdu ilk defa oyle gordum hep sirtustu yatardi.sizinkilerde yapiomu bole? Buarada doktorda kiza bnzettim dedi iki dr da kiza benzetiyosa kizdir artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…