Canim bız kizimz olsn istyodk özellikle bsy dnemedk kz olsn dye ilk yapista tuturdk amaerkek cocuk yapmanin bi püf noktasi war merak edrsn eger
özeldn mesaj at anlatrm cnm bnada anneannem demsti o daia öncdn denems we tutmus :-D
Yahu özelden niye yazıyorsun :) şimdi herkes merak etti :)
Önce bebısleri bi hayrlsyla doguralm snra anlatrm hep beraber denerz
Bakarım canım..Arkadaşım biz alalım diyor :) nasıl olsa hediye alıcaz dedi.. ona pas ederim bilgileri
Üçüncü çocuk bilerek yapmam ama olurda olursa :) doğururum gibime geliyor..
Önce bebısleri bi hayrlsyla doguralm snra anlatrm hep beraber denerz
Şenay cım arkadaşın almak istiyorsa ben yardımcı olayım
öncelikle gg a üye değilse üye olarak adını veriğdim satıcıyla irtibata geçsin ona
hem kameralı hem de karşılıklı konuşma özelliği olan kameralı bebek telsizi istiyorum desin.satıcı çok iyi ,çok ilgili.3 çeşit model verdi aralarında en uygun fiyatlı buydu.hepsiburadada aynısı 399..weewell alman markası gayet iyi.zaten bebek telsizinde ya weewell yada avent alıcaksın..
ben de bu aralar bu telsiz olayını araştırıyorum cnm..tam üstüne geldin,süper oldu..ben de almayı düşünüyorum ama ne marka ve hangisinden alıcam bilemedimm..fakat o kadar bütçe ayırmadım ona..maksimum 150 falan verebilirim..görüntüsüz ama odalar arası iyi çeken birşey istiyorum..tavsiyesi olan varsa çok sevinirim..böyle şeylerde daha önce denenmiş şeyleri almak çok daha mantıklı..
evet canım
ben de merak ettim
şu erkek çocuk formülünü.özelden mesaj atabilir misin?..
bir de şu var bana kalsa hep kızım olsun isterim.çok şükür ALLAH ım gönlüme göre verdi.2.çocuğumun da kız olmasını istiyordm.2 kızı olanlara gıpta ediyordum.tuhaf mıyım neyim millet bir oğlu bir kızı olsun ister genelde..ancak gelgelelim eşimin bu yüzden 3.yü isteyeceğini hesap edemedim.ama olsun RABBİM muradımı verdi.yine de mutluyum.
yani olur da diyelim bir ihtimal 3.oldu ve o da kız kendi adıma üzülmem sadece eşim adına üzülürüm.zaten beni bencillikle suçluyor.tabi senin arkadaşların var.ben de oğlum olsun onunla futbol oynayayım diyor.o da haklı tabi.diyorum bari ikiz olasaydı bi kız bi erkek bunu da eşim için kendim için değil...ne yapalım ALLAH ım böyle uygun görmüş..başaldırmak olmaz..
günaydın canım,
ben çok araştırdım.gg da bir satıcıdan 338 e aldım.aynısı hepsiburada 399 lira.sana özelden satıcının adını yazayım çünkü kk da reklama giriyor diye istemiyrlar ya..5 adet varmış elinde ben alınca 4 tane kaldı.lila rengi etrafı yada mavi gibi.satıcı çok iyiydi bikaç kez mesajlaştım.uzun uzun yazmış.özellikleri falan..hepsiburadada ise bebek telsizi yazınca 2.sayfada aynı telsiz..hem karşılıklı konuşma da var yani cimcime ağladığında yanına gidene kadar ona sesimizi duyurmak açısından.yani bizim sesimiz de onlara gidiyor.
yani sen 3.yü ister miydim olsa?..ben istemiyorum başta annem beni aforoz eder..ne yapıcam yaa?..
çok teşekkür ederim cnm bilgiler için..ama netten alışveriş yapmıyorum ben hiççgünaydın arkadaşlar mutlugünler olsun innşş..
canım,
ben ilk kızımda da çok istiyordm ama o zmanlar kayınvaldemler uzun bi süre kaldı ihtiyaç olmadı pek..
bu kızımda ise pek kimse olmayacak o yüzden istiyorm.
ben kullanmadım ama çok araştırdım.öncelikle manuel alma dijital olanlardan al.çünkü onlar cızırtı yapmıyormuş..ben weewell ve aventi tavsiye ederim.başka büyük markalar gibi çinde üretilmiyr weewell alman avent de ing malı..
hepsiburadada ürün yorumları çok güzel belirtilmiş.senin yerinde olsam aventinkini gg dan alırıdm çünkü hb da 2 küsür gg da 140 dolayları..sen yine de 2 siteye bak.hb dadaki yorumlar güzel yol ggöstrrici..satıcıyla irtibata geç cızırtı olursa iade etmek isterim falan de.dijital mi diye sor.bir de kaç mt ye kadar çekiyor.
34 Hafta teyzelerimiz..
Biz niye sadece yayınlıyoruz sizde yayınlayın biraz yahu :)
Eki Görüntüle 761725
Sevim'cim Mutlubebe firması benim yan ofisimde çalışıyor ondan fiyat aldım nakit 340 dedi.
Weewell WMV 810 görüntülü bebek izleme , sitesin de 419 diyor.
Sen taksitlemi aldın.
çok teşekkür ederim cnm bilgiler için..ama netten alışveriş yapmıyorum ben hiççkocamın öyle bir takıntısı var sağolsun,gidip mağazadan alacak illa ki,kendi görecek,deneyecek falan..yoksa içi rahat etmiyor :) o yüzden dediğin markaları araştırıp bakacağaım mutlaka :)
çok teşekkür ederim cnm bilgiler için..ama netten alışveriş yapmıyorum ben hiççkocamın öyle bir takıntısı var sağolsun,gidip mağazadan alacak illa ki,kendi görecek,deneyecek falan..yoksa içi rahat etmiyor :) o yüzden dediğin markaları araştırıp bakacağaım mutlaka :)
ayy ben de merak ettm wallaa..bana da özelden msj atar mısın cnm? ikinciler için lazım olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?