Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Selam hanimlarr..sizleri nst icin kacinci haftada cagirdilar..doktorum 5haziran icin gel dedi ama 30 31. Haftada oluyorum erken degilmi sizce..bi arkadasimi ilk 35.haftada almislardi neye gore degisiyo acaba bu

beni de bi dahaki kontrolümde nst ye alacakmış..o zaman 35.haftaya girmiş oluyorum cnm..
ama önce girmenin de bi sakıncası olmaz bence,sonuçta o kasılmaları,kalp atışlarını falan gösteriyo..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ne güzel baba destek olmuş sana :) bende önce kosla da beklettim bir gece sonra bebek sabun tozu ile makinada yıkadım , mis gibi oldular.. ilk ay giyecekleri hazır..

Bence de pompa yanın da olsun ama en son çare onu kullan , pompa , bebek emmesi gibi uyarmıyormuş güğüsleri , sütün artacağı yerde azabilir dikkatli kullan.

Selam hanimlarr..sizleri nst icin kacinci haftada cagirdilar..doktorum 5haziran icin gel dedi ama 30 31. Haftada oluyorum erken degilmi sizce..bi arkadasimi ilk 35.haftada almislardi neye gore degisiyo acaba bu

Son bir aya girince haftada bir çağırıyor diye biliyorum ben , sanırım o haftalar da nst ye sokuyor doktor ..

aslında böyle parça parça yapmak daha mantıklı ama ben mecburen annemi bekliyorum..bayramdan sonra gelicek..bizim temizlik te 1hafta içinde toptan hallolacak sanırım

Ben aralıkla yaptırıyorum :) gunluk temızlık zaten ben de umarım doğuma sıkıntısız gırerım.
Bugun Denizin hastahane cantasını hazırladım , sıra benım kın de

Ben doktoran gectgmz pazartesi gittim bana bundan sonra her hafta geliceksin nst ye baglıcm iki haftada birde ultrasona koyucm doguma kadar dedi catı muayneside yaptı kendmi braz kastgm icin acidi ama 1 dk ka bile srmyo skn endse etmeyin bide bsy dha sorucm sizinde bebesleriniz karniniza nst takildiginda hic kipirdamiyomu benim kelebegm gndz evde cirpinip duruyo icimde hastanede nst de 10 dk da sdce 2 kere kipirdadu ben braz streslydm dogumhaneyi gordgm icin belkide ondan dolayida kizim kipirdamams olabkr annede olan herseyi hissedermsya bebisler

Günaydın güzel anneler ,
Ben bel ağrısı ile uyanıyorum bir kaç gündür aynı şey sizde de oluyor mu ?

cnm son zamanlarda olan bel ağrısı bebişin aşağıya indiğini gösteriyormuş sanırım..meleğin yavaş yavaş seni hazırlıyor demek ki..bende de acayip bir şekilde iç bacaklarımda ve çatıda ağrılar var bu hafta..sanki çok ağır bir spor yapmışım gibi çatım genişliyor heralde.. Amann,,sağ salim zamanında gelsin kuzucuklarımız da ağrıya razıyızz

Aman daha inmesin :) bir ay daha sabretsin..

Bu aralar gece
Evet cok az kaldı ben normal istiyorum agustosun 5ine kadar norml oldu oldu olmadi sezerynla alick doktor amcası kızimi cnku doktorumuz ayn 6 snda zne cikiyo 12 sne kdr yo k ve ben ondn basksnda dogum ypmk istemyiyrm zim bian bayramda pat dye falan glr falan doktor amcamizda bayramda geleblr dedi o yuzdn dua ediyorum kucuk kelebegim ayn besinden önce hooop dye bi nefeste gelsin gece uyumaya gelince ewet cok rahat uyuyorum hicbi problmim yok ama sporcu atletiyle yatiyorum o terletmyo benim terlememle bel agrm 34. Haftada bitti tek sorunum ufak ufak catlaklarım var göbüşümde bide gece ben yatıyorum deniz hanım icerde mesaiye basliyo kipir kipir kipir kipir icerde cirpiniyo resmen mesaisi bitiyo snra hıckırigmiz basliyo o kipirdasinca babasi uyuyamiyo heyecandan bagzen gece tsm uykuya daliyorum bi bakiyorum oguzhan kulagni dayamis karnima prensesimizle knusuyo ben mi dogurcam o mu dogurck belli degil cok heyecanli sznde esinizn ole huylri vr mi

inşallah istediğin zamanda bi avazda kurtarsın Allah seni cnmm :)
benimki de yatar yatmaz başlıyo aynen yaa..belli ki bunlar bizi uyutmiicak :)
eş olayına gelince , durum bizde de aynıı..babamız acayip heyecanlı,konuşuyo,karnımı durmadan seviyoo,müzik dinletiyo ona..çok hareketliyse sakinleştiriyo kızımı..ama çok tatlı yaa..kendilerini bu kadar hazır hissetmeleri,şimdiden böyle sevgi gösterileri falan çok hoş :)

Bizim ikinci bebeiş olunca.. öyle gece kalkıp konuşmaları yok babamızın :) Daha çok doğa ilgili kardeşi ile babamız bebek doğunca başlayacak mesaiye kara kara onu düşünüyor :)

İyi pazarlar hanımlar..

Günaydın güzel anneler ,
Ben bel ağrısı ile uyanıyorum bir kaç gündür aynı şey sizde de oluyor mu ?

günaydın arkadaşlar,mutlu günler olsun innşallah,

Şenay cım uyanırken bel ağrısı olmuyor bende daha ama...mesela şezlonga uzanmışsam yada aynı pozisyonda bir süre kalıyorsam belim ve alt kısmım ağrıyor.bir defasında taburede uzun süre oturmuştum.o gün sabaha kadar belim ve sol bacağım çok ağrıdı.ondan sonra ders oldu oturursam yaslanılan arkası olan sandalyelerde olturuyorum..bir şey olmuyor..

canım,
benim eşimde de yok malesef böyle bir durum aynı Şenay ınki gibi.benim de ikinci olduğu için sanırım..
bir de benim eşim erkek istiyordu bu sefer .kız olunca başta üzüldü ama şimdi alıştı..daha şimdiden 3.yü konuşuyor.
ben hiç istemiyorum.ne yapabilirim bilmiyorum..bana kalsa 3.bile kız olabilir.hiç takıntım yok yani.ama 3. çocuğu istemiyorm çalışıyrm zaten nasıl bakarım..
erkek çocuğun garantisi yok bu da kız olursa diyorum.olsun diyor 3 kızım olsun zaten başka istemem.
zaten istese de 3 ten sonra sezeryen olmaz.hayati tehlike var.
yani böyle bir durum işte...zor hem güzel hem zor

arkadaşlar,
bir de daha erken belki ama ben kızım için internetten görüntülü bebek telsizi aldım.ilk kızımda hiç kullanmamıştım onda kayınvaldemler falan vardı bu kızımda sadece annem olacak o da 1 ay kalıp gider.
weewell in kamerlalısından aldım daha gelmedi. ggdan..
hb dan da aventin yenidoğan biberonuyla, nuk ın yenidoğan emziğini aldım..sezyeryanda süt biraz daha geç giliyor ya o nedenle..bi arkadaşıma çok iyi bir çocuk doktoru aventinkini kullanırsan seni emmeyi bırakmaz demiş.sağıp da veriyordum ilk kızımda..çalışınca mecburiyetten..inşallah bol olur sütlerimiz de kuzucuklar nasiplenir...

bir de aventin biberonunu kullanan arkadaşım çok memnundu kızı hem onu emmeyi bırakmadı hem de biberondan beslendi.

Sevimcim günaydın ,
Bende görüntülü bebek telsizi istiyorum fiyatlara baktım epey pahalı idi sen ne kadar aldın.
Bende nuk'un emziğini aldım birde Doğa'nın gaz önleyici biberonu hala duruyor onu kullanacağım , Vallahi ilk gün vereceğim emziği ağzına, Doğa da çok rahat etmiştim.

Dün benim doğum günümdü :) Anneme iftara davetliydik , babamız Çkale de dalışta..iki erkek yeğenimi de alıp eve döndük.. kalabalık ailenin güzelliğine bir kez daha şahit oldum..

Üçüncüyü düşünmüyorum diyorsun ya ben olsa nasıl oluru düşündüm dün akşam üç çocukla :)

günaydın canım,
ben çok araştırdım.gg da bir satıcıdan 338 e aldım.aynısı hepsiburada 399 lira.sana özelden satıcının adını yazayım çünkü kk da reklama giriyor diye istemiyrlar ya..5 adet varmış elinde ben alınca 4 tane kaldı.lila rengi etrafı yada mavi gibi.satıcı çok iyiydi bikaç kez mesajlaştım.uzun uzun yazmış.özellikleri falan..hepsiburadada ise bebek telsizi yazınca 2.sayfada aynı telsiz..hem karşılıklı konuşma da var yani cimcime ağladığında yanına gidene kadar ona sesimizi duyurmak açısından.yani bizim sesimiz de onlara gidiyor.

yani sen 3.yü ister miydim olsa?..ben istemiyorum başta annem beni aforoz eder..ne yapıcam yaa?..

aynen ben de ilk gün vereceğim emziği
gerçekten ço rahat oluyor.duruda hiç zorlanmadım bırakktırıken.inşallah bu da öyle olur..
bir de görüntülü telsizler çok pahalı ben en uygununu aldım 500 e 600 e bile var

doğum günün de kutlu olsun bu arada nice mutlu yıllara..
şu 3.çocuk beni çok düşündürüyr göremedim ilk etapta..

Bakarım canım..Arkadaşım biz alalım diyor :) nasıl olsa hediye alıcaz dedi.. ona pas ederim bilgileri

Üçüncü çocuk bilerek yapmam ama olurda olursa :) doğururum gibime geliyor..

Gecen gün esım karnimi sewıyodu kiskandm nesmen ya ama ben menmnunum durumumdan kmi erkeklern umrunda ble dgl ne esleri ne doguckk olan cocuklari o kadnlar napsn peki aman sewsn sewşn dogncada gece kalkp bksn prensesmzle bze yeter :-*

Canim bız kizimz olsn istyodk özellikle bsy dnemedk kz olsn dye ilk yapista tuturdk ama erkek cocuk yapmanin bi püf noktasi war merak edrsn eger
özeldn mesaj at anlatrm cnm bnada anneannem demsti o daia öncdn denems we tutmus :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…