Selam hanimlarr..sizleri nst icin kacinci haftada cagirdilar..doktorum 5haziran icin gel dedi ama 30 31. Haftada oluyorum erken degilmi sizce..bi arkadasimi ilk 35.haftada almislardi neye gore degisiyo acaba bu
Ben de esyaları önce bi kst bbamıza yıkattırdım elde bi guzel sabun tozuyla özel bebekler ıcin sabun tozxu var onlarla snra bide makinaya attim yine ondada 40 derecede sabun tozuylka yikattrdm snra tek tek ütüledim kücücük seyler zaten ne vr onları ütülemeye bide bnm daha ilk bebisim baya temizim o konularda o yuzden besiginin esyalsrini faln odasinin halisna kdr hersey yiksndi az kaldi 2,5 hafta snra geliuoo kuhsstane cntamzda hazr tek deniz eksik suan
Şenaycım
şimdi annemlerde kaldığım için temizlikle pek uğraşmıyorum ben. o açıdan iyi ama ağustos sonu gibi vana dönücem.genel bi temizlik şart o zaman.daha kıyafetleri yıkayıp ütüleyemedim vanda kaldılar çünkü.
duru doğduğunda genel anestezi ile sezeryan olmuştum.zaten zar zor ayıldım.aç kalmıştı kuzucuğum.mama almıştık o ilk gün.sonradan memeye alışması 2-3 günü aldı..o yüzden süt sağma makinesini de yanımda götüreyim diyorum..
Selam hanimlarr..sizleri nst icin kacinci haftada cagirdilar..doktorum 5haziran icin gel dedi ama 30 31. Haftada oluyorum erken degilmi sizce..bi arkadasimi ilk 35.haftada almislardi neye gore degisiyo acaba bu
aslında böyle parça parça yapmak daha mantıklı ama ben mecburen annemi bekliyorum..bayramdan sonra gelicek..bizim temizlik te 1hafta içinde toptan hallolacak sanırım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ne güzel baba destek olmuş sana :) bende önce kosla da beklettim bir gece sonra bebek sabun tozu ile makinada yıkadım , mis gibi oldular.. ilk ay giyecekleri hazır..
Bence de pompa yanın da olsun ama en son çare onu kullan , pompa , bebek emmesi gibi uyarmıyormuş güğüsleri , sütün artacağı yerde azabilir dikkatli kullan.
Son bir aya girince haftada bir çağırıyor diye biliyorum ben , sanırım o haftalar da nst ye sokuyor doktor ..
Ben aralıkla yaptırıyorum :) gunluk temızlık zaten ben de umarım doğuma sıkıntısız gırerım.
Bugun Denizin hastahane cantasını hazırladım , sıra benım kın de
Günaydın güzel anneler ,
Ben bel ağrısı ile uyanıyorum bir kaç gündür aynı şey sizde de oluyor mu ?
cnm son zamanlarda olan bel ağrısı bebişin aşağıya indiğini gösteriyormuş sanırım..meleğin yavaş yavaş seni hazırlıyor demek ki..bende de acayip bir şekilde iç bacaklarımda ve çatıda ağrılar var bu hafta..sanki çok ağır bir spor yapmışım gibiçatım genişliyor heralde.. Amann,,sağ salim zamanında gelsin kuzucuklarımız da ağrıya razıyızz
evet ben de,komple evi dezenfekte edeceğim sanırım,takıntılıyım biraz o konularda :) ayy çok az kalmış senin canım yaa..normal ya da sezeryan olacağı belli mi? Allah bi solukta kurtarsın inşallah..uyuyabiliyor musun akşamları?
Bu aralar gece
Evet cok az kaldı ben normal istiyorum agustosun 5ine kadar norml oldu oldu olmadi sezerynla alick doktor amcası kızimi cnku doktorumuz ayn 6 snda zne cikiyo 12 sne kdr yo k ve ben ondn basksnda dogum ypmk istemyiyrm zim bian bayramda pat dye falan glr falan doktor amcamizda bayramda geleblr dedi o yuzdn dua ediyorum kucuk kelebegim ayn besinden önce hooop dye bi nefeste gelsingece uyumaya gelince ewet cok rahat uyuyorum hicbi problmim yok ama sporcu atletiyle yatiyorum o terletmyo benim terlememle bel agrm 34. Haftada bitti tek sorunum ufak ufak catlaklarım var göbüşümde bide gece ben yatıyorum deniz hanım icerde mesaiye basliyo kipir kipir kipir kipir icerde cirpiniyo resmen mesaisi bitiyo snra hıckırigmiz basliyo o kipirdasinca babasi uyuyamiyo heyecandan bagzen gece tsm uykuya daliyorum bi bakiyorum oguzhan kulagni dayamis karnima prensesimizle knusuyo ben mi dogurcam o mu dogurck belli degil cok heyecanli sznde esinizn ole huylri vr mi
Bu aralar gece
Evet cok az kaldı ben normal istiyorum agustosun 5ine kadar norml oldu oldu olmadi sezerynla alick doktor amcası kızimi cnku doktorumuz ayn 6 snda zne cikiyo 12 sne kdr yo k ve ben ondn basksnda dogum ypmk istemyiyrm zim bian bayramda pat dye falan glr falan doktor amcamizda bayramda geleblr dedi o yuzdn dua ediyorum kucuk kelebegim ayn besinden önce hooop dye bi nefeste gelsingece uyumaya gelince ewet cok rahat uyuyorum hicbi problmim yok ama sporcu atletiyle yatiyorum o terletmyo benim terlememle bel agrm 34. Haftada bitti tek sorunum ufak ufak catlaklarım var göbüşümde bide gece ben yatıyorum deniz hanım icerde mesaiye basliyo kipir kipir kipir kipir icerde cirpiniyo resmen mesaisi bitiyo snra hıckırigmiz basliyo o kipirdasinca babasi uyuyamiyo heyecandan bagzen gece tsm uykuya daliyorum bi bakiyorum oguzhan kulagni dayamis karnima prensesimizle knusuyo ben mi dogurcam o mu dogurck belli degil cok heyecanli sznde esinizn ole huylri vr mi
Günaydın güzel anneler ,
Ben bel ağrısı ile uyanıyorum bir kaç gündür aynı şey sizde de oluyor mu ?
Bu aralar gece
Sevimcim günaydın ,
Bende görüntülü bebek telsizi istiyorum fiyatlara baktım epey pahalı idi sen ne kadar aldın.
Bende nuk'un emziğini aldım birde Doğa'nın gaz önleyici biberonu hala duruyor onu kullanacağım , Vallahi ilk gün vereceğim emziği ağzına, Doğa da çok rahat etmiştim.
Dün benim doğum günümdü :) Anneme iftara davetliydik , babamız Çkale de dalışta..iki erkek yeğenimi de alıp eve döndük.. kalabalık ailenin güzelliğine bir kez daha şahit oldum..
Üçüncüyü düşünmüyorum diyorsun ya ben olsa nasıl oluru düşündüm dün akşam üç çocukla :)
Sevimcim günaydın ,
Bende görüntülü bebek telsizi istiyorum fiyatlara baktım epey pahalı idi sen ne kadar aldın.
Bende nuk'un emziğini aldım birde Doğa'nın gaz önleyici biberonu hala duruyor onu kullanacağım , Vallahi ilk gün vereceğim emziği ağzına, Doğa da çok rahat etmiştim.
Dün benim doğum günümdü :) Anneme iftara davetliydik , babamız Çkale de dalışta..iki erkek yeğenimi de alıp eve döndük.. kalabalık ailenin güzelliğine bir kez daha şahit oldum..
Üçüncüyü düşünmüyorum diyorsun ya ben olsa nasıl oluru düşündüm dün akşam üç çocukla :)
Sevimcim günaydın ,
günaydın canım,
ben çok araştırdım.gg da bir satıcıdan 338 e aldım.aynısı hepsiburada 399 lira.sana özelden satıcının adını yazayım çünkü kk da reklama giriyor diye istemiyrlar ya..5 adet varmış elinde ben alınca 4 tane kaldı.lila rengi etrafı yada mavi gibi.satıcı çok iyiydi bikaç kez mesajlaştım.uzun uzun yazmış.özellikleri falan..hepsiburadada ise bebek telsizi yazınca 2.sayfada aynı telsiz..hem karşılıklı konuşma da var yani cimcime ağladığında yanına gidene kadar ona sesimizi duyurmak açısından.yani bizim sesimiz de onlara gidiyor.
yani sen 3.yü ister miydim olsa?..ben istemiyorum başta annem beni aforoz eder..ne yapıcam yaa?..
inşallah istediğin zamanda bi avazda kurtarsın Allah seni cnmm :)
benimki de yatar yatmaz başlıyo aynen yaa..belli ki bunlar bizi uyutmiicak :)
eş olayına gelince , durum bizde de aynıı..babamız acayip heyecanlı,konuşuyo,karnımı durmadan seviyoo,müzik dinletiyo ona..çok hareketliyse sakinleştiriyo kızımı..ama çok tatlı yaa..kendilerini bu kadar hazır hissetmeleri,şimdiden böyle sevgi gösterileri falan çok hoş :)
canım,
benim eşimde de yok malesef böyle bir durum aynı Şenay ınki gibi.benim de ikinci olduğu için sanırım..
bir de benim eşim erkek istiyordu bu sefer .kız olunca başta üzüldü ama şimdi alıştı..daha şimdiden 3.yü konuşuyor.
ben hiç istemiyorum.ne yapabilirim bilmiyorum..bana kalsa 3.bile kız olabilir.hiç takıntım yok yani.ama 3. çocuğu istemiyorm çalışıyrm zaten nasıl bakarım..
erkek çocuğun garantisi yok bu da kız olursa diyorum.olsun diyor 3 kızım olsun zaten başka istemem.
zaten istese de 3 ten sonra sezeryen olmaz.hayati tehlike var.
yani böyle bir durum işte...zor hem güzel hem zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?